Nejste přihlášen/a.
jak to vypadá s tričkama?
je ještě nějaká šance že budou v nejbližší době?
to vědí jen dva, admin a Bůh, každopádně to tu již několikrát proběhlo
a pak někdy počátkem léta 2009 (to jsem nenašel) to už vypadalo že UŽ ale asi ještě NE
Nejde vymyslet něco jiného než trička? Dejte návrhy . Stejně budou velikosti ,které pak jsou pro mrňousi,jak se tu již psalo.
No, pokud by padla ta trika ( ... např. s ohledem na možné problémy se širší "paletou" velikostí ),
... pak by nemusely být špatné třeba i ty kšiltovky, které mohou být i "univerzálních" velikostí ( popř. i v několika barvách ),
... a z hlediska propagace ... by tyto stránky pak měly i velmi dobře umístěnou reklamu ... přímo "na očích" všem kolemjdoucích.
...
Amlim, za 50 dobrých odpovědí je slíbené triko. Odtud tato celá otázka. Admin je dává za odměnu, že se tu lidé zdarma namáhají (on nám snad něco platí?). Za bezplatné rady jedno bezplatné triko, je to náhodou velmi milá pozornost. Já jsem ho dostala, takže je to pravda (pravďoucí).
amlime,
nejsem na tomto fóru nijak dlouho, takže hodně zvyklostí mi ještě zdaleka není vůbec jasných,
... ale pokud tomu dobře rozumím, tak všechno to, co se tady kolem těch triček píše ... jsou pouze reakce poradců na níže zkopírovaný příspěvek "admina" ( ... zveřejněný dne 13.11.08 ... tedy před více než rokem ), ve kterém "admin" poradce "žertem povinně" vyzývá k zaslání vyjádření k jeho návrhům,
... takže nevím, proč jsou tady - z Vaší strany - vysílány ... zbytečné "vysoké přílivové vlny".
Mám dojem, že celá záležitost ( ve všech souvislostech ) byla ... z Vaší strany ... mírně řečeno ... patrně nepochopena.
A pokud to "někomu" udělá radost, ... pak si klidně místo kšiltovky ( s propagováním dobré věci - tj. stránek "poradte.cz" ) na hlavu nasadím ... třeba i ušanku z tygra, ... kterého ( s nějakými kamarády ) ... třeba někdy ulovím.
... a tady - níže - je to, oč tu kráčí:
...
Autor: @admin Datum: 13.11.08 10:06 odpovědí: 30
Trička Poradte.cz úspěšně docházejí (musím konečně upravit formulář pro odesílání požadavků) a na mě je vybrat cestu kudy dál. Chtěl bych zkusit pro změnu sítotisk místo výšivky a moci tak popustit uzdu písmenům. Takže se nabízí otázka, co tam nechat napsat popř. nakreslit?
Jaký text popř jaký obrázek byste snesli na tričku, mikině, bundě, tak aby to ukázalo na Poradte.cz a přitom jste se nemuseli stydět v tom vyjít na ulici?
Barmani v práci rádi nosí trička "JSEM TVŮJ BARMAN", ale nedokáži si představit, že bych šel po ulici s tričkem "JSEM TVŮJ PORADCE", asi bych jej raději nechal doma na spaní nebo pod druhou bundou. Tomu všemu se chci vyhnout.
Můžete navrhnout i barvu... modrá není dogma.
Díky předem všem za myšlenky, účast v této diskuzi je takřka povinná! a proto je otázka v rubrice Společnost, aby šlo ocenit dobré nápady!
Čím dříve to zvládneme, tím dříve se dostanete k mikinám a novým tričkům.
...
Všem - příjemný den - přeje ... zvedavec777
amlime,
pokud by Vás ještě zajímala celá předcházející diskuze ( k dříve předloženému návrhu "admina" ), tak se mrkněte nahoru ... do příspěvku "alfa" ... a třeba bude všechno více jasné.
kubinec,
... to máte pravdu, ... pouze za předpokladu, ... že všichni mají zájem polepovat svoje auto samolepkami, ... pokud to auto ovšem všichni mají ... a když ho mají, ... tak jestli nestojí třeba celý týden v garáži.
Jakýkoliv návrh je diskutabilní, takže rozhodování "adminovi" vůbec nezávidím.
To zejména proto, že má zájem něčím zajímavým přispět "do mlýna" a - jak je vidět - nebude to mít jednoduché, ... pokud to nějak rázně sám "nerozsekne".
Já mu držím palce, ať se rozhodně ke spokojenosti většiny.
A to je dobrý nápad - nevím, kolik to stojí (tedy aby admin nebyl ztratný, aby to nebylo dražší než triko), ale třeba ten pořadač je dobrý nápad. Taky podložka pod ruce před klávesnici (ale ta je asi hodně drahá) a tak podobně.
Já jsem rozhodně pro trikooooo! Pochybuju, že sem chodí někdo kvůli tomu, aby dostal triko zadarmo :D Ale já po něm toužím z jediného důvodu - představuju si, jak jdu po ulici a potkám se s někým druhým v tom triku
A mrknem na sebe a budem vědět, že už se vlastně známe!
Kšiltovky ženské moc nenosí *neví* Možná tak do dvaceti let.
Já bych byla taky pro trika i pro letní tílka. Ale možná by byly dobré i ty sklenice, nálepky, propisky... Prostě aby si každý vybral podle svého uvážení.
uvažoval jsem o tom, ale nevím. Plátěné jsem zavrhnul a na klasické nemám žádný kontakt. Má někdo případně reference z Prahy? Že bych ty trička posílal rovnou v tom
abych nezapomněl, objednal jsem XL, XXL a dokonce 3XL. Pokud bude zájem mohou být i 4XL a dokonce 5XL! Ty můžeme udělat v příští várce - teď jsem toho objednal málo, abych to nejdříve vyzkoušel. Ale přidělat nebude problém
předběžný termín vyzvednutí triček je 29.1. Budou 2 základní barvy a celkem 5 velikostí
bude vyšší kvalita triček tj. 190 g/m2, nic průhledného alá tržnice
Snad tě nena...jak psal Kubinec -kdyby byla samolepka která něco vydrží,tak si jí klidně nalepin přes celý zadní okno.
uvažoval bych o něčem decentnějším něco jako 8x5cm místo obligátního označení CZ, které se už nelepí. Zatím čekám jak budou vypadat trička - jestli s tím motivem budeme pokračovat dál. Ideální by byla asi pryskyřice, ale netuším jak je na tom cena... zjistíme.
jedna samolepice 100x50mm, pryskyřice, 3 barvy, kus 50,-
zkouším dál, při ceně 50,- ji dostane jen ten, kdo byl a bude na srazu nebo je vyjímečný člen - něco jako Lidka (je Vás více, ale jmenovat je ošemetné), kterou na sraz lákáme marně
Sice jsem na srazu byl,ale klidně si jí zaplatím-mám těch aut víc,takže bych potřeboval aspoň tři.
těm, kdo byli na srazu, rád dám více... protože vím, že nejsou z těch, kteří si ji nechají v šuplíku nebo ji vylepí na záchod
myslím, že bude. Tentokráte za nás přijedeme 3
necháme to klasicky na střed naší země, takže stále kolem Brna, Jihlavy nebo ještě kousek výš, ať to mám blíž!
Žena mi tuhle říkala, ať už zamluvím ten krásný penzion, co jsme se minule nedostali a já už nevím, který to byl...
Admine, určitě se tvé paní líbila Tisůvka restauracetisuvka.cz/..., protože to byla i moje "jednička"- alespoň na obrázku.
Doporučuji tento hotýlek :D hotelbudweis.cz/... ceny taky vskutku lidové, sál velký
Jooo a ještě ohledně triček atd, tak poslušně hlásím že jsem potřeboval novou čepici, páč jsem někde venku potretil tu svou oblíbenou chikago bulls, ale byla mi zima na uši tak jsem si ji už koupil a netrvám tedy na čapce s motivem poradte :D Držme se tedy toho trika...
admin
samolepka 100mm je akorát
když jsem měl kdysi Megana tak jsme si nechali dělat taky samolepky z fóra a
ale mám, místo NICKNAME je nick registrovaného,
a tato samolepka byla ve dvou barevných provedení = bílá a černá
a každý kdo měl o ni zájem si napsal zda chce samolepku na nalepení dovnitř na sklo(zrcadlově) nebo klasicky, cena byla do 50,-kč včetně poštovného,stačí?
tak trička jsem právě vyzvednul a musím se pochlubit, že povedla skvěle. jsem nadšen!
Pro holky je zamýšlena barva tmavě červená, pro kluky šedá myší - z této barvy jsem měl hrozný strach, na obrázku vypadala úžasně, ale realita bývá často jiná, naštěstí tentokráte ne! Barvy nejsou dogma a i kluci mohou chtít tmavě červené resp. holky šedé myší.
O víkendu nafotím, naprogramuju vybírací skript a můžeme posílat.
Bohužel mám pocit, že neudělali 3XL, ale omylem jen XXL. Doma v klidu přeberu a nějak se s nima dohodnu na přidělávce pár kusů obr velikostí - když je to jejich chyba, mohli by mi vyjít vstříc!
admin - ještě k té samolepce,
samolepky byli z nějaké folie, já si je objednal 2 dvnitřní, ale poku si matně vzpomínám, "megaňáci" si mohli vybrat jestli chtěji samolepku dovnitř nebo ven
admine, zvaž ty samolepky, abych řekl pravdu tak já bych byl osobně spokojenější když bych měl tu samolepku na autě a měl ji "vždy" na očích
P.S. material samolepky nebyl papír ale nějaká folie
byla to asi plastová samolepka. Jsem domluven s jednou tiskárnou a posílají mi vzorky, abych se mohl rozhodnou pro technologii tisku - ofset (levný) nebo sítotisk (dražší tisková příprava). Pak uvidíme. Uděláme prvních 100ks a ukáže se jestli to byl dobrý krok nebo příště zkusíme něco jiného...
osobně to vidím na pryskyřici, kterou mám na autě už asi 13 let (od minulého majitele) a vypadá jakobych ji tam dal včera.
Černý podklad, bílé a oranžové písmo vč grafiky. Ještě zapracuju ve Photoshopu a třeba z toho něco vypadne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.