Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zmijovec- je vůbec exotický?

Od: naula® odpovědí: 5 změna:

Nevím co to doma mám vypadá to jako zmijovec objevilo se mi to ve skleníku a drží se už asi dva roky při rytí je vyndám ale asi zůstanou hlízy přes zimu v zemi a na jaře mě vylezou i tam kam jsem je nedala

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Zmijovec tvoří cibulky. Tak pokud nevyjmete ze země všechny cibulky, tak ty zbylé na jaře vyraší. Vzhledem k jeho původu a krajům,kde se vyskytuje volně, bych ho exotickým nazvala.
Zmijovec- je vůbec exotický?

hodnocení

0x

Na co se vlastně ptáte?

mate59
hodnocení

0x

Zmijovec to asi nebude,ale foto by hodně napovědělo.

hodnocení

Zmijovec jsem kdysi měla ,pěstovala jsem ho doma a krásně vykvetl vím že má být přes zimu doma proto mě zarazilo že přečkal zimu venku přece jen ve skleníku taky mrzne

ben®
hodnocení

0x
Dobrý den, bude to zmijovec (standardně je to v našich podmínkách pokojovka) a jen Vy zřejmě víte, jak se do skleníku dostal, protože se tam těžko vysemenil a ani ptáci ho tam nezanesli. Ta zemina ve skleníku zřejmě nepromrza hluboko, tak tam přežije. Přečtěte si povídání viz odkaz, co je možné zažít v Ostravě. Zdravím!
poradte.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]