Dobrý den, rada bych se zeptala, zda někdo nevíte, co je tohle za brouka (viz foto). Objevil se nam v koupelně před 3 dny a teď je v téměř vsude. Lozí po zdi, podlahach, zaclonach... má hnědou barvu, velikost 1-3mm cca. Jak se ho zbavit? Dekuji
Dobrý den, pokud to dobře vidím, tak to zvířátko má osm nožiček - a to by měl být nějaký pavouk. Zřejmě pavoučci opustili hnízdo a rozeběhli se Vám po bytě. Zdravím!
doplněno 07.06.19 17:30:
liska5 - já jsem si ten obrázek hodně zvětšil a vidím tam jen nohy, resp. pokud jsou tam i tykadla, tak jsou stejně silné jako nohy (a to je asi zvláštní). Každopádně, někde bylo hnízdo a to už je prázdné - když se tak rychle a v takovém množství zvířátka hemží.
liska5
To vpředu jsou tykadla, a pak 6 noh. Asi teda. Já to tak vidím.
liska5
Tazatel by mohl vidět, jestli jsou tam krovky, a taky jestli se to chová, jako pavouček.
Pavouk to není myslím. To vepředu jsou tykadla. Lépe se mi to vyfotit nedaří. Jsou velikosti asi 1-2mm jen jednoho jsem videla asi 3mm. Objevili se nejdříve v koupelně. Drzi sw ve vlhkém ručníků, lezou po stěnách, umyvadle, vaně... teď i po podlaze v dalších místnostech, dnes jsem videla i na zácloně...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.