Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Uživatel/ka - muž - žena

Od: fidonet* odpovědí: 8 změna:

Zdravím, bylo by možné, praktické , vhodné dát možnost , aby si uživatel před svůj nick dal ikonku ( přednastavenou 10*10px ) , ze které bychom poznali zda je to muž, žena nebo neidentifikovaný ( aby nemusel napsat pohlaví )? Už párkrát si s někým povídám, a nejsem podle ruznych diskuzí sám, kdy si myslím, že si povídám s mužem, a ona je to pak žena. Tak jak to třeba bývá na ruznych chatovacích diskuzích. Stačí 5*5px puntík. Modrý muž, červený žena, bílý neuvedeno. Nebo jakkoli jinak.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

0x

Hádejte kdo jsem? *smich* Ne vážně, už jsem to i na forech viděla ;)

papene*

Ono se zde už řešilo.Jen to najít.*zed*

doplněno 26.03.10 09:23:

hejkal díky.*palec*

hodnocení

0x

tady:

poradte.cz/...

docela jasná a vyčerpávající diskuze na toto téma. Teď je škoda místa na serveru...

hodnocení

0x

už dříve několikrát vyhodnoceno, zhodnoceno, posouzeno a zamítnuto :)

fidonet*
hodnocení

Jasný... jen ještě muj pocit : řešilo se tam u neregistrovaných, a pak nutně , že se to musí zadávat. Ale já myslel dobrobolně, protože chci to o sobě říct. U jmen Karl, Domin, Anetka, Ruletka, je to celkem jasné, ale u Batul, Gilo, Hiunde, už ne, a přesto by to Tihle o sobě chtěli říct. Byl to jen návrh jako zcela dobrovolné. Omlouvám se za diskuzi k něčemu co se už vyřešilo. Dík.

lidka*

Fidonet, u mne je to jasný. *tuc* Takže kdo chce být tajemný, jako třeba fidonet, :D tak se nejpíš prozradí v příspěvcích - pokud i tam záměrně nemate. ;) Přeji všem hezký víkend, i když prý jaro už zase končí! *plac*

marenka*

Já už vybrala všechna hodnocení, ale Liduš, *smich**palec*

kytka*
hodnocení

0x

myslím,že je naprosto jedno jestli je uživatel muž, či žena hlavně, že se snaží pomoci a dobře odpovědět.A pokud si chcete vyjasnit s kým máte tu čest, mužete ho oslovit ve vnitřní poště. Nemám pravdu?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]