Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výkup jablek ve Středočeském kraji

Od: kahsa* odpovědí: 8 změna:

Zdravím potřebuji poradit. Mám poustu jablek a rad bych je prodal. Nevíte náhodou o nějakým výkupu padaných jablek ve Středočeském kraji?

Díky za rady

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

1x

Já bych to nabídl někomu, pokud jsou slušná, kdo pálí, alkahol.

hankauk*
hodnocení

1x

Tak možná "tozinek"by si nějaká jablka koupil na víno?!;)

poradte.cz/...

Já bych se ale jablek nezbavovala tak jednoduše. Co takhle mošt na zimu? Ten je špičkovej!

pt®
hodnocení

1x

Ve stř. kraji jsem našla pouze Havlíčkův brod. - stařenka

firmy.cz/...

Stařenko, Havlíčkův Brod, to je už kraj Vysočina /patří to k Jihlavě/. Jinak středočeský kraj - to je hrozně široký pojem, velké vzdálenosti, může to být třeba Kolín, Mladá Boleslav, nebo Beroun. A tak záleží na tom, odkud pěstitel je. Já ve svém okolí znám ve středočeském kraji jenom jednu výkupnu ovoce a to v Žehušicích. Ceny tam měli pokaždé slušné. A navíc se může člověk zajít podívat na bílé jeleny.;) Jaga.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Strejda Gůgl ti nabídne možnosti, stačí si jen vybrat.

google.cz/...

zwiki*
hodnocení

0x

V Českém Broě vykupují jablka.Tř. Krále Jiřího 207 (naproti nádraží v Českém Brodě)
Český Brod

lidus*

Kdo ví, zda má tazatel po třech letech ještě jabloňový sad?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]