Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rodiče nedrží slovo ohledně psa

Od: ven* odpovědí: 10 změna:

je mi 1ř a rodiče mi nevěří na tolik že by sem mohla mít velkého psa což mě štve protože než sme se nastehovali do baráku tak

říkali že mi daj dalšího mazlíčka když budu dobrá ve škole! samozřejmě sem ji to říkala že to říkali a oni na to že jako tohle neříkali což mě štve! co mám jako dělat? *zed*

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kibic*
hodnocení

4x

A já se jim nedivím! Tento tvůj projev už ledacos napovídá. *zed*

papene*

*nevi*Nějaké podobné, nebo se pletu?*sok*

*stop* poradte.cz/...

ven*
hodnocení

mno ta to nebylo vůbec vtipný a navic neviš jací ksou moji rodiče!

kibic*

Podstatné je, že vím (stejně jako rodiče) jaká jsi ty!

A opravdu to nebylo a není vtipný, spíš je to hodně ubohý!

borax*

Proč se ptáš znovu na to stejné?

vosikac*
hodnocení

3x

*jasne*15 let je krásný věk*slunce* A myslím, že bys měla zvážit, jestli jsi schopná dát případnému "velkému mazlíčkovi";) veškerou svou lásku.Ze začátku jistě ano, budeš nadšená, ale ve tvém věku brzy přijdou jiné věci, kterým budeš chtít dávat přednost;)...Kluci, diskotéky ... A myslím, že rodiče mají obavy z toho, že tvé povinnosti by z větší části přešli na ně.*bezim**uspech*

Asi bych moc nenaléhal a těch pár let, než se osamostatníš už vydržel a pak si pořídil třeba dva mazlíčky*palec*

michala*
hodnocení

1x

Jsi si vědoma, že okolo psa je mnoho starostí? Není to jen o tom, jít se psem ven na procházku nebo si s ním hrát. Mít psa je velká zodpovědnost, ty bys měla čas mu dát vše, co potřebuje? Kromě času je to také o penězích a dost velký problém je i třeba s pohlídáním, málo kdo ti pohlídá velkého psa (musí být proto opravdu dobře vychovaný a vycvičený)... Určitě to neměj rodičům za zlé a snaž se je pochopit.

horsik*
hodnocení

0x

Ahoj! hele hlavou zeď neprorazíš*smich*já tě plně chápu že pes je tvým velkým přáním asi ti přijde divné když ti něco řiká 13letá holka...nevím jaký tvoji rodiče jsou ale mysím že já to doma vůbec lehký nemám ale zkus jim to někdy vysvětlit...protože já sem ochotna kvůli zvířatům udělat cokoli mám psa na někdy slíbeného i když doma už jednoho psa máme(fena našich ale ty se na ni vyprdli a starám se o ni já.pořídili si ji když mi byli tři) myslím že když budeš chtít budeš o psech studovat a hledat ardit se s lidma přes internet a vybereš si nějaké přijatelné plemeno protože v jedenácti se o psa určo dokážeš postarat sama(já sem to dokázala o dost dřív) přeju ti mnoho zdaru a napiš jak to pokračuje

arimas*
08.03.10 16:41
hodnocení

0x

*zed**zed**modla**modla**modla*

kytka*

Prosím, pochop ty tvoje rodiče!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]