Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Našli jsme brouka doma

Od: janar odpovědí: 9 změna:
Dobrý den,
Mám dotaz na brouka, kterého jsem našla na toaletě. Byl hodně placaty a myslela jsem, že je suchý, ale žil. Černý, snad budou fotografie dostatečné, doufám, že to není to, co si myslím. Na internetu jsou fotky štěnic, ale jsou do hněda, tento byl spíš černý.
Děkuji za odpověď

Našli jsme brouka doma
Našli jsme brouka doma #2
Našli jsme brouka doma #3

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

72mona
hodnocení

3x

Myslím, že se pohybujeme stále kolem ploštic (kam náleží i štěnice). Ovšem tohle štěnice určitě není. Fotka je opravdu špatná, vůbec nejsou vidět detaily.

Měla jsem chvíli čas a mrkla na biolib ( biolib.cz/... ), přesněji na biolib.cz/...

Mohla by to být (a nejspíš to není) podkornice. Víc času momentálně na podrobnější hledání nemám, ale zkuste v odkazu zapátrat, odpověď jistě nebude daleko *hledam* M.

janar
hodnocení

Tak je to tahle potvora, přinesli jsme si ji na procházce u Labe. Děkuji
Našli jsme brouka doma #4
jiofa

Mona: máte můj obdiv. Chtěl jsem se zprvu taky "šťourat" v plošticích ale pro špatnou fotku jsem to ihned vzdal. Upravil jsem si jedno z foto a je to jasné. Máte ode mne 2 body které nemohu vložit.

Našli jsme brouka doma #5
72mona
No páni, tak to koukám, trefa:) A já myslela, že jsem jen poblíž. Jsem ráda, za se zadařilo.*uf* Tím pádem máme @jofa vyřešen i dotaz z minulého roku, na kterém jsme se také zapotili ( poradte.cz/... ). Vše je o štěstí*slunce* M.
jiofa

mona: No jo, někdy to je jako v kriminálce, kde se případ vyřeší až po letech v souvislosti s jiným. U nás nevyřešené "případy" jsou většinou důsledkem špatné fotografie *uspech* Jofa.

ladis*
hodnocení

0x

To nevypada na stenici, asi jste si ho prinesli z venku na obleceni, drzi se ve vlhku.

hg
hodnocení

0x

Některý z druhů střevlíčků. Žijí pod kameny, jsou draví a užiteční.

hg

Omlouvám se za chybné určení, pravdu má 72mona.

Já tam ty krovky jasně viděl,*zed* dokud se neobjevil lepší obraz.

jiofa
hodnocení

0x

Podstatné pro vás je, že to není štěnice. Jinak z fotky nelze určit přesně, který druh brouka se u vás vyskytl. Fotografie by musela být mnohem kvalitnější a tím i detailnější.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]