Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Je tu někdo, kdo už má zkušenost se smršťovací hadicí.
Je to lehká latexová zahradní hadice a pod tlakem vody se 10x roztáhne.
Zajímá, mě jestli něco vydrží. Na trhu už bude nějaký rok, snad už ji někdo má.
Děkuji.
Ahoj,
na jaře jsem vytáhnul klasickou hadici cca 10 m . S ohledem na to že máme okrasnou a užitkovou zahradu ( ve tvaru L ) musel jsem tuto klasickou hadici přetahovat z rohu do rohu a pak překážela lámala se byla těžká apod...proto jsem jak na netu byla akce koupil tuto smrštitelnou a naprostá pohoda. Má 15 metrů a přenese to 4 leté dítě , nikde se to neválí neláme se .
Dobrý den.
A opravdu se roztáhne na 3násobnou délku? Mám malý tlak vody.
Uvádí se, že 8metrová se roztáhne přibližně na 23m,
10metrová na 30m a 15metrová asi na 46m. Jak to vidíte Vy?
Známá si koupila hned tři. Teď si nejsem jistá jestli je mají 3. sezónu, ale druhou určitě. Zpočátku byla nadšená, jak je s tím jednoduchá manipulace atd. Zalévala truhlíky, květináče napouštěli bazén. Také nemají moc velký tlak v řádu. Nicméně, jedna teď praskla někde v půlce, v zápětí druhá praskla hned u kohoutu a třetí zatím drží, ale moc se netváří. Určitě je to zajímavá myšlenka, ale netrvanlivá.
Abych uzavřel tuto otázku.
Hadici jsem si nakonec koupil. Ale dopadlo to zajímavě. Jelikož zalévám dešťovou vodou z 1000L nádoby přes vodárnu, tak to dopadlo takto:
Hadici jsem zapojil a nenatáhla se ani o centimetr ) Ukázalo se, že 1,5-2,5 Bar je nedostačující.
Takže jsem jí vrátil a objednal gardenu s navíjecím klubkem a jsem spokojen
Toť vše a díky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.