Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je to za rostlinu?

Od: sabrina® odpovědí: 22 změna:

*sok* roste u lesa, je krásná a zajímavá, ale vůbec ji neznám...*hi* Poradí někdo?!

22 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Laskavec, amarant? To by mohl být! *palec*

doplněno 18.10.10 09:27:

novyvek.cz/...

hodnocení

To je asi ono ...*palec*. Díky.*placni*

sebod*

*uf* Uf.Konečně můžu domů *ua*. Prejže zaječí ocásek *zed*. To by byl zajíc velkej jako kráva *sok*:)

Sabrino, semínka laskavce koupíš. Pěstuje se na zahrádkách. :)

doplněno 18.10.10 10:00:

některému druhu ten ocásek visí (:D). Na rostlině jich je několik a délka jednoho je přes půl metru *ua*

hodnocení

0x

Sabrino, chtělo by to fotku :)

hodnocení

Já se snažím, ale , když tam dám " vložit obr." - tak se to jakoby sekne a nejde to vložit...*ee*

hodnocení

Tak ještě jednou...

doplněno 12.10.10 17:14:

Tak se omlouvám, ale vážně mi to nejde...*hi*.

lidka*

Nejste sama, koho to mátlo! Sabrino, nejprve zaškrtněte, že chcete vložit obrázek. Potom vložte příspěvek a hnedka se vám objeví nabídka VLOŽIT OBRÁZEK. Tam to trochu opravdu klame v tom, že vkládáte příspěvek a potom teprve obrázek. Uvidíte, že potřetí to výjde. *placni* Já jsem na tom kdysi byla stejně. A nejen já! ;)

limetka*
hodnocení

0x

Tak ji zkuste co nejpodrobněji popsat ;)

sebod*

Tak přemýšlím, co teď u lesa kvete *uf*. Nemůže to být černýš hajní?

sebod*

Tak přemýšlím, co teď u lesa kvete *uf*. Nemůže to být černýš hajní?

doplněno 12.10.10 19:09:

Ufff. Taky mi tam ten obrázek nejde a nejde *zed*

hodnocení

Je asi tak metr vysoká a to květenství (nevím, jak to nazvat) jsou jakoby ocásky ...barva červeno-fialová:D. To tedy nevím, to se ani popsat nedá...*smich*. No myslím, že z toho moc chytří nebudete...*nevi*.

hodnocení

Tak další pokus...

12.10.10 20:05
hodnocení

*plac*

ladinpraha*

A najdeš vůbec ten obrázek přes "PROCHÁZET" v počítači a dáváš "OTEVŘÍT"?

hodnocení

No jasně, že jo...ale sekne se to a nic to nedělá...*zed*. *plac**plac**plac*

lidka*

Tak to svedeme na admina, že má poruchu*smich*!

hodnocení

Když já bych Vám tu kytku tak ráda ukázala...:)

hodnocení

Tak snad se mi to s tou fotkou už podaří...*ee*.

doplněno 18.10.10 06:59:

Foto je zmenšeno na 1,54 MB a stejně mi to nejde vložit...Tak nic - byl to poslední pokus.*plac*

výtka
Upozornění od sys strejc 18. 10. 2010 07:05:56

Jak můžu vložit obrázek k otázce nebo odpovědi?
Napište text otázky nebo odpovědi a před stisknutím tlačítka VLOŽIT zatrhněte volbu CHCI VLOŽIT OBRÁZEK. Po odkliknutí vložení otázky (odpovědi) a jejím uložení Vám bude nabídnut formulář pro výběr a odeslání obrázku.
viz: poradte.cz/...

Zdroj: FAQ

P.S. Nepospícháte moc na odeslání - někdy načtení trvá trochu déle...

hodnocení

Děkuji za radu-přesně tak to zkouším...*nevi*. Někdy to trvá trochu déle ...?! Už jsem to nechala i 10 min.- čekala jsem a nic...Tak vážně už nevím. To mám čekat ještě déle? :)

sebod*

Sabrino. *cert* Koukej sem to foto konečně dát *bum*.*modla* Už týden bloumám podél lesa a hledám tu popisovanou rostlinu *sok* Ani spát domů nechodím. A víš, jak se teď v noci ochladilo?*plac* Máš mě na svědomí *zed* Už z toho máš halucinace . Tuhle jsem radostí vykřikla, že kýženou kytku jsem objevila a on to byl zajíc s růžovočerveným ocáskem *bzum**smich*

hodnocení

*haha*:Djejda sebod, tak to já nerada...*bezim*doběhnu k tomu lesu aspoň s čajíkem ...nebo to zkusím ještě jednou - naposledy a nechám to načítat třeba hodinu...fakt už je to trapas...*zed*.

doplněno 18.10.10 09:06:

Jéééééé...povedlo se!*ua*

Co je to za rostlinu?
hodnocení

*hej**placni* sebod- díky, nebýt tebe, tak už jsem to nezkoušela...*nevi*- ale přece bych tě nenechala u toho lesa zmrznout *smich*. Teď už můžeš aspoň zpátky do teploučka *tuc*.

Co je to za rostlinu? #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]