Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Povadlá ouška - co s tím

Od: ivisek* odpovědí: 3 změna:

Ahoj lidičky ;) mám prosbu o radu. Máme doma jorkšírské miminko. Jsou mu 4 měsíce. Jmenuje se Vilda. No a Vilda má ušiska tak nějak jak - plácačky :(. Ušiska jsem mu podle rad z venku vyholila a z vnitřní strany chloupky taky odstranila a nic. Nevím, jestli podlepovat nebo ne. Někdo řekne - ne to nedělej a druhá rada - jo podlepuj. Pan doktor řekl - je to týrání zvířat. Co mám tedy dělat? Ale předem říkám - Vilda je moje *slunce*, i když by měl uši jak slůně. No a jinak jsem ráda, že problém čůrání a kákošení není jen u nás. Ale musím ho pochválit. Naučil se chodit na plenku a dokonce zjistil, že potřeba jde udělat i venku. To byl problém. Myslela jsem, že s plenkou budem muset chodit i na zahradu :D. No a víte co se naučil dělat? Nebo tedy co se mu párkrát povedlo? Uleví si, sedne si vedle a pokouší se o štěkot - no tak to mi pokaždé rozesměje. Prostě - je to andílek s ďáblem v těle. Tak jo - děkuji za radu Iv.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

adobe
hodnocení

0x

my máme 10ti letýho jorkšírka a když byl štěňátko tak jsme mu ouška podlepovali. Neřekla bych že je to týrání, měli jsme na to speciální "lepenku", která mu netrhala chloupky a myslím že mu to ani nevadilo, skoro si ani nevšiml že to má na sobě. A navíc s tím vypadal strašně rozkošně, jako by měl mašličku. Být vámi tak mu to zkusím párkrát dát a sledovat jestli mu to nevadí... přeju s Vildou hodně radostí*palec*

papene*
hodnocení

0x

Už se to tady probíralo jukněte : poradte.cz/...

Třeba vám to pomůže.

Hodně radostí s Vildou*haha*

hodnocení

0x

Máme doma 5ti letou fenku a taky jsme podlepovali. Dokonce je tento postup popsán i v knize o Yorcích, kterou máme doma. Pejsek to přežil v pohodě, nesnažil se to sundat a ouška krásně stojí, tak jak mají. Sice vypadala jak marťan s tykadly, ale bylo to roztomilé a účelu to posloužilo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]