Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je to kočka?

Od: blanka33* odpovědí: 10 změna:

Dobrý večer, máme malé koťátko, měla by to být kočka, ale já bych se ráda ujistila, že to tak doopravdy je. :-D Máme ještě dospělého kocoura, s ním se malá "kočkuje", ale neperou se, avšak nevím jestli to je tím, že to je kočka a nebo proto, že je ještě malá. Je to kočka? :) Děkuji za odpověď

doplněno 27.07.18 21:55:

Omlouvám se za kvalitu fotky, bohužel bylo těžké kotě aspoň na chvíli udržet. :-D Pokud to bude špatně vidět, zkusím udělat jinou fotku.

Je to kočka?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Je to kočička. Na kocourka je mezi prdelkou a pipinou moc málo místa na kuličky.

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, fotka není nejlepší, ale podívejte se viz odkaz a porovnejte obrázek tam umístěný se zvířátkem, které máte doma (já tipuji kočičku). Zdravím!

poradte.cz/...

doplněno 27.07.18 22:55:

Ještě jeden odkaz (obrázky a povídání k určení pohlaví): moje-kocka.cz/...

doplněno 27.07.18 23:14:

blanka33 - ty otvory jsou dost blízko u sebe, tak by to měla být kočička. Ale můžete vložit ostřejší obrázek.

Ještě štěstí, že jsou jen dvě možnosti .

blanka33*
hodnocení

Děkuji, ale jelikož v poslané diskuzi se také neví jistě, zda-li je to kočka či kocourek, tak mi to moc nepomohlo. :( A z obrázků z Googlu se to také těžko poznává. Ale děkuji za tip. :) Zkusím zítra vyfotit lepší fotku. Vím, tahle se moc nepovedla.

blanka33*
hodnocení

Hm,... děkuji i za tento zajímavý odkaz. Podle tohoto bych to opravdu tipla na tu kočičku. Ale pro jistotu sem zítra dám lepší fotku, ať se to potvrdí. :)

blanka33*
hodnocení

To máte pravdu. :-D

72mona3*
hodnocení

2x

Předběžně tipuji kočičku. M.

blanka33*
hodnocení

Děkuji za tip. ;)

blanka33*
hodnocení

Dobrý den, dnes se mi podařilo udělat o trošičku lepší fotku, tak snad už to bude lépe vidět. :)

doplněno 28.07.18 09:00:

:-D No já vím, taky to není nejlepší fotka, ale obávám se, že lepší už se mi nepovede, protože kotě chce pořád "lumpačit" a není ani chvíli v klidu. *alene*:-D

Tak budeme doufat, že to je kočka, jméno už má, takže kdyžtak bychom ho museli změnit. :)

Je to kočka? #3
ben®

blanka33 - kdybych nevěděl, oč jde, tak bych si myslel, že je to fotka nějakých vesmírných těles či umělecká abstrakce . No, máte doma koťátko, tak tomu dejte čas a později se to pozná. Pokud Vám jde o pojmenování zvířátka, tak také buď počkejte nebo mu říkejte třeba Vlasta (ten i ta).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]