Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Roztahovací zahradní hadice XHOSE

Od: ondrassek odpovědí: 9 změna:

Když jsem viděl reklamu na hadicu xhose tak mě to úplně nadchlo. Zrovna řeším problém s tím kam dát 25m dlouhou . těžkou hadici kterou mi furt děti berou. (obvykle jim z ní vyteče zbytek vody na hlavu).

Chtěl bych se zeptat máte to někdo? moje zkušenosti jsou takové že v reklamě vypadá vše super, funkční a kvalitní, aleve skutečnosti je to na nic.

Proto hledám někoho s osobní skušeností.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

fribble*
hodnocení

0x

Tuhle hadici vidím prvně, ale něco takového dělá Novaservis a to je firma, se kterou osobně mám jen nejlepší zkušenosti. S hadicí zkušenost nemám, ale že by tahle firma dělala aušus nevěřím!

ondrassek
hodnocení

jojo to je to samé. No tak zkusím objednat a mám 14 dnů na vyzkoušení:)

dik za odkaz

juvla*
hodnocení

0x

Zkušenost nemám. Třeba tady to kritizují

koncovky špatné. Jak tam jeden říká -Nekupujte každé h...o které vidíte v televizi.

jareck
hodnocení

0x

Soused si koupil před nedávnem tu smršťovací hadici z televize znateztv.eu/...

a zatím o tom všude básní. Já teda ještě čekám, jestli začne nadávat nebo se objeví první potíže. Někde jsem četl, že se dají koupit někde v zahraničí i nějaké levnější se kterýma ale asi mohou být problémy dříve?

Sám jsem byl spíše rozhodnut objednat u asiatů takovou tu placatou hadici dx.com/...

xart*
hodnocení

0x

Taky jsem o ní uvažoval, ale hledal jsem na zahraničních serverech nějaké recenze a některé byly hodně negativní. Viz. např. amazon.co.uk/...

erich
hodnocení

0x

Hadica mi došla poštou, zaplatil som, doma rozbalil, zapojil a prásk, hneď sa roztrhla. Napísal som do Maďarska dodávateľovi emailom - nič, poslal som im list - nič, poslal som im naspäť hadicu - nič. po 2 mesiacoch žiadna reakcia.

Sú to podvodníci.

jafarka

O této zahradní hadici právě uvažuji, po prověření více odkazů se jedná o více rozdílných výrobků stejné na pohled a i různá kvalita. Myslím si, že hadice od výrobce Novaline s dvojitou stěnou Novaservis Cobra a hadice Flexi X profi s kovovými koncovkami jsou jiné, než XHOSE. Ale stále po těchto recenzích váhám :) a nevím, jestli zvolit Novaline Cobra nebo Flexi X profi :))
tvproducts.cz/...

111®
hodnocení

0x

já čučel na tu hadici, tom TV šopu osobně. Jakési tenké pofiderní opletení, které se musí do roka prodřít, pkud budu denně zalévat. A to co je uvnitře asi nebude takénic moc, když se to nafukuje a smršťuje, aby tam nebylo něco jako pouťový balonek typu jezevčík, ani bych se nedivil...asi tak to vidím já. A řeči paní prodavačky, že všechno jednou doslouží jsou sice pěkné, ale á mám poctivou hadici snad už 40let a stále není patrné nějaké opotřrebení nebo stárnutí...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]