Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kocici fontanka -je to k něčemu?

Od: petrat* odpovědí: 16 změna:

ma nekdo zkusenost s fontankou pro kocky? Uvazuji o koupi, ale nevi zda to neni zbytecne. Dekuji Petra

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

charlie1366*
hodnocení

1x

Fontánka je dobrá věc,mám ji vyzkoušenou.Není to zbytečné,zkuste to*placni*

mica*
hodnocení

0x

a k čemu ta fontánka slouží?

alf*

to je něco jako napaječky pro krávy, drcne do toho a nateče jí voda ze zásobníku, vidím to jako výborné zhodnocení kousku plastu, některé dokonce žerou ještě trochu elektřiny.

Raději bych dal čerstvou vodu, zvlášťě když některé mají i zásobník na 5 litru, to než kočka vypije ...

doplněno 13.05.09 15:19:

ad dešťovka níže zmíněná) poradte.cz/...

kočky by nekupovaly whiskas, kočky vědí samy co je pro ně dobré. Kdo viděl třeba tlustého psa nebo kočku vyjma toho, že je přecpou páníčkové? Kdo viděl tlustého člověka?

petrat*
hodnocení

fontanka je mala napajecka doktere se nedrca ale tece v ni voda nepretrzite. je tak na 1 litr a voda se v ni filtruje a vymenuje. Nektere kocky nechteji pit vodu z misky a davaji prednost tekouci vode, napr. z kohoutku, k tomu stejnemu ucelu slouzi i fontanky

binka*

Tak to zkuste, kupte si nějakou levnější. Výborně poslouží zároveň jako zvlhčovač vzduchu - výborné pro pokojové rostliny.

Naše kočky ovšem nejradši vodu dešťovou. Chodí pít k sousedům, ti mají pod okapem škopek, ve kterém je dešťovka i s tím hnuným zeleným žabincem. Vyměňuje se pouze při dalším lijáku, přesto jí mají kočky rády - a nejen naše ...*blee*

krulis*

Binko máš pravdu naše kočky pijou taky jen dešťovou;)

madla*

To je zajímavé, že pijí jen dešťovku. Náš kočičák doma skoro vůbec nepije a když je venku tak nevím, kam se chodí napít. Zkusím mu dát vodu ze sudu, jsem zvědavá, jestli mu bude chutnat *smich*

krulis*

Asi jsem to blbě napsal nepiji JEN dešťovou ,ale asi jim nejvíc chutná,když jim naliju čerstvou tak se ji ani netknou:)

petrat*
hodnocení

S tema tlustyma kockama a lidma je to trochu mimo tema :D

petrat*
hodnocení

Moje kocky ven nechodi,takze piji vodu z kohoutku, nebo jim dam kureci vyvar s masem, nebo jeste pridam trosku vody do konzervy. Takze ani nevim,ze kockam chutna vic destova. Priste az bude prset tak si vezmu sklenicku a budu cekat az do ni naprsi at ji muzu kocka prinest domu *ua* jo a dam jim tu destovou vodu do te fontanky *smich*

pelle
hodnocení

0x

Ahoj Petro, Tvá otázka je určitě na místě. Zkušenosti mám s keramickou fontánkou pro kočky, kterou mi kdysi přivezl manžel z Německa. Kočky z ní rády pijí, je praktická, tichá, snadno se udržuje - v myčce, má spolehlivý stále funkční filtr a hlavně jí kočky nemohou stěhovat po podlaze. Vedlo nás k tomu upozornění od veterináře, že kočky musí mít možnost pít tekoucí vodu jinak budou dehydrované a následně nemocné... Kamarádka zkoušela kupovat různé druhy plastových z Anglie, tak trochu je prostřídala, než si rovněž pořídila keramickou fontánku - jako my. Nedávno jsem zjistila, že už se dováží i k nám, tak ti posílám kontakt a vřele doporučuji: wellia.cz/... Pro kočindy to nejlepší! ;)

petrat*
hodnocení

Dekuji Vam za odpoved a radu. Fontanku si objednam.

pavla12596

Super, díky moc za doporučení kteriou koupit. Právě nám kocour taky onemocněl - má písek v močovém měchýři - takže už i u nás bude fontánka. Není to levná věc, takže zkušenost velmi vítám.

petrat*
hodnocení

Prave jsem objednala Vami doporucenou fontanku. Mam uz dva kocoury kteri maji problemy s tim ze nepiji, tak snad fontanka pomuze. Dekuji Vam za radu

eldo
hodnocení

0x

Osobne bych Vam doporucil keramickou fontanku happy-kitty. Jak jsem zjistil, kocky nepiji stojatou vodu - maji to nejak zakodovane v genech, ale vyhledavaji tekouci vodu. Jelikoz asi malokdo muze mit cely den pusteny kohoutek s vodou, tak tato keramicka fontanka je idealni. Navic je bezpecna a neprevrhnutelna. Prohlednout si ji muzete na:

www.happy-kitty.cz

Eldo S.

petrat*
hodnocení

dekuji za radu, presne tuhle mi doporucili uz v predchozi odpovedi a objednala jsem ji.V pondeli ji budu mit doma, tak snad se micinam bude libit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]