Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, nedávno jsem od tety přinesla velkou krásnou monsteru abych se jí o ni postarala. Monstera byla u tety v rohu vedle okna. Květině se začaly dělat hnědé fleky. Hned co jsem jí přinesla domů, tak jsem jí dala do tepla. Je to asi už týden co jí mám u sebe a stále se zhoršuje. Žloutnou spodní listy a dělají se hnědé fleky. Poraďte prosím kde ji mám umístit, jak často zalévat, co udělat s listy atd.. Předem děkuji za odpovědi
poradte.cz/... Já bych ji uřízla, přesně tak, jak popisuji (3 listy + 3 ulámané listy, stvol do vody) a tak bych založila novou, zdravou rostlinu. Ta, kterou máte, je velice krásná ale je takový chudáček mrzáček. Udělejte z ní rostlinu novou, krásnou, zdravou, ve velkém květináči s dobrou zeminou. Bude nádherná
Martino, jak dopadla ta vaše? Chytla se? Roste?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.