Nejste přihlášen/a.
Ahoj můj pejsek furt pije vodu jen z květinaču a ne z misky kde má čistou vodu.nevadi to?asi mu tam líp chutná
Ona ta čerstvá voda z kohoutku není pro psy nic moc. Raději pijí z louží nebo třeba z konve na zahradě, kde je voda odstátá a chlór vytěkaný. Trochu zasmrádlá voda jim chutná převelice... a taková ta v plastových držácích na slunečníky, ta je vůbec nejlepší... Je zajímavé, že tu vyhlédávají snad všichni psi, ačkoliv mají dostatek vody čerstvé...
od doby co máme jezírko tak mám misku na vodu uloženou, nepila ji. Teď co mám jezírko 2.0 tak pije z takového škopku kde jsem měl dočasně odložené vodní rostliny z jezírka verze 1.0, asi to nové má moc čistou vodu. A v tom škopku je tedy brčál. Než jsem nevé vykopal tak jsem oprášil misku na vodu, napustil čistou - ani si nelokla, jen ze škopku.Netrápil bych se s tím, myslím, že v tomhle ví co dělá.
Hlavně se ujisti, že voda, kterou pije není u jedovatých pokojovek. Alokazie, monstera, břečťan , difenbachie, anthurium, brambořík a další - když jsem se pídila po této informaci (moje fenka kytky okusuje) , byla jsem nemile překvapena množstvím . Se psem to samozřejmě nemusí hned šlehnout, ale pomalu si může ničit ledviny. U mě ihned následovala v bytě probírka.
Má to jedinou výhodu,že si alespoň vytřete
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.