Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pozdrav od Dusatky!

Od: lidka* odpovědí: 25 změna:

Vážení! Mám pověření od naší milé kolegyně dusatky, abych vám všem vyřídila srdečné pozdravy. Bohužel se pere s nemocí a navíc musí šetřit oči. Takže zatím má nezaviněnou absenci, ale už se zase těší mezi nás. Jestli ji chcete potěšit, jistě jí to někdo přečte. Věřím, že každé hezké slovo od vás ji pomůže překonat zdravotní potíže! *mala* Lidka

25 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

antynka*
hodnocení

0x

Dusatko, tak se brzy uzdrav a hodně síly! Venku je krásně, takže je škoda ležet v posteli :)

technikjirik*
hodnocení

0x

pro Dušatku aby jí bylo krásně začnu asi skládat infantilní básně. Venku krásně svítí slunce, v rybníku to žbluňce. Je krásné cítit tuhle krásu a lásku, a to vše je tu také pro Dušatku.

No nic moc to není, povedlo se mi i lepší.. snad se z toh Dušatce nepřitíží...

Přeju vám Dušatku, abyste se brzy uzdravila a brzy dělala to co vás baví a abyste sem brzy zase přišla.

claire*
hodnocení

0x

Dusatko, uzdravte se co nejdříve, abyste si užila hezké jarní počasí *slunce*Na oči je zdravá mrkev, jak říkali Bob a Bobek, tak hodně mrkve a máme Vás tu jako na koni! *klik* Absence je samozřejmě omluvena ;) Určitě se na Vás všichni těšíme. Brzké uzdravení přeje Claire

8976*
hodnocení

0x

jak se říká u nás na moravě - nemoc je svina, je lepší být blbě zdravý než dobře nemocný...takže brzké uzdravení, jaro je tady...

hodnocení

0x

Dusatko, děkujeme za pozdrav. Je to milé, když se někomu stýská po poradně. Raději bych Vás opravdu viděla odpovídat. Na jaro jsme tak dlouho těšili, tak to přece neproležíte. Venku to dnes nádherně vonělo a alespoň u nás svítilo sluníčko a šeptalo, že už má takovou sílu, že vyžene všechny nemoci. Tak Vám je za Vámi posílám. Přeji hodně optimismu a chuť tu příšeru zkrotit. Brzy se ozvěte. Držím palečky a žádné bulení - za chvíli bude zase dobře.*slunce**slunce**slunce**slunce**slunce**slunce**slunce*Sedm sluníček přináší sílu a zdraví!

pt®

Díky za pozdravy Dusatko, brzské uzdravení, a brzy naschledanou na poradně, přeje PT /stařenka/ *jasne**slunce*;)

hodnocení

0x

dusatko, nemoc příjde, chvíli pobude a pak zase odejde. :D Já vám přeji, aby pobyla jen chvíli a odešla rychleji, než přišla. A taky aby těch stop po sobě zanechala co nejméně.*tanec*Hodně zdraví a laskavý osud přeje babka z Ostravy

stafan*

Rychle uzdravení přeje i Stafan. Taky mne sklátila nemoc ukrutná, ale už se to lepší.

malvinka*
hodnocení

0x

Také zasílám ozdravný pozdrav pro dusatku.

kytka*

též dusatko /sice jsem psala na vnitřní/ ze *srdce* přeji ,hodně zdravíčka, brzo přijď mezi nás, chybíš tu. *klik*

papene*

*pusa*Hodně štěstíčka*palec*

Pozdrav od Dusatky!
kytka*

papene ty ses nám teda vybarvila*smich*máš úsměv na líčku a červenou tvářičku, zelenou čepičku.*hej*

papene*

:DObludku štvalo počasí, tak se sebrala a odjela k moři.

malvinka*

A to nemohla za odměnu vzít kámarády sebou?*nevi*

papene*

To by bylo na dlouho a mimo téma.Někdo by se mohl zlobit.

Hledej tady poradte.cz/...

kytka*

*vtip*to se povedlo.A vo tom to je*palec*

hodnocení

0x

Děkujeme za pozdravy, jistě všechny zde potěší. Pro dusatka® jeden vzkaz ryze valašský: Okřívej, ať jsi zase brzy mezi námi!*palec*

mil®
hodnocení

0x

Přeju hodně brzké uzdravení, ať tady s náma zase můžeš pěkně pobejt a popsat si s náma.

jabraka*
hodnocení

0x

Drbeme si občas brady,

jak nahradit poradce,

který měl tak vzácné rady,

mluvím tu o Dusatce.

Přemýšlet se o tom nechce,

kdo se nejlíp vyznal v právu

s paragrafy válčil lehce.

Dusatko,zas zvedni hlavu!

JABRAKA

pt®

Jabraka, moc vtipné, myslím, že to Dusatce udělalo radost. *palec*PT /stařenka/

Jabraka - výborně! Trochu poezie tady také neuškodí. Udělá to určitě radost.

hodnocení

0x

Dusatko, ... připojuji se s přáním brzkého šťastného návratu mezi všechny Vaše nejbližší.

Zároveň k Vám vysílám jednoho ... velmi roztomilého ... statného stopaře ... se zlatým poslem jara. *slunce*...;)

Pozdrav od Dusatky! #2

hodnocení

0x

Milá dusatko, uzdravte se brzy a vraťte se v plné síte do tohohle srocení dobrých lidí.

pu®
hodnocení

0x

Tak já zase opozdilec - jak sem poslední dobou lítám jenom na skok, utíkají mi zprávy. Dusatce přeji hodně sil, bez očí je to na nic *mala* Ale určitě se brzy uzdraví a vrátí se svými skvělými radami. Moc se těšíme! *placni*

papene*

Tak se uvolni a nelítej.;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]