Nejste přihlášen/a.
Okolo květin mi létají takové malé mušky. Řekla bych, že jim neškodí, ale přeci jen mě to trápí.Už mi začínají létat po celém pokoji a nevím co snimi. nedali by se nějak odstranit?
Koupila jsem si už druhy substrát na orchideje plný smutnic, první jsem vypálila v troube, byla to zkouška, teď ale za poslední týden mi tu zacli poletovat, zatim vyletají jen z jedné orchideje, tak jsem nacla druhý substrát, práve je venku, nebot je opet plný smutnic, chtela bych ho přepálit opet v troube, ale bojím se aby to drevo nechytlo, nekde jsem cetla ze při 150C vypálit ale nevím jak dlouho, zatim jsem dala zluté lepové desky na dospělce, stací tu jednu orchidej porádne omýt a přesadit? Díky za rychlou odpoved
Pokud máte orchideje Phalaenopsis, není pro ně váš zakoupený substrát vhodný!
O smutnicích si přečtěte tento článek:
greenhome.cz/...
Řešení vypadá takto, ale je málokde k dostání.
Substrát je vhodný, je to jen drevo, hlístice jsem už objednala, tak uvidím jestli jsou, zajímala by mě doba při pecení dreva
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.