Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nový sysel mezi námi

Od: admin® odpovědí: 55 změna:

Někteří si možná už všimli, že máme o jednoho sysla navíc.

Ano, není to nikdo jiný než Lidka! *placni*

Nový sysel mezi námi

55 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
10.04.10 21:46
hodnocení

0x

kytka*
hodnocení

0x

No je krásná -putuje k ní gratulace*palec**srdce*

antynka*
hodnocení

0x

Lidka si to zaslouží, její odpovědi vždy zahřejí na duši. Lidko, velká gratulace :)

papene*

*tuc*Konečně žena a ta správná.*pusa*Lidko blahopřeji.*palec*

hodnocení

no jo, Lidka je první syslice v historii *sok* *smich*

mil®
hodnocení

0x

Taky se připojuji s gratulací. :)

pt®

Lidko, posílám taky velkou gratulaci*hej* k novému zařazení. *cteni*V dějinách první průkopnice, tak ať se daří.*klik* PT /stařenka/ *pivo*

lidka*
hodnocení

0x

Díky moc všem! *placni* A konečně první fotka po dlouhé době, kde se líbím i sama sobě. *tanec*

Gratuluji, Liduško, a těším se na další moudré a laskavé odpovědi.

lidka® vítejte do syslí společnosti! *palec* Ať se vám mezi ostatními sysly i na poradně stále daří! *hej*

lm®

Sluší Ti to Liduško ;),i já blahopřeji.*palec**slunce*

hodnocení

0x

lidko, gratuluji a přeji hodně a ještě více tak citlivých, diplomatických a laskavých odpovědí na otázky, jako doposud.

Nový sysel mezi námi #2
lidka*

Ještě jednou děkuji i dalším gratulantům. *placni* Doufám, že to zvládnu! *uf*

Též posílám gratulaci a těším se na odpovědi, které vždy zahřejí u srdíčka a dobře poradí...Paní Lidka mi připomíná moji babičku, na kterou často vzpomínám a její rady hodně používám. Díky a vše nej!*slunce*

Není důvod mít z této "funkce" obavy. Stačí mít jen několik hodin denně času a pročítat stovky příspěvků *smich*

Pšššt, ještě tu někdo zjistí že má za to sysel den 25 hodinovej, balík peněz na účet a po čase nárok na poraďňácké služební auto a mobil *smich**frajer*

hodnocení

máte kliku, že jste nepráskli rodinou měsíční dovolenou u moře *placni*

al bunda*

A ty baráky, které jsi každému postavil..

durancea*
hodnocení

0x

Taky gratuluju! Jsem za tyhle stránky vděčná - víte, že Vám bude vždycky někdo chtít pomoct, že si ten čas najde :)) Paní Lidce ať se daří syslovat víc a víc :))

doplněno 11.04.10 18:08:

... teda spíš syslit, že? :))

pepyk93*
hodnocení

0x

Také gratuluji,paní Lidko.Tak ať se daří. *slunce**placni*:)

katerina*
hodnocení

0x

také se přidávám ke gratulaci sys. já jsem taky sys..lová ale pouze jménem i to mi ke štěstí stačí tak hodně sil.

maja123*
hodnocení

0x

Připojuji se ke všem gratulantům.Hodně úspěchů a zdaru ve vaší bohulibé činnosti a díky za váš čas.*houpy*

hodnocení

0x

Nezbývá než se všemi souhlasit a taky pogratulovat...

fidonet*
hodnocení

0x

Lidka působí velmi dobrým dojmem. Gratuluji a přeji klidné chvíle u poradte.cz

Nový sysel mezi námi #3
papene*

:DKlidné a tady?*haha*

lidka*

Jste strašně milí, díky za další gratulace! *placni* Budu se snažit jako dosud *klik* - tato parta obětavých lidí je prostě skvělá. *hej*

kukin*

I já se hlásím a chtěl bych s tebou zplodit mladé sysly,aby jsme měli potomstvo!

slonbonjohn*
hodnocení

0x

Člověk vás tu nechá přes víkend bez dozoru a hned mi v tom děláte galimatyáš.*cert* Lidko, gratuluji a přeji minimum syslí práce, která by Vás odváděla od toho hlavního zde - věcně a lidsky poradit potřebným.

lidka*

Díky moc! *tuc* Já jenom pohlídám spolu s vámi všemi, aby se ty lidské a věcné odpovědi potřebným nezvrhly ve zbytečné hádky a nebo arogantní poznámky. Výjimečně to sice někomu ujede, ale jinak si myslím, že to tady i bez mého titulu fungovalo velice dobře. To jenom - no prostě - dámy to na poradně krásně rozjely a tak dostaly svého syslíka. *vtip*

papene*
hodnocení

0x

;) Abychom sysli nepřehlédli, tak se nám zvýraznili.:D

Kdo prosím, určuje či navrhuje nového sysla?

doplněno 13.04.10 19:07:

Právě to kdo jsem včera nějak nečetla.*zed*

Bylo to tu včera!
Nový sys-el se nyní vybírá podle jednoduchého klíče: ideálně více než 30% ohodnocených odpovědí (není to dogma), nejméně půlroku na poradně (ideálně rok a déle) a zároveň jeho obliba těch rubrik, které ostatní
sys nepreferují.
Viz: poradte.cz/...
doplněno 13.04.10 19:00:

Kdo? Admin a současní sys.líci dají návrhy, z těch pak vzejde nový sys.lík, kterého uvede admin...

fidonet*

ta syslice Lidka má ale roztomilý čumáček a vykulené očička. To je asi z toho povýšení. Lidko ta fotka je čerstvá? Sluší Ti to na ní ...*jasne*

lidka*

Fidonet, ta fotka je úplně nejčerstvější a jak už jsem psala, konečně se líbím i sama sobě. Jo, jo - mám vykulená očička z toho, kam jsem to až dotáhla. ;)Ještě před rokem jsem ze syslíků měla pěkný "vofuk" a dneska už se nebojím a vylezla jsem z nory a jenom nevěřícně koukám! *hej* A k tomu jsem ještě zvládla vysokou školu a ani jsem nemusela jezdit do Plzně. *tanec*

13.04.10 22:18
fidonet*
15.04.10 09:57

pu®
hodnocení

0x

Tak a já jsem zase sto let za syslama, protože teď nestíhám poradnu sledovat, ale musím se přidat - paní Lidko, paráda! Moc gratuluji a těším se na Vás - ale buďte mírná, prosím! Však nás znáte - třeba když to Papene rozjede u dortíků nebo u zahrady, hned se všechny přidáme...tak ať pak děláte i něco jiného než moderátora *smich*
Je to skvělé, super, držím Vám pěstičky! *pusa*

doplněno 15.04.10 00:01:

*hi* Nené...

papene*

*zed*Zase ty Pu!Lidko ona provokuje a já jsem v tom nevině.

*slunce*Hodně silné nervy ještě jednou přeji Vám.*pivo*

doplněno 15.04.10 00:02:

JJ*haha*

To mi připomnělo Slunce, seno... "Předsedo, ať mě živočichář nedráždí!" *haha*

lidka*

Díky Pů! *pusa* Já se budu snažit jenom tlumit hádky a těch je minimálně. *blee* A tobě ať jde práce pěkně od ruky, abys mohla být na poradně co nejvíce. *placni*

Papene - to já v tom byla před mnoha a mnoha lety také nevinně :D, ale zato mám teď svá zlatíčka už ve třech generacích! *tanec*

malvinka*

Přidávám se Lidko s gratulací. Titul sys je zasloužený přímo pro tebe jako vysoustruhovaný. *palec*Děkujeme, že si najdeš čas pro nás pro všechny. Jsi naše zlatíčko*slunce*.

lidka*

Malvinko, díky! *placni*Strašně ráda jsem s vámi všemi v této báječné partě.*tanec* Ale to už se opět opakuji. :) A s tím titulem se vůbec nic pro mne nemění. Stejně jsem se snažila zodpovědně poradit u vážných témat a do těch převážně nevážných jsem se také ráda zapojila, když to mělo hlavu a patu. :D

papene*
16.04.10 10:28

*andel* ÁMEN *modla*

taran*

Lidko , sice nevím, co to znamená být syslem, protože jsem tu pár dní, ale blahopřeji vám jako ostatní .Zlomte vaz , at se vám vše daří ,na co šáhnete.Též pevné zdraví vinšuji , to považuji za nejdůležitější na světě,protože se nedá koupit a poznáme to, až když ho ztratíme. Přeji vám všem krásný jarní den.

SYS=moderátor. Tedy pravá ruka ďábla :D

lidka*

Díky tarane. *placni* Když jsem byla na poradně nováček, tak jsem měla ze sys-lů obavy, jak budou mé rady hodnotit. No a vidíte - vše překonáno a dokonce jsem od nich dostala důvěru, abych zastupovala tu hezčí polovinu poradny. ;) Ale i seniory, kteří se nebojí internetu, ale to zdravíčko jim občas bohužel jejich věk připomene. *uf* A tak díky - nic jiného mi fakt nechybí. *tanec*A věřte, že zde najdete bezvadnou partu! *slunce*

toni*
hodnocení

0x

Zdravím vás paní Lidko a blahopřeji k získáni prestižního titulu (měla by jste ale doložit ofocený certifikát vašeho titulu, že není získán na právnické fakultě v Plzni). SYS je v nejlepších rukou, všichni znají vaše kvatitní odpovědi na otázky. Normální titul nevypovídá nic o kvalitách vzdělání, ani o kvalitách člověka. U vás to však neplatí, jste v dobrém slova smyslu "známá firma". Ještě jednou gratulace a hezké dny.

lidka*

Díky toni :) a málem se červenám po tolika slovech chvály. A také mne velmi potěšilo, že jste po delší době opět na poradně! *placni*

al bunda*
hodnocení

0x

Blahopřeji.

lidka*

Díky kolego! :) A moc ráda bych vás viděla na poradně častěji - to jsou skutečně jenom nakouknutí - jak jste nedávno "vyhrožoval". ;) Tak co, už se vám konečně stýská? *hej*

tak tak, al bunda už tu hrooozně dávno nebyl...myslím pořádně a ne jen na skok...

al bunda*

Člověk nevstoupí dvakrát do téže řeky. Poraďte dnes jede tak rychle, že se nové dotazy nedají ani odsledovat, natož na ně na všechny odpovědět. Dokonce se k nim nedá (nedalo - možná je to už dnes jinak) ani vracet. Proto kdo chvíli stál, již stojí opodál. :)
Nejen "Poraďte" živ je člověk. Web sám o sobě je neskutečný žrout času a o těchto stránkách to platí ne dvojnásobně, ale nejméně stonásobně. Bylo to jako droga, leč naštěstí jsem byl "dobrými lidmi" ze své závislosti vyléčen. A vedle kibice pro mne beztak není místo. ;)

Tak ať se vám daří. *palec*

ohledně léčby bych si nechal vrátit peníze, na vyléčeného se poměrně poctivě pravidelně vracíš... ;)

laura303*
hodnocení

0x

Liduš, také se přidávám k gratulantům , patří vám velké gratulace a na té fotce vám, to opravdu sluší ;)

lidka*

Lauro dík! *placni* A neházejte hnedka flintu do žita. Četla jsem před chvíli příspěvek o ukončení registrace. Také jsem párkrát chtěla končit, ale věřte, že nějaké to negativní hodnocení se brzy zapomene, pokud někomu pomůžeš a on ti dá nejen bodíky, ale i ti ještě poděkuje. Je to bezva pocit a je mi dobře u srdíčka. *srdce*

laura303*

Není zač :) Máte pravdu , pár negativních komentářů se nevyrovná té většině pozitivních , které opravdu dokážou zvednout náladu :) A jestli bych vás o to mohla poprosit byla bych ráda kdyby jste mi tykala ;) Nesnáším když mi někdo vyká :D . Omlouvám se že odpovídám tak pozdě a děkuju za radu ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]