Nejste přihlášen/a.
ma nekdo zkusenost s fontankou pro kocky? Uvazuji o koupi, ale nevi zda to neni zbytecne. Dekuji Petra
to je něco jako napaječky pro krávy, drcne do toho a nateče jí voda ze zásobníku, vidím to jako výborné zhodnocení kousku plastu, některé dokonce žerou ještě trochu elektřiny.
Raději bych dal čerstvou vodu, zvlášťě když některé mají i zásobník na 5 litru, to než kočka vypije ...
doplněno 13.05.09 15:19:ad dešťovka níže zmíněná) poradte.cz/...
kočky by nekupovaly whiskas, kočky vědí samy co je pro ně dobré. Kdo viděl třeba tlustého psa nebo kočku vyjma toho, že je přecpou páníčkové? Kdo viděl tlustého člověka?
fontanka je mala napajecka doktere se nedrca ale tece v ni voda nepretrzite. je tak na 1 litr a voda se v ni filtruje a vymenuje. Nektere kocky nechteji pit vodu z misky a davaji prednost tekouci vode, napr. z kohoutku, k tomu stejnemu ucelu slouzi i fontanky
Tak to zkuste, kupte si nějakou levnější. Výborně poslouží zároveň jako zvlhčovač vzduchu - výborné pro pokojové rostliny.
Naše kočky ovšem nejradši vodu dešťovou. Chodí pít k sousedům, ti mají pod okapem škopek, ve kterém je dešťovka i s tím hnuným zeleným žabincem. Vyměňuje se pouze při dalším lijáku, přesto jí mají kočky rády - a nejen naše ...
To je zajímavé, že pijí jen dešťovku. Náš kočičák doma skoro vůbec nepije a když je venku tak nevím, kam se chodí napít. Zkusím mu dát vodu ze sudu, jsem zvědavá, jestli mu bude chutnat
Moje kocky ven nechodi,takze piji vodu z kohoutku, nebo jim dam kureci vyvar s masem, nebo jeste pridam trosku vody do konzervy. Takze ani nevim,ze kockam chutna vic destova. Priste az bude prset tak si vezmu sklenicku a budu cekat az do ni naprsi at ji muzu kocka prinest domu jo a dam jim tu destovou vodu do te fontanky
Ahoj Petro, Tvá otázka je určitě na místě. Zkušenosti mám s keramickou fontánkou pro kočky, kterou mi kdysi přivezl manžel z Německa. Kočky z ní rády pijí, je praktická, tichá, snadno se udržuje - v myčce, má spolehlivý stále funkční filtr a hlavně jí kočky nemohou stěhovat po podlaze. Vedlo nás k tomu upozornění od veterináře, že kočky musí mít možnost pít tekoucí vodu jinak budou dehydrované a následně nemocné... Kamarádka zkoušela kupovat různé druhy plastových z Anglie, tak trochu je prostřídala, než si rovněž pořídila keramickou fontánku - jako my. Nedávno jsem zjistila, že už se dováží i k nám, tak ti posílám kontakt a vřele doporučuji: wellia.cz/... Pro kočindy to nejlepší!
Super, díky moc za doporučení kteriou koupit. Právě nám kocour taky onemocněl - má písek v močovém měchýři - takže už i u nás bude fontánka. Není to levná věc, takže zkušenost velmi vítám.
Osobne bych Vam doporucil keramickou fontanku happy-kitty. Jak jsem zjistil, kocky nepiji stojatou vodu - maji to nejak zakodovane v genech, ale vyhledavaji tekouci vodu. Jelikoz asi malokdo muze mit cely den pusteny kohoutek s vodou, tak tato keramicka fontanka je idealni. Navic je bezpecna a neprevrhnutelna. Prohlednout si ji muzete na:
Eldo S.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.