Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, máme malé koťátko, měla by to být kočka, ale já bych se ráda ujistila, že to tak doopravdy je. Máme ještě dospělého kocoura, s ním se malá "kočkuje", ale neperou se, avšak nevím jestli to je tím, že to je kočka a nebo proto, že je ještě malá. Je to kočka?
Děkuji za odpověď
Omlouvám se za kvalitu fotky, bohužel bylo těžké kotě aspoň na chvíli udržet. Pokud to bude špatně vidět, zkusím udělat jinou fotku.
Dobrý den, fotka není nejlepší, ale podívejte se viz odkaz a porovnejte obrázek tam umístěný se zvířátkem, které máte doma (já tipuji kočičku). Zdravím!
Ještě jeden odkaz (obrázky a povídání k určení pohlaví): moje-kocka.cz/...
blanka33 - ty otvory jsou dost blízko u sebe, tak by to měla být kočička. Ale můžete vložit ostřejší obrázek.
Ještě štěstí, že jsou jen dvě možnosti .
Děkuji, ale jelikož v poslané diskuzi se také neví jistě, zda-li je to kočka či kocourek, tak mi to moc nepomohlo. A z obrázků z Googlu se to také těžko poznává. Ale děkuji za tip.
Zkusím zítra vyfotit lepší fotku. Vím, tahle se moc nepovedla.
Dobrý den, dnes se mi podařilo udělat o trošičku lepší fotku, tak snad už to bude lépe vidět.
No já vím, taky to není nejlepší fotka, ale obávám se, že lepší už se mi nepovede, protože kotě chce pořád "lumpačit" a není ani chvíli v klidu.
Tak budeme doufat, že to je kočka, jméno už má, takže kdyžtak bychom ho museli změnit.
blanka33 - kdybych nevěděl, oč jde, tak bych si myslel, že je to fotka nějakých vesmírných těles či umělecká abstrakce . No, máte doma koťátko, tak tomu dejte čas a později se to pozná. Pokud Vám jde o pojmenování zvířátka, tak také buď počkejte nebo mu říkejte třeba Vlasta (ten i ta).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.