Nejste přihlášen/a.
Tak na jiné diskuzi jsem dostala odpověď, že je to kocourek.. Tak jsem zase tam kde jsem byla :D
..holkagratuluju k holčičce
Mám dva kocoury a kočku a někdy mě tak ti kocouři štvou,že tu "holčičku"milujeme nejvíc.Už bych brala jen kočku.
...ještě jeden obrázek...
To žárlení poznáte časem. Máme dva kocoury, rozdíl 8 let, oba kastrovaní, ten mladší postižený - hluchý. Jsou v pohodě, ale za 4 roky se úplně nesžili. Prostě nejsou kamarádi, i když v poslední době už se nemusíme bát rvaček a vzájemného násilí. Jen nesmí mít hlad, ani pak se neperou, ale dávají si vzájemně tvrdě najevo své antipatie. Ovšem když mají plný pupíček, pak je jim všechno jedno.
Je to kočička.
to je jak u nás.Kocour měl 1,5roku a dostal malinkatou kamarádku.S kočkou v pohodě,opravdu jí hlídal,nepustil jí na skříň(byla fakt do dlaně,takže trdlo)ovšem časem uplatnil pravý kocouří charakter
kočka nesmí jeho Felixe,nikdy ani nezkusila,kapsy patří jen jemu asi jí to vysvětlil hned ze začátku.V granulích má hlavu taky první on.Častokrát po něm zahrabává na kočičím WC,se mnou se mazlí jen tajně,at to kocour nevidí...takže taková utlačovaná,ale milovaná manželka.
Ted k nám přibyl malý hluchý kocourek a kluci si jasně vyhradili prostor,nemluví spolu,ale snesou se.Jen někdy se servou-malý si chce hrát a velký nemá na něj náladu.
Oba kocouři jsou umazlení,vtíraví,řvou po mě,lezou po mě,po mých věcech,upozorňují na sebe...a kočička je tichá,milá,nevtíravá,nikdy nic nerozbila,nezničila.Je to naše favoritka
gingerka- tak podle obrázku,kde jsou čičiny nafocené to je jasně kočka...no a pokud má varlata tak jejich tvar musíte vidět,popřípadě pohmatu cítit,jak nic nemá,tak je to kočka.
Necítím nic a ani nic nevidím.. Na jiné diskuzi psali, že je prcek ještě moc malý a že varlata teprve "vykouknou"... No jsem z toho jelen...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.