Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je už čas vypustit ježka?

Od: cervicek2008* odpovědí: 8 změna:

Dobrý večer,je už čas vypustit ježka?už jsem na zahradě minulý týden narazil na dva velké...ale moje hlavní otázka je nějaká rada jak si ježka označit,abych ho přes léto poznal?

děkuji.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Vypustit. Neoznačovat - netrápit.

cervicek2008*
hodnocení

asi máte pravdu,ale počkám i na jiné názory...

hodnocení

2x

Ježka jsme vypustili už před 3 týdny.

72mona
hodnocení

2x
Koukám, že vás to ještě nepustilo :-D
poradte.cz/...
Na jednu stranu vás chápu, chcete vědět, jestli ta péče k něčemu byla a ježek žije. Možná dejte přímo dotaz na záchrannou stanici, ti budou vědět. Ale jinak bych to nerešila. M.

lidus*
hodnocení

1x

Naši trvale bydlící ježci mají označení na bodlinách, na boku blíž k bříšku, nějakou zelenou barvou, nijak je to neomezuje ale jejich mladé už neznačíme.

hodnocení

0x

Jak byste si takové označení představoval - mašličku na krk? Růžový pruh přes bodliny? Diamant mezi oči? Aneb - jak označit ježka tak, aby mu to nevadilo?

cervicek2008*
hodnocení

já nevím jak..přiznávám že je to asi blbost,ale chtěl jsem...snad to někdo pochopí,ale děkuji...

liska5
hodnocení

0x

A nejlíp někde, kde je potůček. Hlavně hodně daleko od silnice. Už jsem viděla přejetého- právě na obchvatu u řeky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]