Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Soužití dvou andulek

Od: petr21 odpovědí: 2 změna:

DOBRÝ DEN,PROSÍM O RADU ZKUŠENÝCH CHOVATELŮ ANDULEK.PŘED 2 MĚSÍCI JSEM SI KOUPIL ANDULKU VE ZVERIMEXU.TVRDILI MI,ŽE JE STARÁ 3 MĚSÍCE.ZATÍM ANDULKU OCHOČENOU NEMÁM,SNAŽÍM SE JÍ NAUČIT NA PRST,OVŠEM,BEZ ÚSPĚCHU,JE POŘÁD PLACHÁ.CHTĚLI BYCHOM KOUPIT JEŠTĚ JEDNU ANDULKU A NEJLÉPE MALOU A PŘÍMO OD CHOVATELE.JEN MÁM OBAVU,ABY SI ANDULKY ROZUMĚLY.CHTĚL BYCH,ABY SE MLADÁ ANDULKA NAUČILA MLUVIT.PORADTE MI PROSÍM,ZDA JE TO DOBRÝ NÁPAD POŘÍDIT SI K ZHRUBA 6MĚSÍČNÍ ANDULCE,ANDULKU MALOU.MOOOCKRÁT DĚKUJI ZA RADY

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

papene*
hodnocení

0x

*cteni*Něco podobného se zde řešilo.

poradte.cz/...

poradte.cz/...

michalll*

Na stáří andulek nezáleží, mohou být spolu jakkoliv staré a bude to v pohodě, větší obavy bych měl spíše z výběru pohlaví té druhé andulky, budete-li mít pár, byla by vhodná nebo spíš nutná budka pro mladé...Dvě samice by se mohly zase rvát a o stáří by vůbec nešlo, dva samci by byli nejideálnější...Ale u tak mladé andulky co si chcete koupit se stáří stejně docela dost složitě určuje...

Co se týká ale poté ochočení a nebo dokonce mluvení, tak na to potom rovnou zapomeňte, ty andulky budou táhnout k sobě a neochočíte ani jednu, budou se vás bát a schovávat se jedna za druhou...Leda že byset ochočil andulky zválšť a pak je dal k sobě, to je už vhodnější ale pořád to není ono...

Pokud vám andulka opravdu ale nevyhovuje, zkuste objet pár zverimexů a domluvit se v některém ze solidním prodejcem na výměně za jinou, která se vám bude líbit, třeba půjde ochočit snáž a tu druhou andulku si může koupit nějaký chovatel kterému je jedno, jestli ochočit půjde a nebo ne, bude ji chtít do chovu...

Příště lepší pozor při výběru andulky, dlouho ji před koupí pozorujte, její chování a povaha lze často dobře poznat...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma budka pro andulky
Otázky na téma jak ochočit andulku
Otázky na téma ochočení andulky

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]