Nejste přihlášen/a.
Tady mate vsechy dulezite informace pro pestovani.
Nesmite ji moc dopravat! V zime zalevat jen 1x za mesic! To je pro milujiciho pestitele snad za trest![]()
Rostlinu jsem zalila jen jednou, jinak s ní nic nedělám, přidala jsem jen minimum zeminy k jedné části u kraje, kde jí bylo méně. Už jí ale zežloutly asi 4 listy, které jsem utrhla, a konce těch listů stále hnědnou čím dál tím víc. Tak se bojím, aby mi zbytečně neodešla, jeslti mám opravdu čekat s přesazením...![]()
Jinak zalévala jsem sloní nohu vždy vrchem, tak snad to není problém.
Ja bych ji nechala zvyknout na nove prostredi a nechala bych ji v klidu pres zimu s malou zavlazkou.
Na jare bych ji ostrihala a presadila do trochu vetsiho kvetinace, ale ne moc vetsiho.
S hlinou Vam neporadim. Ale to jiste najdete na netu nebo nekde v kvetinarstvi.
Vypada pekne!
Rostlinu jsem zalila jen jednou, jinak s ní nic nedělám, přidala jsem jen minimum zeminy k jedné části u kraje, kde jí bylo méně. Už jí ale zežloutly asi 4 listy, které jsem utrhla, a konce těch listů stále hnědnou čím dál tím víc. Tak se bojím, aby mi zbytečně neodešla, jeslti mám opravdu čekat s přesazením...![]()
Rostliny kupované v supermarketu jsou často v přepravním substrátu. Te je snad z mletých kokosových skořápek a nějaké podivné hrbanky. Tahle krásná roslina je v normální zemině. Jak prospívá a co potřebuje, to už víte. Jen ji neutrapte svou velikou péči! Nechejte ji tak, se zaléváním víc než opatrně! Na jaře místo přesazování zvolte občasné hnojení. Je krásná, ať vám dělá hodně dlouho radost.
Dobrý večer. Rostlinu jsem zalila jen jednou, jinak s ní nic nedělám, přidala jsem jen minimum zeminy k jedné části u kraje, kde jí bylo méně. Už jí ale zežloutly asi 4 listy, které jsem utrhla, a konce těch listů stále hnědnou čím dál tím víc. Tak se bojím, aby mi zbytečně neodešla, jeslti mám opravdu čekat s přesazením...![]()
Dobrý večer. Rostlinu jsem zalila jen jednou, jinak s ní nic nedělám, přidala jsem jen minimum zeminy k jedné části u kraje, kde jí bylo méně. Už jí ale zežloutly za tu dobu asi 4 listy, které jsem utrhla, a konce těch listů stále hnědnou čím dál tím víc. Tak se bojím, aby mi zbytečně neodešla, jeslti mám opravdu čekat s přesazením...![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.