Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odeslané zprávy ve Vnitřní poště

Od: pepyk93* odpovědí: 25 změna:

Dobrý den,chci se zeptat vás,kolegů,zda jsem jediný,kdo postrádá ve Vnitřní poště složku Odeslané zpravy? :)

Člověk někdy potřebuje vědět,co komu kdy poslal apod.

Na jiných forech mají třeba i složku Návrhy zpráv,ale to je dle mého názoru zbytečné.

Postrádám hlavně tu složku odeslaných zpráv...*zed*

Nešlo by to prosím třeba do budoucna přidat? *slunce*

Děkuji za každou odpověd či názor.

25 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidka*
hodnocení

0x

Zdravím pepyku - už jsme to tady jednou měli: poradte.cz/... Také jsem odeslané zprávy postrádala. *klik*

hodnocení

0x

určitě by to přidat šlo :) bude-li větší zájem

jabraka*

Už jsem se nad tím také pozastavil,že nevidím,komu jsem už napsal,nebo odpověděl.

JABRAKA

kytka*

Myslím,že by to nebylo marné. Díky.*hej*

mil®
hodnocení

0x

Ano. Také jsem moc pro vidět odeslané zprávy v poště. *hej*

alf*

sice to pro mě není otázka života a smrti, ale též se přimlouvám za odeslané.

A za co bych se ještě přimlouval kdyby na mé stránce buď byla někde možnost nastavení oc zobrazit nebo default pod položkou moje otázky byly ty do kterých jsem přispěl a ne na co jsme se ptal a asi úplně nejlepčí by to bylo roztrhnout přímo, prostě moje otázky a moje odpovědi.

četl jsem to 2x, ale moudý z toho nejsem. Tohle zřejmě není ono? poradte.cz/...

jsem ani nevěděl že toto existuje. Co já se ještě musím vše naučit, ani nestihnu umřít...

alf*

šlo o přímou cestu k poradte.cz/...

jakože bez toho kliku na "moje stránka"?..., aha, tak to prosím klikat dál o jednou navíc :-D

alf*

jo, abych nemusel (možná i další pokud koukají zda je něco nového v "jejich tématech" a naposílají si to majlem) přes moje stránka> moje otázky>do kterých jsem přispěl ale jen moje stránka>do kterých jsme přispěl

pepyk93*
hodnocení

Tak vida,už je nás víc...:)

Také bych velice rád za tuto možnost.Na odkazu od paní Lidky se to také řešilo,bohužel se k nedošlo k žádnému závěru.

Zajímalo by mě i vyjádření pana Admina...:)

tak doděláme, jinak co řekne Clayman platí jako by to říkal admin. Je na něj spolehnutí *palec* *haha*

pepyk93*
hodnocení

To bude skvělé...Děkuji Vám za všechny uživatele,kteří postrádají složku odeslaných zpráv...:)

No na Claymana bacha, to je kluk ušatá :D

Nicméně proč tohle neřešíme na srazech? ;) Ahaaaa protože se tam někteří bojí dorazit :D

pač sraz je jednou ročně a požadavky každý měsíc? ty jsi kanec... (čti mezi řádky) *smich*

Na tom něco bude...asi jsem dlouho něco nepožadoval :D

Ehm, já bych mezi řádky četl, ale dyď to je jen jedna řádka *nevi* :P

lidka*

No jo, to je zvláštní, jak admin dokáže chválit claymana. :D Nás takhle nechválí, že?*plac*Nemají náhodou voni spolu něco? *vtip*

Liduško, asi mají, ale co? Kdyby to byla řízková pochoutka, pomůžu jim jí vyřešit.

alf*

jaký je správný recept na řízkovou pochoutku? Mezi dva silné vepřové jeden slabší též vepřový?

ale alfe, to snad ne,

vezmete vepřový řízek, a obložíte ho minimálně dvěma kuřecími tak, aby vepřovému nebyla zima nežli dojde do úst.

lidka*

No ještě by bylo přijatelné - dát mezi dva pořádné řízky z krkovičky slabý plátek voňavého chleba a případně si s ním otírat mastnou papulu. *pivo*

doplněno 26.01.10 22:14:

A kdepak jsme to zase skončili? *haha*

Mno asi jsme moc daleko v abecedě :D

slonbonjohn*

Jekyll & Hyde.*frajer*

hodnocení

0x

hotovo, rychlou jehlou. pokud něco, tak vychytáme :) dokonce jsem tam pro začátek nechal BONZ fci - uvidíte, zda byl vzkaz na druhé straně přečten ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]