Nejste přihlášen/a.
Díky za odpovědi. Takže je to rusák. Tihle roztomilí broučci se hemží ve vyklizených prostorách bývalé vietnamské prodejny potravin. Aspoň vím s kým mám tu čest a můžu volit odpovídající zbraně.
Bohužel, je to rus. Pokud se potraviny nyní v prostoru nevyskytují, je šance je vyhubit. Velmi si libují tam, kde jsou kuchyně a skladové zásoby. Postřik musíte opakovat, případně vám pomůže deratizační firma, která provádí desinsekci hmyzu.
Pokud je možno prostor vykouřit, zkuste tuto metodu pomocí Atak fumigator, viz zde. Lidem to dost zabírá.
Hledal jsem na Netu vhodný postup a usoudil jsem, že bude lepší (a asi i levnější) na to zavolat odborníky. Firmu už jsem si vytypoval, tak ji hned v pondělí objednám. Prostor je sice v podstatě vyklizený, ale je velmi složitý a v neskutečně zanedbaném stavu. V současné době není vytápěný a tak jsou rusi poněkut líní a dá se po nich úspěšně šlapat . Na přiloženém obrázku je nepoužívaný balkon prodejny. V to se mi teda fakt nechce hrabat
. Možná by to měli vidět zastánci asijských večerek, kteří nedají na tyto prodejce dopustit. Myslím že by je na potraviny z těchto obchodů rychle přešla chuť.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.