Nejste přihlášen/a.
Zdravim dnes jsem videl pekny ker nemel jsem sebou zadny fotak,tak jsem ustipl kvet /nevoni/ a 2 listky nevite jak se jmenuje?Dekuji
doplněno 20.05.13 19:33:obrazek po 3
Mýlíte se, "zlatý déšť" (štědřenec odvislý) teprve kvést začíná. Forsytie není zlatý déšť i když se jí tak často říká.
magdon. Ano, máš naprostou pravdu. Reagovala jsem na odpověď, kde je psáno o rostlině LIDOVĚ zvané "zlatý déšť". Většina lidí si pod tímto názvem představí právě tu Forsytii. A opravdu se diví, že je to něco jiného. ![]()
Hopíku, já vím
. Ale některý věci jsou marný, jsou marný, jsou marný... A mně nějak v poslední době ubývá chuť i síla vykládat někomu, že "zlatý déšť" vlastně není zlatý déšť.
Stejně se většina lidí domnívá, že je to právě ta forsytie. Tak asi tak...![]()
Moc se omluvam,ale nedari se mi sem umistit obrazek jsem dedek starej a blbej
budu to zkouset dal...
Ale nejste! Pokud to pomůže, mrkněte se na FAQ. Tam je popsán návod jak obrázek vložit: poradte.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.