Nejste přihlášen/a.
Někteří si možná už všimli, že máme o jednoho sysla navíc.
Ano, není to nikdo jiný než Lidka!
Lidko, posílám taky velkou gratulaci k novému zařazení.
V dějinách první průkopnice, tak ať se daří.
PT /stařenka/
lidko, gratuluji a přeji hodně a ještě více tak citlivých, diplomatických a laskavých odpovědí na otázky, jako doposud.
Též posílám gratulaci a těším se na odpovědi, které vždy zahřejí u srdíčka a dobře poradí...Paní Lidka mi připomíná moji babičku, na kterou často vzpomínám a její rady hodně používám. Díky a vše nej!
Není důvod mít z této "funkce" obavy. Stačí mít jen několik hodin denně času a pročítat stovky příspěvků
Člověk vás tu nechá přes víkend bez dozoru a hned mi v tom děláte galimatyáš. Lidko, gratuluji a přeji minimum syslí práce, která by Vás odváděla od toho hlavního zde - věcně a lidsky poradit potřebným.
Díky moc! Já jenom pohlídám spolu s vámi všemi, aby se ty lidské a věcné odpovědi potřebným nezvrhly ve zbytečné hádky a nebo arogantní poznámky. Výjimečně to sice někomu ujede, ale jinak si myslím, že to tady i bez mého titulu fungovalo velice dobře. To jenom - no prostě - dámy to na poradně krásně rozjely a tak dostaly svého syslíka.
Abychom sysli nepřehlédli, tak se nám zvýraznili.:D
Kdo prosím, určuje či navrhuje nového sysla?
doplněno 13.04.10 19:07:Právě to kdo jsem včera nějak nečetla.
Kdo? Admin a současní sys.líci dají návrhy, z těch pak vzejde nový sys.lík, kterého uvede admin...
ta syslice Lidka má ale roztomilý čumáček a vykulené očička. To je asi z toho povýšení. Lidko ta fotka je čerstvá? Sluší Ti to na ní ...
Fidonet, ta fotka je úplně nejčerstvější a jak už jsem psala, konečně se líbím i sama sobě. Jo, jo - mám vykulená očička z toho, kam jsem to až dotáhla. Ještě před rokem jsem ze syslíků měla pěkný "vofuk" a dneska už se nebojím a vylezla jsem z nory a jenom nevěřícně koukám!
A k tomu jsem ještě zvládla vysokou školu a ani jsem nemusela jezdit do Plzně.
Tak a já jsem zase sto let za syslama, protože teď nestíhám poradnu sledovat, ale musím se přidat - paní Lidko, paráda! Moc gratuluji a těším se na Vás - ale buďte mírná, prosím! Však nás znáte - třeba když to Papene rozjede u dortíků nebo u zahrady, hned se všechny přidáme...tak ať pak děláte i něco jiného než moderátora
Je to skvělé, super, držím Vám pěstičky!
Nené...
Zase ty Pu!Lidko ona provokuje a já jsem v tom nevině.
Hodně silné nervy ještě jednou přeji Vám.
JJ
Díky Pů! Já se budu snažit jenom tlumit hádky a těch je minimálně.
A tobě ať jde práce pěkně od ruky, abys mohla být na poradně co nejvíce.
Papene - to já v tom byla před mnoha a mnoha lety také nevinně :D, ale zato mám teď svá zlatíčka už ve třech generacích!
Přidávám se Lidko s gratulací. Titul sys je zasloužený přímo pro tebe jako vysoustruhovaný. Děkujeme, že si najdeš čas pro nás pro všechny. Jsi naše zlatíčko
.
Malvinko, díky! Strašně ráda jsem s vámi všemi v této báječné partě.
Ale to už se opět opakuji.
A s tím titulem se vůbec nic pro mne nemění. Stejně jsem se snažila zodpovědně poradit u vážných témat a do těch převážně nevážných jsem se také ráda zapojila, když to mělo hlavu a patu. :D
Lidko , sice nevím, co to znamená být syslem, protože jsem tu pár dní, ale blahopřeji vám jako ostatní .Zlomte vaz , at se vám vše daří ,na co šáhnete.Též pevné zdraví vinšuji , to považuji za nejdůležitější na světě,protože se nedá koupit a poznáme to, až když ho ztratíme. Přeji vám všem krásný jarní den.
Díky tarane. Když jsem byla na poradně nováček, tak jsem měla ze sys-lů obavy, jak budou mé rady hodnotit. No a vidíte - vše překonáno a dokonce jsem od nich dostala důvěru, abych zastupovala tu hezčí polovinu poradny.
Ale i seniory, kteří se nebojí internetu, ale to zdravíčko jim občas bohužel jejich věk připomene.
A tak díky - nic jiného mi fakt nechybí.
A věřte, že zde najdete bezvadnou partu!
Zdravím vás paní Lidko a blahopřeji k získáni prestižního titulu (měla by jste ale doložit ofocený certifikát vašeho titulu, že není získán na právnické fakultě v Plzni). SYS je v nejlepších rukou, všichni znají vaše kvatitní odpovědi na otázky. Normální titul nevypovídá nic o kvalitách vzdělání, ani o kvalitách člověka. U vás to však neplatí, jste v dobrém slova smyslu "známá firma". Ještě jednou gratulace a hezké dny.
Díky kolego! A moc ráda bych vás viděla na poradně častěji - to jsou skutečně jenom nakouknutí - jak jste nedávno "vyhrožoval".
Tak co, už se vám konečně stýská?
Člověk nevstoupí dvakrát do téže řeky. Poraďte dnes jede tak rychle, že se nové dotazy nedají ani odsledovat, natož na ně na všechny odpovědět. Dokonce se k nim nedá (nedalo - možná je to už dnes jinak) ani vracet. Proto kdo chvíli stál, již stojí opodál.
Nejen "Poraďte" živ je člověk. Web sám o sobě je neskutečný žrout času a o těchto stránkách to platí ne dvojnásobně, ale nejméně stonásobně. Bylo to jako droga, leč naštěstí jsem byl "dobrými lidmi" ze své závislosti vyléčen. A vedle kibice pro mne beztak není místo.
Tak ať se vám daří.
Liduš, také se přidávám k gratulantům , patří vám velké gratulace a na té fotce vám, to opravdu sluší
Lauro dík! A neházejte hnedka flintu do žita. Četla jsem před chvíli příspěvek o ukončení registrace. Také jsem párkrát chtěla končit, ale věřte, že nějaké to negativní hodnocení se brzy zapomene, pokud někomu pomůžeš a on ti dá nejen bodíky, ale i ti ještě poděkuje. Je to bezva pocit a je mi dobře u srdíčka.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.