Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pes pije vodu z květináče

Od: jessi* odpovědí: 6 změna:

Ahoj můj pejsek furt pije vodu jen z květinaču a ne z misky kde má čistou vodu.nevadi to?asi mu tam líp chutná:)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Ona ta čerstvá voda z kohoutku není pro psy nic moc. Raději pijí z louží nebo třeba z konve na zahradě, kde je voda odstátá a chlór vytěkaný. Trochu zasmrádlá voda jim chutná převelice... a taková ta v plastových držácích na slunečníky, ta je vůbec nejlepší... Je zajímavé, že tu vyhlédávají snad všichni psi, ačkoliv mají dostatek vody čerstvé...

ukulele*
hodnocení

0x

jestli že nehnojíš květiny hnojivy, tak mu to nevadí.

alf*
hodnocení

0x

od doby co máme jezírko tak mám misku na vodu uloženou, nepila ji. Teď co mám jezírko 2.0 tak pije z takového škopku kde jsem měl dočasně odložené vodní rostliny z jezírka verze 1.0, asi to nové má moc čistou vodu. A v tom škopku je tedy brčál. Než jsem nevé vykopal tak jsem oprášil misku na vodu, napustil čistou - ani si nelokla, jen ze škopku.Netrápil bych se s tím, myslím, že v tomhle ví co dělá.

yamona*
hodnocení

0x

Hlavně se ujisti, že voda, kterou pije není u jedovatých pokojovek. Alokazie, monstera, břečťan , difenbachie, anthurium, brambořík a další - když jsem se pídila po této informaci (moje fenka kytky okusuje) , byla jsem nemile překvapena množstvím . Se psem to samozřejmě nemusí hned šlehnout, ale pomalu si může ničit ledviny. U mě ihned následovala v bytě probírka.*smich*

papene*
hodnocení

0x
To máme podobné mé pijí z konývky jak doma tak i na zahradě.
A když je jí málo a nedosáhnou tam jazýčkem tak do ní začnou packama nebo čumáčkama strkat.
Vždy se najde někdo kdo ji doplní.
Občas se stane,že ji vylejou a to většinou v bytě.
doplněno 28.06.09 03:33:

Má to jedinou výhodu,že si alespoň vytřete*palec*

martina30*
hodnocení

0x

Je lepší čistá voda občas pokud se někde v zahradě napije by se nemělo nic stát,ale pravidělně to není dobré.Odnaučit a nebo nemít nic v dosahu a dávat jen čistou vodu.Jde o bakterie,které se mohou projevit,až za pár let.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]