Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je to za rostlinu

Od: dropo* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,

nevíte někdo co je to za rostlinu? Viděl jsem ji v časopise a nikde nemohu zjistit co je zač.

Děkuji za odpovědi.

doplněno 29.09.11 17:56:

Tady obrázek

doplněno 29.09.11 18:01:

Další pokus o vložení obr.

doplněno 29.09.11 19:30:

snad do třetice...

Co je to za rostlinu
výtka
Upozornění od sys strejc 29. 09. 2011 18:56:47
Jak můžu vložit obrázek k otázce nebo odpovědi?
Napište text otázky nebo odpovědi a před stisknutím tlačítka VLOŽIT zatrhněte volbu CHCI VLOŽIT OBRÁZEK. Po odkliknutí vložení otázky (odpovědi) a jejím uložení Vám bude nabídnut formulář pro výběr a odeslání obrázku.
viz: poradte.cz/...
Pokud jste zapomněli volbu zaškrtnout, kliněte u Vaší odpovědi (otázky) na "doplnit odpověd", napiště text např "zapomněl(a) jsem vložit obrázek, vkládám nyní"a zatrhnětě volbu (CHCI VLOŽIT OBRÁZEK) dále je to stejné jako výše. Doplnění odpovědi (otázky) lze opakovat vícekrát, ale obrázek lze vložit pouze jedenkrát.
Častá chyba: po kliknutí na tlačítko vložit obrázek se zdánlivě nic neděje (měl by ale změnit kurzor myši), vyčkejte než se změní obsah stránky. V závislosti na kvalitě připojení a velikosti vkládaného obrázku to může být od několika vteřin až po 2 minuty.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

cesmina*
hodnocení

0x

Podle mne je to druh alokázie.Cesmína

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]