Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Statistika uživatelů Poradny

Od: ben® odpovědí: 29 změna:

Dobrý den, prosím, klikněte si na Statistiku uživatelů, jestli tam vidíte také toho obřího smajlíka.

Co se to stalo? Kde je tabulka? Děkuji Vám a zdravím!

29 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

0x

ano je tam a přemýšlí*smich*

ben®
hodnocení

Dobrý den, ano, zdá se, že admin přemýšlí nad budoucností poradny (nebo pouze statistiky=?).

Tak, uvidíme, co nás čeká. Zdravím!

doplněno 18.08.15 11:29:

milancukrar - děkuji Vám za odpověď. Jo, vydržím i bez statistiky, ale asi se něco "peče" .

doplněno 18.08.15 11:51:

milancukrar - no, řízky se snad smaží (bohužel, pro dnešek v jiné domácnosti).

bene, pane kolego, dobrý den.

Jste velice všímavý, prosím, vydržte pár hodin. Snad se to dozvíme co se přesně děje, nejspíše vylepšení statistiky. Já tam moc nekoukám, takže nevím co se bude dít..

doplněno 18.08.15 11:47:

Bene, pečou se řízky?

hodnocení

0x

Že by uvažoval, zda je vůbec možné: poradte.cz/...

Jestli to není pouze špatný sen, který je silnější, než mnohaleté tabulky?

doplněno 18.08.15 11:30:

Víte co jsem dodnes nepochopila? Proč se někdo čílí nad tím, že někdo sbírá počty reakcí a křečkuje body. Jakože shání body. Nepochopila jsem, proč by to někdo dělal. Jakože dostane nového Mercedesa nebo modré z nebe. Proč tohle někomu vrtá v hlavě? Proč to někoho pobuřuje?

ben®
hodnocení

Dobrý den, to nebude sen, ale nějaký hluboký záměr - možná až vnuknutí . Zdravím!

doplněno 18.08.15 11:43:

babkazov - ale, to přeci přirozené, že když má někdo něčeho více, tak to ty chudší pobuřuje.

hodnocení

0x

A kde je George, Paul a John? Dostávám strach...*sok*

ben®
hodnocení

Dobrý den, no, kde je John a George asi víte sám - čekají tam na Paula a na Vás. To bych měl také strach, ale zase budete jednou kompletní. Zdravím!

doplněno 18.08.15 10:44:

No, možná Vás předběhne František Čech a Vy budete potom stát stranou. Jinak, reinkarnace je dobrá myšlenka, tak věřte, že i funguje.

Ale já nikdy nepřijdu...je mi tu fajn...

hodnocení

0x

jej, tak jsem tam klikla a uviděla obřího smajlíka... a dozvěděla jsem se, že tu mám dnes výročí... třeba je tam kvůli mně? *hi*:-D

ben®
hodnocení

Dobrý den, k tomu výročí Vám gratuluji, ale nesmíte být tak egoistická . Zdravím!

bomba*
hodnocení

0x

ten smailík je bomba ! Palec nahoru. Takovej pohoďák :-D

doplněno 18.08.15 11:55:

Pro ben no to asi ne, protože u některých otázek či komentářů by nebyl až tak vhodný, ale tam se hodí skvěle, avšak pro někoho, kdo si na statistice až moc zakládal, to může být malá osobní tragedie taky zdravím

doplněno 18.08.15 12:27:

Pro ben cože? Jakože tady někdo někomu záviděl jako co? Že napsal nejvíc odpovědí a byl první nebo jako co

doplněno 18.08.15 12:51:

Pro ben v tom případě, ať tam zůstane ten smailik. Já osobně si myslím, že lidi by tady měli radit s pocitem, že někomu pomohli i jen drobnou radou a ne kupříklad kvůli honbě za jakýmas bodama. Jinak díky, žes založil tuhle otázku, protože bych asi hodně dlouho nevěděla, že statistika uživatelů změnila podobu, protože tohle opravdu nesleduju.

ben®
hodnocení

Dobrý den, no, snad se tento obří smajlík nestane součástí editoru a nebude se vkládat do textů zde na poradně . Zdravím!

doplněno 18.08.15 12:01:

bomba - ano, možná to je opatření pro zmírnění závisti.

doplněno 18.08.15 12:41:

bomba - ta moje poznámka nebyla míněna na Vás. Stejně, jako ta Vaše nebyla jistě směrována na mě. Statistika jsou čísla a co si z nich kdo vybere a jak to na něho působí je ve hvězdách. Ale, např. počet bodů (které vlastně každému smrdí dle některých odsuzujících vyjádření) je (byl) také součástí statistiky. No, možná ty body nikdo nezávidí a je to pouze soutěživost.

hodnocení

0x
Nedělejte poplach a závěry
Úpravu nejen statistiky může udělat jen admin, teda vydržte.
Trpělivost přináší informace...
Pěkný den.
Já bych se poplachu nebránil, třeba to vyplodí nějakou myšlenku. :)

Clayman, jestli vy zbytečně nevyhrožujete. Nějakýma myšlenkama!

ben®
hodnocení

Dobrý den, tak už tam není ani ten obří smajlík. Budu očekávat tu myšlenku a děsit se, aby to nebyl zlepšovák. Zdravím!

doplněno 18.08.15 22:26:

zwiki - také doufám, že je to starost zbytečná. Jinak, spánek mám výborný.

zwiki*

Snad máte zbytečné starosti.Jen aby jste se dobře vyspal a neměl zlé sny.

culdabulda1*
hodnocení

0x

- no - výsledek dotazu "co to máte za adminy" - tak dlouho jsme si koledovali ...

doplněno 18.08.15 22:38:

- zatím se mi zdá, že "ocas stahujeme" my ...

doplněno 19.08.15 14:09:

- můžeme být ještě rádi, že tam byl smajlík - dalo by se v tomto případě použít i něco jiného !

doplněno 19.08.15 16:33:

bene - byla tam zmínka o sběratelích bodů - proto mne takové "odůvodnění" napadlo. Ale patrně se mýlím - i když ... už vícekrát se tady někdo na toto téma rozhořčoval a proto se třeba Admin rozhodl něco s tím udělat. Nevím.. - myslela jsem, že to syslíci (anebo výše postavení) třeba vědí - tak uvidíme.

ben®
hodnocení

Dobrý den, no, to snad ne. To bych považoval za ústupek a stažení ocasu. Zdravím!

doplněno 19.08.15 15:38:

culdabulda1 - Vy si, tedy, myslíte, že ztráta statistiky má souvislost s otázkou ohledně mazání příspěvků? Tam se snad o statistice nikdo nezmiňuje (a její škodlivosti). Přijde Vám to logické, kdyby to měla být reakce na toto? Takto by snad zareagovalo jen uražené děcko. Budeme se raději těšit na tu myšlenku.

lidus*
hodnocení

0x

Dnes jsem si všimla, že zmizela možnost přispět na charitu. ¨¨Možná jen špatně koukám.

ben®
hodnocení

Dobrý den, myslím, že vidíte dobře. A snad budete mít více štěstí a admin bude reagovat.

Já jsem to štěstí s dotazem neměl. Zdravím!

eulalie*
hodnocení

0x

Dobrý den. Tak nejprve zmizí statistika uživatelů. Nyní zmizela možnost příspěvku na charitu. Copak zmizí příště? Samotné Poradte.cz?

doplněno 28.08.15 21:50:

No jo no. S Adblockem se dá všelicos udělat ;)

Netřeba hned volat hasiče. Statistika je zatím pozastavena a uvidíme zda ji budeme potřebovat vrátit a v jaké podobě.
Charitu jsem obětoval. Byly to buď trička nebo charita. Přišlo mi to ta lepší varianta. Co si budeme lhát... Adblock funguje a jeho důsledky budeme za pár let pociťovat všichni. ;)
doplněno 28.08.15 22:03: To je tenký led, zatím jsme hodní. Uvidíme časem co i ostatní. :)
lidus*

Milý admine, vaše "poraďte" vaše věc, respektuji to ale charita mi byla bližší než trička.L

hodnocení

0x

Já si nemohu pomoci, ale líbí se mi , že není žádný žebříček. Žádný součet bodů. Je to fajn! Úplně klidně to takhle nechejte! *hej*

culdabulda1*
hodnocení

0x

- v souvislosti s dotazem na "deja vu" jsem si taky vzpomněla na "dejavu" - měla dobré příspěvky - a rovněž mne občas zaujala "faithoncemore" - ani tu jsem zde dlouho neviděla ...

.- a proto bych se vrátila ještě k otázce "statistiky uživatelů" - žebříček hodností mi nechybí, ale občas by mne zajímalo, kdy se zde můj "oblíbený" přispěvatel objevil naposledy, či zda sem ještě vůbec chodí - je to možné zjistit jednodušeji, nežli po pracném vyhledání jeho posledního příspěvku v jednotlivých rubrikách?

- V dřívější tabulce statistiky byla tato informace uvedena - současná náhrada původního přehledu přehledem počtu mých osobních ohodnocených odpovědí je mi celkem "na dvě věci" ! Děkuju za odpověď. Zdravím

doplněno 08.10.15 14:34:

hejkal -

děkuju za odpověď - to, co popisuješ, umím (a taky to používám) - ale pokud se zde můj "oblíbenec" dlouho neobjeví, musím si najít nějaký jeho příspěvek, abych si na jeho "nick" mohla kliknout - v původní "statistice" jsem tuto informaci získala ihned - samozřejmě jenom do 200-tého místa, ale to mi celkem postačovalo. Děkuju, zdravím.

Culdo. Zkus kliknout na nick vedle slůvka Od: v hlavičce otázky nalevo
Třeba
Od:culdabulda1®
A uvidíš co potřebuješ. Délku registrace, hodnost,
Počty odpovědí, hodnocení, %, kdy naposledy, a hlavně aktivitu a také procenta ohodnocení v jednotl. rubrikách.
To by ti mohlo pomoci.
Ovšem jen u registrovaných
doplněno 08.10.15 14:22: Samozřejmě i v hlavičce odpovědi, nejen otázky.

pokud znám jméno není potřeba hledat, kliknu na kohokoliv a dostanu: poradte.cz/...culdabulda1

Stačí jen přepsat jméno na jiné...

culdabulda1*

clayman-

- děkuju - AHA ! - už jsem se to naučila a dobrý !

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]