Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vnitrni posta - Odeslane zpravy

Od: axus® odpovědí: 5 změna:

Zdravim.

Je nekde ve vnitrni poste moznost videt, co jsem odeslal? Nikde to nemuzu najit. Vidim pouze to, co mi prislo. Takze pokud neni moje puvodni zprava nechana pod odpovedi, ktera mi prisla, tak uz ani nevim, co jsem puvodne psal.

Nebo sem jenom slepej?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidka*
hodnocení

0x

Zdravím axusi! Já už jsem také hledala, ale marně. Ale protože jsem počítačový "expert" :D, tak jsem se raději neptala. Takže to už bychom byli slepí dva.

alf*
30.06.09 11:52

tři

michalll*
hodnocení

0x

Axus: Teď jsem Ti na to odepsal a taky mi to nic nikde neukázalo :)

doplněno 30.06.09 12:04:

Mimochodem 4 *placni*

už je nás 5 *ua*

Původní zpráva je standartně v odpovědi, pokud ji nějaký "expert" nesmaže. V současnosti jsou jen přichozí zprávy. Pokud byste chtěli i odchozí museli by se dvojit, pač jinak by je příjemce mohl smazat a zase by tam nic nebylo :-D Žádný extra problém to není :)

hodnocení

0x

No, je nás zase o jednoho víc, ale mě je to, na rozdíl od ostatních, celkem jedno. Za prvé si pamatuji těch opravdu málo zpráv, které píši touto cestou, za druhé je možnost si jejich text kamkoliv uložit... ale proč...? *nevi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]