Nejste přihlášen/a.
Vážení! Mám pověření od naší milé kolegyně dusatky, abych vám všem vyřídila srdečné pozdravy. Bohužel se pere s nemocí a navíc musí šetřit oči. Takže zatím má nezaviněnou absenci, ale už se zase těší mezi nás. Jestli ji chcete potěšit, jistě jí to někdo přečte. Věřím, že každé hezké slovo od vás ji pomůže překonat zdravotní potíže! Lidka
pro Dušatku aby jí bylo krásně začnu asi skládat infantilní básně. Venku krásně svítí slunce, v rybníku to žbluňce. Je krásné cítit tuhle krásu a lásku, a to vše je tu také pro Dušatku.
No nic moc to není, povedlo se mi i lepší.. snad se z toh Dušatce nepřitíží...
Přeju vám Dušatku, abyste se brzy uzdravila a brzy dělala to co vás baví a abyste sem brzy zase přišla.
Dusatko, děkujeme za pozdrav. Je to milé, když se někomu stýská po poradně. Raději bych Vás opravdu viděla odpovídat. Na jaro jsme tak dlouho těšili, tak to přece neproležíte. Venku to dnes nádherně vonělo a alespoň u nás svítilo sluníčko a šeptalo, že už má takovou sílu, že vyžene všechny nemoci. Tak Vám je za Vámi posílám. Přeji hodně optimismu a chuť tu příšeru zkrotit. Brzy se ozvěte. Držím palečky a žádné bulení - za chvíli bude zase dobře.Sedm sluníček přináší sílu a zdraví!
Tak já zase opozdilec - jak sem poslední dobou lítám jenom na skok, utíkají mi zprávy. Dusatce přeji hodně sil, bez očí je to na nic Ale určitě se brzy uzdraví a vrátí se svými skvělými radami. Moc se těšíme!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.