Dobrý den. Před měsícem jsem měla dotaz ohledně sloní nohy viz poradte.cz/... Všichni mi poradili, abych rostlinu nepřesazovala. Bohužel během měsíce jsem jí musela otrhat několik listů, teď každým dnem žloutnou další a už o několik přišla. Nevím tedy, jestli ji přeci jen nemám přesadit nebo je to normální? Takhle nebude mít brzy žádnéŽloutnou ty u kmene viz fotka. Jinak skoro všechny konce listů má hnědé a hnědnou také víc, nestříhala jsem je jak mi bylo porazeno zde. Rostlinu jsem zalila snad jen jednou ze shora. Nerada bych o ní přišla. Děkuji za rady.
Listy netrhejete, jen ostrihejte spicky. Tady tipy na pestovani. livli.cz/...
werunka
On ten list úplně celý během třeba dvou dnů zhnedne, zezloutne, takže už se utrhnout musí..
bramburka
Ja bych ji ted tak trit tydny nedavala zadnou vodu. Ona si taky musi zvyknout na nove prostredi a zloutnuti listu nepovazuji ted za takovou katastrofu. Dejte ji sanci, ona se vzpamatuje. A hlavne si ji moc nevsimejte
werunka
Jj nebudu zalévat vůbec a pak možná jen zespoda do misky? To si taky říkám, že si jí všímat nebudu, ale je jich moc během pár dnů
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.