Nejste přihlášen/a.
Zdravím adminy udelejte uz neco s tema obrazkama ... nevim jestli delaji chybu uzivatele nebo je chyba nekde ve skriptu ,ale kazdou chvili nekdo napise dotaz ktery se poji k obrazku a obrazek nikde... zkuste to popsat jak pro blondýny a projit si skripty aby to fungovalo... viz treba obrazek u dotazu poradte.cz/... odpoved Autor: @teri
Datum: 06.04.10 20:41
Předmět: RE: bílé potvůrky
je to za pulkou stranky... vzdyt to je hrozny! Jinak je forum super.
strejci sjed si dolu na dalsi odpoved terky je tam obrazek ktery tam teri vubec nevkladala ... a i kdyby tak tenhle obrazek neni jeji kde by ho vzala :D (jeto moje pritelkyne a asi bych to fotil za ni) Je tam nejaky plastovy nesmysl "BOSH" ...
Jendo já taky umím fotit přece .
jen abych to upřesnila, tu fotku jsem tam opravdu nevkládala, napsala jsem odpověď a vložila ji aniž bych přidávala nějaký obrázek. po vložení jsem valila oči jakto že je tam ten obrázek. doma nic bosch nemáme takže ani k tomu nemáme jak přijít.
Není ten obrázek někoho z vás?
BOSH vyřešen, do budoucna ošetřen... ve FAQ je návod a příště prosím trošku lepší nadpis než "obrázek obrázek..." nebo to tu bude za chvíli samé "otázka otázečka"...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.