Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Druh brouka

Od: justyna odpovědí: 15 změna:
Dobrý den prosím vás našla jsem doma brouka... Jelikož nejsem si jistá poraďte mi prosím zda není to Šváb? Dekuji
Druh brouka

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hg
hodnocení

1x

Ano, je to některý druh švábů Z nekvalitní fotky si netroufnu určit zda je to rus nebo rusec. jsou si hodně podobní, ale rusci se běžně vyskytují v naší přírodě a do baráku se dostanou omylem a rozhodně jej nazamoří na rozdíl od rusů domácích.

Rozhodně se nejedná o druch (dubie, tartary ...) běžně používaný teraristy ke krmným ůčelům.

hodnocení

0x

Ano, velice pravděpodobně to je šváb.

hodnocení

0x

Dobrý den. Porovnejte, zda to nemůže být i Rus domácí. Tím Švábem si nejsem jistá.

poradte.cz/...

justyna
hodnocení

Děkuji za odpovědi toho jsem se bála že je to on. A je to možné že je tady jen jeden odkud se to bere a co s tím? Uklízim každý den s čeho to je? Dekuji

Dobrý deň.Nechová nekdo ze sousedů nejaku ješterku,chameleona,nebo podobné zvířatko?Pak sa může stát,že chová živím hmyzem,napríklad šváby a nejaký kus mu ušel a dostal se až k vám domů.

hg

Rus domácí je druh švába. Je jich spousta druhů.

Tento druh teraristé jako krmivo nechovají .

justyna
hodnocení

A není to možné že je to třeba od morčat?

Morčata něco takového nežerou. Ale fakt si zjistěte, jestli nechová někdo ze sousedů nějaké plazy apod. Takové potvory lezou v pavilonech pro plazy v ZOO.

justyna
hodnocení

Nikdo tady nemá plazy.. Pokusím se to vyfotit ještě jednou
Druh brouka #2

justyna
hodnocení

Dívala jsem se na internet vypadá jako rusec laponsky... Má na těle na kridlach takové černé tečky a na zadku neměl žádné takové články nebo co to je...
hg

Jo, podle těchto fotek nějaký rusec. Můžete být v klidu.:)

justyna
21.06.20 18:16
hodnocení

Druh brouka #3
justyna
hodnocení

Takže nerozmnozi se mi to doma? A ten rusec není Šváb? Co to vůbec žere?
hg

Rusec patří mezi šváby. Běžně se vyskytuje v přírodě a do bytu se dostane omylem stejně jako slunéčka, motýli, apod. Určitě se nebude množit.

justyna
hodnocení

To jste mne uklidnila děkuji moc za odpovědi a doufám že už žádný rusec nebo Rus se mi domů nedostane. Pěkný den

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]