Nejste přihlášen/a.
Zdravím
Máte někdo dobré zkušenosti se stínící folii na plot?Jestli ano,tak jaký tip a gramáž a propustnost máte a popřípadě,kde jste objednávali
Díky Tom
Dobrý den, zrovna jsem to řešil - poradte.cz/...
Jak to tak zpětně hodnotím, nejlepší je (kousek mám doma druhým rokem) Stínící tkanina s 60% pro větrná místa, 90% pro závětří a lepší "optickou zeď". Strašně blbě se to dává na plot a při větru se bojím, aby mi neodletěl celý plot...
Tak to je rozhodnuto - nejlepší stínící folie je cihla
Mám použito rašlový úplet s Juty Adamov a maximální spokojenost. Propustnost 65% a ochrana před UV. Na plotě to mám 5 let.
Pořád to drží a na přichycení jsem použil plastové stahovací pásky.
To mne zajímá - budu potřebovat dalších cca 40 metrů... Jakým způsobem to máte uchyceno? Já tu zelenou potvoru provlékl nahoře a dole lankem "prádelní šňůrou" a upevnil i uprostřed... bylo to strašně pracné. Jak dobře upevnit, aby se to neroztrhlo a drželo takové roky?
Já ji mám 6 let a je to ok...někde se tršku věrem vtrhne,ale jen málo.tak ten drátek dám na jiné místo.Koupila jsem 3metrovu a roztřihla na 1,50 a tím jsem i ušetřila.
koupila jsem ji v Hornbachu mají různé barvy a proplétání
okenék
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.