Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kvetouci ker jak se jmenuje?

Od: syfrig* odpovědí: 9 změna:

Zdravim dnes jsem videl pekny ker nemel jsem sebou zadny fotak,tak jsem ustipl kvet /nevoni/ a 2 listky nevite jak se jmenuje?Dekuji

doplněno 20.05.13 19:33:

obrazek po 3

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Keř, z kterého jste uštípl květ... tak to teda fakt netuším :(.

Co takhle obrázek? :D

beri49*
hodnocení

0x
Jestli jste ty lístky uštipl před tím žlutozeleným domem s prosklenou pergolou s doškovou střechou, tak ten keř je lidově řečeno "zlatý déšť" :))
sebod*

"Zlatý déšť" (zlatice - forsytie). už dávno odkvetla.

Mýlíte se, "zlatý déšť" (štědřenec odvislý) teprve kvést začíná. Forsytie není zlatý déšť i když se jí tak často říká.

Kvetouci ker jak se jmenuje?
sebod*

magdon. Ano, máš naprostou pravdu. Reagovala jsem na odpověď, kde je psáno o rostlině LIDOVĚ zvané "zlatý déšť". Většina lidí si pod tímto názvem představí právě tu Forsytii. A opravdu se diví, že je to něco jiného. :)

doplněno 21.05.13 20:02:

Hopíku, já vím ;). Ale některý věci jsou marný, jsou marný, jsou marný... A mně nějak v poslední době ubývá chuť i síla vykládat někomu, že "zlatý déšť" vlastně není zlatý déšť.*zed* Stejně se většina lidí domnívá, že je to právě ta forsytie. Tak asi tak...*nevi*

hop®

Sebodko, i déšť se zde už řešil... *smich*

doplněno 21.05.13 20:08:

Jo, chápu, i já se někdy musím opakovat, naštěstí lze dát odpověď odkazem, KDYŽ UŽ NĚKDO nechce nebo neumí použít vyhledávání...

hop®
hodnocení

0x

Kdybys uštípl tři lístky tak bych možná věděl, ale takhle... *nevi*

syfrig*
hodnocení

Moc se omluvam,ale nedari se mi sem umistit obrazek jsem dedek starej a blbej *bzum* budu to zkouset dal...

Ale nejste! Pokud to pomůže, mrkněte se na FAQ. Tam je popsán návod jak obrázek vložit: poradte.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]