Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na cymbidium?

Od: zuzzu odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

nedaří se mi pěstovat cymbidium. Prosím poraďte. Loni mi vyrazily nové listy a než dorostly, tak mi uhnily. Letos se to opakuje, tak nechci nic podcenit. Předem díky za odpověď Zuzka

Jak na cymbidium?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

zuzzu
hodnocení

ještě přidávám další podrobné fotky

Jak na cymbidium? #2

hodnocení

0x

Pravděpodobně nevhodná péče - v tuto dobu by měla rostlina být někde na zahradě ve stínu pod stromem, nejlépe i nádobou ponořena do země... mrkněte se na tuto diskuzi poradte.cz/... , ve které je mnou popsán stručný popis péče. Ono někdy méně znamená více...

zuzzu
hodnocení

Děkuji za odpověď, bohužel nemám ani zahradu a ani strom, pod který bych orchidej umístila. Dostala jsem ji a měla jsem za to, že se jedná o pokojovou květinu.

No, ona je to celkem nevzhledná potvora, která svůj půvab ukazuje jen v době květu... Ale pak to stojí za to.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]