Nejste přihlášen/a.
Zdravim dnes jsem videl pekny ker nemel jsem sebou zadny fotak,tak jsem ustipl kvet /nevoni/ a 2 listky nevite jak se jmenuje?Dekuji
doplněno 20.05.13 19:33:obrazek po 3
Mýlíte se, "zlatý déšť" (štědřenec odvislý) teprve kvést začíná. Forsytie není zlatý déšť i když se jí tak často říká.
magdon. Ano, máš naprostou pravdu. Reagovala jsem na odpověď, kde je psáno o rostlině LIDOVĚ zvané "zlatý déšť". Většina lidí si pod tímto názvem představí právě tu Forsytii. A opravdu se diví, že je to něco jiného.
Hopíku, já vím . Ale některý věci jsou marný, jsou marný, jsou marný... A mně nějak v poslední době ubývá chuť i síla vykládat někomu, že "zlatý déšť" vlastně není zlatý déšť.
Stejně se většina lidí domnívá, že je to právě ta forsytie. Tak asi tak...
Moc se omluvam,ale nedari se mi sem umistit obrazek jsem dedek starej a blbej budu to zkouset dal...
Ale nejste! Pokud to pomůže, mrkněte se na FAQ. Tam je popsán návod jak obrázek vložit: poradte.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.