Nejste přihlášen/a.
Někteří si možná už všimli, že máme o jednoho sysla navíc.
Ano, není to nikdo jiný než Lidka! ![]()
Lidko, posílám taky velkou gratulaci
k novému zařazení.
V dějinách první průkopnice, tak ať se daří.
PT /stařenka/ ![]()
lidko, gratuluji a přeji hodně a ještě více tak citlivých, diplomatických a laskavých odpovědí na otázky, jako doposud.
Též posílám gratulaci a těším se na odpovědi, které vždy zahřejí u srdíčka a dobře poradí...Paní Lidka mi připomíná moji babičku, na kterou často vzpomínám a její rady hodně používám. Díky a vše nej!![]()
Není důvod mít z této "funkce" obavy. Stačí mít jen několik hodin denně času a pročítat stovky příspěvků ![]()
Člověk vás tu nechá přes víkend bez dozoru a hned mi v tom děláte galimatyáš.
Lidko, gratuluji a přeji minimum syslí práce, která by Vás odváděla od toho hlavního zde - věcně a lidsky poradit potřebným.
Díky moc!
Já jenom pohlídám spolu s vámi všemi, aby se ty lidské a věcné odpovědi potřebným nezvrhly ve zbytečné hádky a nebo arogantní poznámky. Výjimečně to sice někomu ujede, ale jinak si myslím, že to tady i bez mého titulu fungovalo velice dobře. To jenom - no prostě - dámy to na poradně krásně rozjely a tak dostaly svého syslíka. ![]()
Abychom sysli nepřehlédli, tak se nám zvýraznili.:D
Kdo prosím, určuje či navrhuje nového sysla?
doplněno 13.04.10 19:07:Právě to kdo jsem včera nějak nečetla.![]()
Kdo? Admin a současní sys.líci dají návrhy, z těch pak vzejde nový sys.lík, kterého uvede admin...
ta syslice Lidka má ale roztomilý čumáček a vykulené očička. To je asi z toho povýšení. Lidko ta fotka je čerstvá? Sluší Ti to na ní ...![]()
Fidonet, ta fotka je úplně nejčerstvější a jak už jsem psala, konečně se líbím i sama sobě. Jo, jo - mám vykulená očička z toho, kam jsem to až dotáhla.
Ještě před rokem jsem ze syslíků měla pěkný "vofuk" a dneska už se nebojím a vylezla jsem z nory a jenom nevěřícně koukám!
A k tomu jsem ještě zvládla vysokou školu a ani jsem nemusela jezdit do Plzně. ![]()
Tak a já jsem zase sto let za syslama, protože teď nestíhám poradnu sledovat, ale musím se přidat - paní Lidko, paráda! Moc gratuluji a těším se na Vás - ale buďte mírná, prosím! Však nás znáte - třeba když to Papene rozjede u dortíků nebo u zahrady, hned se všechny přidáme...tak ať pak děláte i něco jiného než moderátora ![]()
Je to skvělé, super, držím Vám pěstičky! ![]()
Nené...
Zase ty Pu!Lidko ona provokuje a já jsem v tom nevině.
Hodně silné nervy ještě jednou přeji Vám.![]()
JJ![]()
Díky Pů!
Já se budu snažit jenom tlumit hádky a těch je minimálně.
A tobě ať jde práce pěkně od ruky, abys mohla být na poradně co nejvíce. ![]()
Papene - to já v tom byla před mnoha a mnoha lety také nevinně :D, ale zato mám teď svá zlatíčka už ve třech generacích! ![]()
Přidávám se Lidko s gratulací. Titul sys je zasloužený přímo pro tebe jako vysoustruhovaný.
Děkujeme, že si najdeš čas pro nás pro všechny. Jsi naše zlatíčko
.
Malvinko, díky!
Strašně ráda jsem s vámi všemi v této báječné partě.
Ale to už se opět opakuji.
A s tím titulem se vůbec nic pro mne nemění. Stejně jsem se snažila zodpovědně poradit u vážných témat a do těch převážně nevážných jsem se také ráda zapojila, když to mělo hlavu a patu. :D
Lidko , sice nevím, co to znamená být syslem, protože jsem tu pár dní, ale blahopřeji vám jako ostatní .Zlomte vaz , at se vám vše daří ,na co šáhnete.Též pevné zdraví vinšuji , to považuji za nejdůležitější na světě,protože se nedá koupit a poznáme to, až když ho ztratíme. Přeji vám všem krásný jarní den.
Díky tarane.
Když jsem byla na poradně nováček, tak jsem měla ze sys-lů obavy, jak budou mé rady hodnotit. No a vidíte - vše překonáno a dokonce jsem od nich dostala důvěru, abych zastupovala tu hezčí polovinu poradny.
Ale i seniory, kteří se nebojí internetu, ale to zdravíčko jim občas bohužel jejich věk připomene.
A tak díky - nic jiného mi fakt nechybí.
A věřte, že zde najdete bezvadnou partu! ![]()
Zdravím vás paní Lidko a blahopřeji k získáni prestižního titulu (měla by jste ale doložit ofocený certifikát vašeho titulu, že není získán na právnické fakultě v Plzni). SYS je v nejlepších rukou, všichni znají vaše kvatitní odpovědi na otázky. Normální titul nevypovídá nic o kvalitách vzdělání, ani o kvalitách člověka. U vás to však neplatí, jste v dobrém slova smyslu "známá firma". Ještě jednou gratulace a hezké dny.
Díky kolego!
A moc ráda bych vás viděla na poradně častěji - to jsou skutečně jenom nakouknutí - jak jste nedávno "vyhrožoval".
Tak co, už se vám konečně stýská? ![]()
Člověk nevstoupí dvakrát do téže řeky. Poraďte dnes jede tak rychle, že se nové dotazy nedají ani odsledovat, natož na ně na všechny odpovědět. Dokonce se k nim nedá (nedalo - možná je to už dnes jinak) ani vracet. Proto kdo chvíli stál, již stojí opodál. ![]()
Nejen "Poraďte" živ je člověk. Web sám o sobě je neskutečný žrout času a o těchto stránkách to platí ne dvojnásobně, ale nejméně stonásobně. Bylo to jako droga, leč naštěstí jsem byl "dobrými lidmi" ze své závislosti vyléčen. A vedle kibice pro mne beztak není místo. ![]()
Tak ať se vám daří. ![]()
Liduš, také se přidávám k gratulantům , patří vám velké gratulace a na té fotce vám, to opravdu sluší
Lauro dík!
A neházejte hnedka flintu do žita. Četla jsem před chvíli příspěvek o ukončení registrace. Také jsem párkrát chtěla končit, ale věřte, že nějaké to negativní hodnocení se brzy zapomene, pokud někomu pomůžeš a on ti dá nejen bodíky, ale i ti ještě poděkuje. Je to bezva pocit a je mi dobře u srdíčka. ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.