Nejste přihlášen/a.
Zdravím.
Neví někdo jak se jmenuje tento keř. Dosahuje mi momentálně výšky přes 2 metry.
Děkuji
Hani, zákula je sytě žlutá, takové kuličky, větvičky jsou jen mírně olistěné, převládají ty květy. Teď právě kvete. Já bych si myslela, že se spíš jedná o plnokvětý jasmín /pustoryl/. Jaga.
Také by to mohl být trojpuk (Deutzia), ale ten pustoryl je pravděpodobnější, Deutzia kvete pozděli - pozdní jaro - časné léto. Jinak vypadá skoro stejně.
Limetko,to je prave nad cim take uvazuji,ale asi ten jasmin.
doplněno 01.06.12 18:41:Musi se dle vune.Trojpuk ma takhle zaspicatele kvitky.
poradte.cz/... Já se omlouvám, moc se v keřích neorientuju, ale asi bych se hádala, že to pustoryl není. Na fotce tazatele je květ, kterých roste na stonku několik, jako v hroznu, jsou střapaté, nevoní, ve váze skoro ihned vadnou. Keř má listy takové drsné, nepříjemné a máme ho na louce několik. Ještě nekvete. Nemohu ho nikde na webu najít najít.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.