Nejste přihlášen/a.
Nedávno jsem v jednom dotazu chválil tazatele, že ...mám raději lidi, kteří se klidně přiznají k nečemu, co nevědí,... a že není sám, co se stydí zeptat, jen někdo to nepřizná...
Tak teď přišla řada na mne, abych se nestyděl. Předpokládám, že Sys. je někdo, kdo má určité oprávnění a zároveň možnost zasahovat do organizace Poradny. Občas se objeví jeho zásah alebo připomínka v některém dotazu.
Teď ta otázka: Může se postavení sysla objasnit konkrétněji nejen pro mne, ale i pro ostatní?
Sys je uživatel který má o kousek vyšší oprávnění - může mazat otázky bez odpovědi nebo navrhovat otázky/odpovědi ke smazání. Může otázky přesouvat do rubrik kam patří, aktualizovat je, skrýt nevhodné odpovědi a konečně i mluvit do zaváděných novinek na Poradte.cz...
Myšlenka je taková, že sys nedělá nic co by nedělal jiný uživatel, tedy prohlíží otázky, které ho zajímají a pokud vidí nějakou nepravost, tak zasáhne...
zapomněl jsem: může psát upozornění ke konkrétnímu příspěvku
ideální příležitost, abych tu osvětlil jak dochází k výběru nového sys-la
Nový sys-el se nyní vybírá podle jednoduchého klíče: ideálně více než 30% ohodnocených odpovědí (není to dogma), nejméně půlroku na poradně (ideálně rok a déle) a zároveň jeho obliba těch rubrik, které ostatní sys nepreferují. Cílem je, abychom jako sys obsáhli pokud možno všechny rubriky.
Sys by měl dál procházet otázky, kterého zajímají... tím, že je nás více, obsáhneme více otázek a snáze tak odhalíme, co sem nepatří...
Sys se tedy může stát i ten, kdo není na špici TOPu a naopak.
váhám, či už hodnotit nebo ještě počkat... ale jsem rád, že už to vím.
někde jsem četl: Nevím všechno, ale každým dnem se k tomu blížím...
takže děkuji...
raadek : i sys. je člověk, který může udělat chybu. Nejčastěji se těchto chyb dopouští věkově mladí sys. a pak čerstvě zvolení. Ale to jsou spíše vyjímky. To není tedy poznámka k poradte.cz ale všeobecně, kde se .sys vyskytuje ..
Ale tohle nám u nového sys.Lidka nehrozí!
odpověď pro hejkala: sys. tady je jako jiný GM ve hře ( pokud hraješ ), nebo spíše někdo jako deputy sherif na západě ( pokud jsi kovboj ). Tady u nás se s tím v chatovacích místnostech, nebo forech setkávaš jako s pojmenováním Administrátor. Má různě nastavené práva od boha ( admina ). změny názvů, přesuny, mazání, napomenutí ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.