Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,chci se zeptat vás,kolegů,zda jsem jediný,kdo postrádá ve Vnitřní poště složku Odeslané zpravy? ![]()
Člověk někdy potřebuje vědět,co komu kdy poslal apod.
Na jiných forech mají třeba i složku Návrhy zpráv,ale to je dle mého názoru zbytečné.
Postrádám hlavně tu složku odeslaných zpráv...![]()
Nešlo by to prosím třeba do budoucna přidat? ![]()
Děkuji za každou odpověd či názor.
Zdravím pepyku - už jsme to tady jednou měli: poradte.cz/... Také jsem odeslané zprávy postrádala. ![]()
sice to pro mě není otázka života a smrti, ale též se přimlouvám za odeslané.
A za co bych se ještě přimlouval kdyby na mé stránce buď byla někde možnost nastavení oc zobrazit nebo default pod položkou moje otázky byly ty do kterých jsem přispěl a ne na co jsme se ptal a asi úplně nejlepčí by to bylo roztrhnout přímo, prostě moje otázky a moje odpovědi.
Tak vida,už je nás víc...![]()
Také bych velice rád za tuto možnost.Na odkazu od paní Lidky se to také řešilo,bohužel se k nedošlo k žádnému závěru.
Zajímalo by mě i vyjádření pana Admina...![]()
To bude skvělé...Děkuji Vám za všechny uživatele,kteří postrádají složku odeslaných zpráv...![]()
No na Claymana bacha, to je kluk ušatá :D
Nicméně proč tohle neřešíme na srazech?
Ahaaaa protože se tam někteří bojí dorazit :D
Na tom něco bude...asi jsem dlouho něco nepožadoval :D
Ehm, já bych mezi řádky četl, ale dyď to je jen jedna řádka
:P
No jo, to je zvláštní, jak admin dokáže chválit claymana. :D Nás takhle nechválí, že?
Nemají náhodou voni spolu něco? ![]()
ale alfe, to snad ne,
vezmete vepřový řízek, a obložíte ho minimálně dvěma kuřecími tak, aby vepřovému nebyla zima nežli dojde do úst.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.