Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rostlina pokojová?

Od: jana71* odpovědí: 11 změna:

Mám doma darovanou rostlinu a nevím co je to zač, poradí mi nekdo?

Rostlina pokojová?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

2x

Tipoval bych to na nějaký pryšec,neboli euphorbium.Ještě se kouknu.

JABRAKA

binka*
hodnocení

2x

Jejda,Synadenium grantii, čili gumovník. Už jsme ho tu mnohokrát probírali, zkuste zadat do vyhledavače. Při odlomení roní bílé mléko, které je jedovaté, takže pozor na potřísnění, nebo sáhnutí do oka. Já ho mám ve studené verandě, takže na zimu totálně opadává, zůstávají jen nevzhledné klacky, ale zrovna tento týden jsem viděla jeden v přetopené čekárně u zubaře a ten byl normálně olistěný.

kytka*

Binko, proč nedáte ten gumovník do tepla? U toho ibišku by se mu dařilo , mrkněte do těch minulých otázek mám i vínovej , roste krásně i zelenej ,rychle se množejí, odlomím sazeničku , zapíchnu a roste jako blázen . Dala jsem tam i fotku do té minulé odpovědi ten vínovej,ale chce teplo.

binka*

Kytko, nemám místo. A tam, kde místo je, zase lítají hračky od dětí,nebo kočky. Ale on na jaře zase krásně obrazí, to nemám strach.

jana71*
hodnocení

Dekuji vám všem za rychlé odpovědi..:)

jana71*
hodnocení

A mohli by jste my poradit zda ho mám nějak zastříhávat roste rychle za chvíly ho budu mít až u stropu...:)

kytka*

já ho ani nedávám zakořenit do vody, rovnou sázím . Rozdejte sazeničky kamarádkám ,budou rády,je to dekorativní rychle rostoucí kytka.

kytka*
hodnocení

0x

je to pryžec nebo-li gumovník již to tu jednou bylo.

hodnocení

0x

Pryšec, velmi vděčná rostlina, dobře se množí řízky.Pozor na vytékající mléko, je jedovaté, hlavně pozor, když jsou malé děti.*slunce*

kytka*
hodnocení

0x

našla jsem to hledejte od luciemumie- Co je to za rostlinu.

papene*

;)Jen doplním kytku zde je odkaz na luciemumie- poradte.cz/...

doplněno 07.02.10 10:06:

:)Seříznout, dát do vlažné vody.Počkat až se vytvoří kořínky a zasadit.POZOR na vytékající jedovaté mléko!*cert*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]