Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na mravence?

Od: zwiki* odpovědí: 3 změna:
Dobrý den a pro někoho dobrý večer.Mám na Vás dotaz jak se zbavit mravenců na zahradě/trávníku/*nevi*Děkuji předem za rady.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

al bunda*
doplnit odpověď
hodnocení

0x

Zdravím pane kolego,

zkuste nasypat přímo do mraveniště Formitox (přiměřeně) - je to jedovatý cukr mravenci si ho stáhnou a pomalu spotřebují...a postupně uhynou. Možná bude třeba přikrmování opakovat. Jinak si nejsem vědom jiného způsobu s výjimkou fyzické likvidace mraveniště(vykopat+odvézt).

Hodně zdaru

nenynka*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
No, sama jsem to nezkoušela,ale známý je hubí práškem do pečiva :o) . Stačí jim nasypat cestičku,oni se napapkaj a puknou :o)-tak nějak lajcky řečeno :o)

pockmat
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Zdravim,nejucinejsi na mravence co jsem objevil je vyluh z byliny Vratice.Je to takove zlute kvetouci bylina. Natrha se kytice a ta se necha ve vlazne vode pres 24 hod. vyluhovat a pak se tim mravenci postrikaji.Nejlepe pres rozprasovac,ale vyluh musite pres hadrik precedit,jinak vam ucpe trysku.Postrik je lepsi opakovat.Mravencum se to nebude libit a odstehuji se!Je to 100%ekologicky postrik. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]