Nejste přihlášen/a.
Objevily se nám v bytě, štípou a koušou jen večer a v noci, je to nesnesitelné, neúčinkuje žádný sprej na komáry, mouchy, nechytí se na mucholapku, dokud se nenapijí, nepřestanou, k ránu přestanou, přes den o nich nevíme a začnou zase večer. Jsou téměř neviditelné, jen občas je zahlédneme, když přeletí přes obrazovku tabletu. Prosím poraďte jak se toho uzurpujícího hmyzu zbavit! Děkuji. Už 14 dnů máme noci plné trápení.
Přikláním se k tomu, že Vás nekoušou ony mušky, ale jiný hmyz, který je aktivní v noci (proto se Vám zdá neviditelný). Nejpravděpodobnější by byly štěnice. Ty jsou sice větší, ale zahlédnout se Vám je taky těžko podaří (pokud jich už nejsou stovky). Nebyl někdo z rodiny v poslední době ubytovaný v nějakém hotelu, ubytovně, kempu...?
Většina příspěvků vyplývá z naprosté neznalosti problému.Pokud to netrefí dotyčného člověka,tak vůbec neví o čem
píše. Mně to potrefilo a plně to odpovídá nejen pocitům,ale i skutečnosti-které vylíčila ona paní. Tyto "neviditelné
mušky"- které koušou,štípou nejčastěji tam kde je jemná pokožka (hřbety dlaní,kolm očních víček,nosu,uší ...)
Napadají při soumraku a rozednění. Manželku,která sedí 1metr ode mne, se ani ndotknou.Opravdu na ně žádné likvidační
spreje nepůsobí. /Pokud jsem si natřel ruce a obličej REPELENTEM ASTRID-odpuzovač hmyzu ,bylo napár hodin
pokoj. /řada jiných odpuzovačů na ně npůsobila/. Dalo by se o tom psát mnohm více.Divné je,že o těchto parazitch nejsou
žádné informace (ani lékaři). Můj laický názor je : ŽE JE TO SLOŽENÍM KRVE ! - a týká se jen méně lidí.
Otázka rok stará ale ty bláboly čtu až dnes. Maličké mušky, jsou jako muška vinná ale je to nějaký jiný druh, z balkonu jich dne bylo venku celé velké tmavé kolo, prostě muška na mušce v útvaru kruhovém a sousedka nemá sítě a tak nestačí lovit. Štěnice fakt nelétá.
Ve volné diskusi zde na poradně jsem dnes v 11.53 popsala jednoduchý lapač na létavý hmyz v domácnosti: "Zkusili jste tenhle lapač hmyzu?"U mne zafungoval výborně. poradte.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.