Nejste přihlášen/a.
Takže hlásám, že trička už jsou opět v nabídce. Omylem nevyrobili 3XL-5XL, takže pokud potřebujete právě tyto velikosti zkuste vydržet do nové objednávky, která na sebe nenechá čekat déle než 2 měsíce a dejte mi to vědět mailem nebo v této otázce.
Abych Vás navnadil a ukázal velikost loga v realitě přikládám své foto ve zkušební mikině, která zatím není "v nabídce" a je mi spíše menší
ano vidíte správně, holím se nerad
ještě maličkost: standartní jsou jen první 2 barvy, ostatní jsou jedinečné zkušební kousky a proto jsou jen po 1ks. Pokud Vás někdo předběhne budu Vás informovat o nutnosti zvolit si jiné!
Ahojky.
Kdo už jednou triko dostal,nemá šanci?Ani koupit?To moje bylo XL - nosí manžel,mně je moc veliké...
je tu pro někoho aktuální téma samolepka Poradte.cz na auto? Pokud ano, posunul bych poslání jeho trička na dobu, kdy samolepka bude (předpokládám do 14 dnů), abych nemusel 2x platit poštovné
vkládám sem obrázek samolepky, prosím o Vaše vyjádření, zda je vhodná nebo něco takového rozhodně nepoužijete. Je tam vidět i cesta jak jsem došel k výsledku. Finální rozměr je 120x70mm, zalitá pryskyřicí - velmi efektní a velmi trvanlivá ačkoliv krapet drahá - ale stojí za to.
V podstatě vyhrála jednoduchost a maximálně velké písmo - i tak bude čitelné pouze v koloně nebo na semaforech, za jízdy určitě ne.
Z hlediska reklamy- nebylo by lepší nechat tam jen to:
Kdepak ti poradí?
PORADTE.CZ
Místo obrázku a odkazu?
Tedy pokud chápu dobře že vyhrála ta poslední varianta. Ale zase obrázek je obrázek
maverickuv nápad se mi libi, jen se bojím, že pouhý text nepřitáhne pozornost a zase, když uz to mám mít na autě, tak ať to vypadá... ne jako reklama, ale jako moje vizitka...
Já jsem si představoval spíš něco na způsob:
doplněno 01.02.10 21:07:Jinak bych byl pro první variantu bez obrázku.
Ale zase obrázek to jakoby rozjasní...
doplněno 01.02.10 21:55:Pro pány samolepku a pro dámy propisku nebo tak něco.
viz můj příspěvek výše, asi by to neměla být úplně klasická reklama, spíše obrázek, který může někoho navést na poradte.cz což není úmyslem. Úmyslem je, že se třeba na cestě někde potkáme a "budeme na sebe čumět jak tele na nová vrata"
..tak jsem si skočil domů na oběd a čekal na mě balíček! Tričko je tady! A samolepka! A ještě plochá plastová lupa! Mám radost jako malé děcko. Triko mi sedí a lupa taky funguje, jen samolepka bude muset chvíli počkat, až umyju fáro. Díky moc admine!
to jsem rád, že se líbí. Plastové lupy dodal Jabraka, takže za ně díky jemu. Do první várky jsem je zapomněl přidat, ale pak už jsem se polepšil
Dnes se raduji z nového trička-díky. Poděkování také panu Jabrakovi za lupu-budu ji stále mít v aktovce.Tak jsem se tak přidal k ostatním rádcům...Vždycky vzpomínám, co lidí a kolegů řemeslníků mě v životě poradilo, když už jsem nevěděl, jak dál...Vždyť my se vlastně všichni navzájem obdarováváme a obohacujeme o další vědomosti. Ta poradna je vlastně "NÁROD SOBĚ".
I ke mně na Východní Slovensko dorazil balíček. Díky! Díky adminovi, díky Jabrakovi, díky všem kolegům, kteří se přičinili o úspěchy poradny a DÍKY kolegovi kjanikovi za příspěvek z 1.3. 2010, hlavně za ty dvě poslední věty.
doplněno 09.03.10 11:39:k adminovi
měl jsem tu pár odpovědí ve slovenštině ...pokiaľ dotaz bol v slovenčině.
doplněno 26.04.10 23:07:velikost sedí, já jsem byl konfekční typ... potom reklama na pneu a teď už zase pěkný chlapec... shodil jsem, když jsem si uvědomil, že jsem si objednal jen XL...
zítra dávám do pošty další velkou várku, většinou jsou to velké velikosti (černá barva) a resty triček, která došla v první vlně hned na začátku. Další budou následovat - do konce týdne bych chtěl mít odesláno všechno...
Dnes jsem se konečně dokopal dojít na poštu a vyzvednout si zásilku s triky. Musím říct, že mám štěstí, že jsem prostorově výraznější a tudíž trika SLONXL v černé barvě jsou zkrátka bombastiko a nemít vybitý baterie u foťáku, tak Vás o tom okamžitě přesvědčím. Takže později. Stejně i fotem nálepky na mém zadku, tedy zadku mého vraku, až si ho umyju.( jako to auto) Tímto chci tedy adminovi poděkovat a ... tak nějak, však víte, nééé.
stalo se neuvěřitelné: z první várky triček byl zájem snad o jediné červené M a proto jsem další neobjednal. Zůstalo my jich asi 5. Teď mě jediné červené M chybí a to nejméně 4x. Neuvěřitelné! Takže mějte s červenými M strpení nebo to změňte na L
zbývá mi dobalit poslední 3 mikiny a budu mít všechno zabaleno (vyjma těch červených M)
Žádný tloustnutí nebude .
Leda že bych to změnila na černé :D
Maří, modelky z nás tedy jak uvádí admin nebudou, Já bych z L vypadla, leda, že bych si z přebytku materiálu spíchla pyjamo
. Pak by , ale nesplnilo podmínky reklamy
.
Žádný problém malvinko - na pyjamko si objednáš samolepku. Občas vyběhneš před barák a nebo před chaloupku, uděláš pár cviků a zase hupky do postýlky! To by bylo, abys nepřilákala diváky. A bude reklama jak hrom.
Dnes dorazil obrovský balík
Děkuji za všechny věci a i když jsem nějaký chcípnutý tak půjdu k autu testnout nálepku :D
není zač, mám u tebe 4,- za dražší balík oproti ostatním
Nálepku jsem tam soukal na poslední chvíli až po zabalení, tak jsem rád že vůbec přišla.
Spočíjet celkovou sumu a vyříme až pojedu okolo :D Za moment vložim do dalšího tématu fotku nálepky. Já se fotit nebudu, ale všechny velikosti jsou supr
Já chci taky tričko.Co mám udělat,abych si ho mohl obědnat?
doplněno 06.05.10 19:01:Cukrář už frajeří na fotkách a já ani nevím,jak si o ně říct.
Petře, to je na Vaší stránce napsáno, kdy co a jak.. Frajeřím a vytahuji se, páč parta lidiček zde (pokud netahají politiku a zlobu) je skvělá. (a ty ženský...)
ještě mikinu (i pro manželku) a pak procházka po Pardubicích
Asi jsem natvrdlej moravák z prahy.Nebo co.Kdo mi daruje tričko,dostane z mýho sklepa tu nejlepší flašku,co pije jen pan Sedlář a jemu blízcí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.