Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Trička jsou pro Vás připravena

Od: admin® odpovědí: 100 změna:

Takže hlásám, že trička už jsou opět v nabídce. Omylem nevyrobili 3XL-5XL, takže pokud potřebujete právě tyto velikosti zkuste vydržet do nové objednávky, která na sebe nenechá čekat déle než 2 měsíce a dejte mi to vědět mailem nebo v této otázce.

Abych Vás navnadil a ukázal velikost loga v realitě přikládám své foto ve zkušební mikině, která zatím není "v nabídce" a je mi spíše menší :)

doplněno 29.01.10 21:59:

ano vidíte správně, holím se nerad *smich*

doplněno 29.01.10 22:02:

ještě maličkost: standartní jsou jen první 2 barvy, ostatní jsou jedinečné zkušební kousky a proto jsou jen po 1ks. Pokud Vás někdo předběhne budu Vás informovat o nutnosti zvolit si jiné!

Trička jsou pro Vás připravena

100 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dejavu*
hodnocení

0x

Jsou super, hned jsem si objednala, moc díky! *pusa*

hodnocení

dobrý výběr - můj favorit :) Velikost si tipla nebo jsi zkoušela měřit podle svého?

dejavu*

Já nosím delší trika normálně, tak 70, raději 75, tak se svým jsem to neměřila, ale věřím, že to bude v poho:)

papene*

*jasne*Hlásím, též objednáno.*placni*

Předem děkuji

hodnocení

0x

Odeslala jsem objednávku, a předem velmi děkuji.Vypadají moc pěkně, díky...*palec*Těším se!

hodnocení

0x

proč mi nejde vybrat si velikost trička?

díky za odpo;)

doplněno 29.01.10 23:43:

*hi*,už jsem na to přišel!

omluva všem *modla*

slonbonjohn*
hodnocení

0x

Tak já radši počkám na CHLAPSKOU velikost.

hodnocení

kolik těch X mám vzít? ;)

doplněno 30.01.10 08:32:

jako 3XL nebo 4XL nebo 5XL?

papene*

;)Admine ty budou nejspíš mezi nejvíce objednávanými.*nevi*

slonbonjohn*

No, já nejsem žádný troškař, tak pro jistotu 4XL, volný triko je pak lepší než napasovaný.

pravdomluvny*
hodnocení

0x

Tak jsem si taky jedno objednal. Díky moc předem! Ještě bych se chtěl zeptat, zda by bylo možné objednat ještě jedno triko (pokud by mi tohle bylo např. malé). Samozřejmě bych ho zaplatil.

dejavu*

A objednal sis taky šedý jako já? *frajer*

pravdomluvny*

Jasně Myško! *placni*

dejavu*

Super, mohli bychom tu založit odštepenou koalici Krysího bratrstva. :-D

pravdomluvny*

Myslíš něco na způsob Bratrstva kočičí pracky? :)

dejavu*

No, přesně, akorát, že se tu můžeme pasovat spíš na Bratrstvo Brouka Pytlíka. *smich*

pravdomluvny*

Jj :) BTW - Ty jsi se taky narodila v kině? :)

dejavu*

Teď už tomu moc nedám, ale filmy mám pořád ráda. :)

ono je to na to nachystany, jen se ceka az bude prvni vlna pryc a "trh nasycen" :)

stafan*
hodnocení

0x

Trika já nerad, ale ta mikina je chutná. Kdy, že to budou? A potřebují něco pro dospělého chlapa.

pepyk93*
hodnocení

0x

Taky objednáno.Už se moc těším...:)

doplněno 30.01.10 11:08:

Předem děkuju. :)

lm®

Ahojky.

Kdo už jednou triko dostal,nemá šanci?Ani koupit?To moje bylo XL - nosí manžel,mně je moc veliké...

hodnocení

šance bude, jak zaznělo výše první počkáme až si vyberou všichni, kdo ještě nemají a pak nastavíme podmínku pro další trička. Chtěl bych, aby "každý" dostal jedno tričko každý rok a myslím, že tobě se to taky povede ;)

lm®
30.01.10 12:22

OK.Super :);)*tuc**pusa*

vojtahavel*
hodnocení

0x

Mám dotaz - 3XL znamená XXXL? Vyrábí se vůbec taková velikost? :D

slonbonjohn*

Existuje i velikost XXXXXL, takovou jsem kupoval bundu na moto, každý výrobce značí jinak, běžně je to velikost 60 - 62. Proto je lepší si vybrat o X víc.;)

hodnocení

0x

tak mám taky objednáno :)

hodnocení

0x

To je na vsech tech trickach videt ten svetlejsi obdelnik na prsou kolem obrzku?

papene*

To bude nejspíš papír kvůli výrobě loga.

jj taky mě to napadlo se zeptat, ale pk jsem to neřešil

hodnocení

je to jen "slisované" kvůli tisku loga, po vyprání to bude ok...

30.01.10 16:23

*palec*

tesyk*
hodnocení

0x

Mě by se šiklo 3XL. Děkuji.

hodnocení

je tu pro někoho aktuální téma samolepka Poradte.cz na auto? Pokud ano, posunul bych poslání jeho trička na dobu, kdy samolepka bude (předpokládám do 14 dnů), abych nemusel 2x platit poštovné ;)

mil®

Ano já prosím samolepku. *hej*

pravdomluvny*

Taky bych bral samolepku. Že to bude déle trvat nevadí, stejně teď v tričku nemůžu vyrazit ven. A díky admine, že na nás tak myslíš!

vojtahavel*
hodnocení

0x

Tak jsem si právě objednal červené XL

doplněno 01.02.10 16:04:

A díky moc ;)

antynka*
hodnocení

0x

Taky díky Admine, už mám objednáno :)

hodnocení

vkládám sem obrázek samolepky, prosím o Vaše vyjádření, zda je vhodná nebo něco takového rozhodně nepoužijete. Je tam vidět i cesta jak jsem došel k výsledku. Finální rozměr je 120x70mm, zalitá pryskyřicí - velmi efektní a velmi trvanlivá ačkoliv krapet drahá - ale stojí za to.

V podstatě vyhrála jednoduchost a maximálně velké písmo - i tak bude čitelné pouze v koloně nebo na semaforech, za jízdy určitě ne.

Trička jsou pro Vás připravena #2

Z hlediska reklamy- nebylo by lepší nechat tam jen to:
Kdepak ti poradí?
PORADTE.CZ

Místo obrázku a odkazu?

Tedy pokud chápu dobře že vyhrála ta poslední varianta. Ale zase obrázek je obrázek :)

hodnocení

maverickuv nápad se mi libi, jen se bojím, že pouhý text nepřitáhne pozornost a zase, když uz to mám mít na autě, tak ať to vypadá... ne jako reklama, ale jako moje vizitka...

pravdomluvny*

Já jsem si představoval spíš něco na způsob:

doplněno 01.02.10 21:07:

Jinak bych byl pro první variantu bez obrázku.

Trička jsou pro Vás připravena #3
papene*

Ale zase obrázek to jakoby rozjasní...

doplněno 01.02.10 21:55:

Pro pány samolepku a pro dámy propisku nebo tak něco.

hodnocení

viz můj příspěvek výše, asi by to neměla být úplně klasická reklama, spíše obrázek, který může někoho navést na poradte.cz což není úmyslem. Úmyslem je, že se třeba na cestě někde potkáme a "budeme na sebe čumět jak tele na nová vrata" *smich*

pravdomluvny*

Aha, tak pokud je to tak, tak je to OK.

Ta finální je opravdu nejzajímavější, když nic jiného, navede čtenáře k tomu, aby se podíval... Dobrý!

hodnocení

0x

Hmmm, hezký mužský v hezkém triku. *hi*

doplněno 02.02.10 04:19:

Mikině? Jo mikině! :D Ta samolepka je skvělá, líbí se mi moc. Je přehledná, čitelná, upoutá zvědavé oči.*palec*

tričko dorazilo, děkuji!

ale netušil jsem, že mám takové " bicáky " , malinko je mi přes ně těsné,ale jinak *palec*

pravdomluvny*
hodnocení

0x

..tak jsem si skočil domů na oběd a čekal na mě balíček! Tričko je tady! A samolepka! A ještě plochá plastová lupa! Mám radost jako malé děcko. Triko mi sedí a lupa taky funguje, jen samolepka bude muset chvíli počkat, až umyju fáro. Díky moc admine!

hodnocení

to jsem rád, že se líbí. Plastové lupy dodal Jabraka, takže za ně díky jemu. Do první várky jsem je zapomněl přidat, ale pak už jsem se polepšil :-D

pravdomluvny*

Takže ještě přidávám dík za lupu Jabrakovi. Zatím marně přemítám, čeho mám tolik, že bych to mohl nabídnout všem rádcům. :)

amlim*
hodnocení

0x

Admine, díky za tričko a všem přeji krásný den amlim *slunce*

papene*

:DJejda, já už chtěla psát, že se tam lupička zatoulala od admina omylem.

Děkuji všem.*pusa*

krulis*

Děkuju za super tričko,nálepku a taky Jabrakovi za lupu *palec*

1jara*

Musím také poděkovat, za dárky i za lupu Jabrakovi.

pepyk93*
hodnocení

0x

Také já jsem si byl dneska vyzvednout tričko.Děkuju moc. :) Je opravdu moc pěkné...*slunce*Velikost jsem tipnul akorát,barva je taky super...co dodat...?

Zítra je první zkouška,beru si ho do školy.Schválně,co mi řeknou spolužačky...:D:)*uspech*

papene*

Neřeknou nic.Normálně ho s tebe servou.:D

pepyk93*

Tak uvidíme...:D

Jěště dám vědět...*smich*

tesyk*
hodnocení

0x

Dnes dorazilo i se samolepkou. Děkuji. Tesyk.

sasdax*
hodnocení

0x

No nejsem si jist, ale myslím že včera, maximálně předevčírem jsem si tričko objednal. A hle ono je tady :) Náramná rychlost. A tričko vypadá fajn. Už se těším až ho vyzkouším. Ale radit v něm tedy nebudu. Zůstávám u kravaty :)

Díky *dril*

vojtahavel*
hodnocení

0x

Dneska jsem si vyzvednul tričko. Díky . Je moc hezký :)

hodnocení

kdyby to neznělo moc samolibě taky bych si je taky pochválil, i samolepku. Tentokráte se to vážně povedlo a konečně si jsem jistý, že třička můžu dělat do zásoby. Příští týden jich obejdnám něco kolem 50-ti a to snad nějakou dobu vydrží. Nebo spíše si přát, aby nevydrželo? :-D

antynka*
hodnocení

0x

Tak mi v pátek tričko dorazilo, je parádní, jenom jsem trochu podcenila svůj těhotenský pupek :) Ale na léto bude parádní :) Děkuji Admine :)

kjanik112*
hodnocení

0x

Dnes se raduji z nového trička-díky. Poděkování také panu Jabrakovi za lupu-budu ji stále mít v aktovce.Tak jsem se tak přidal k ostatním rádcům...Vždycky vzpomínám, co lidí a kolegů řemeslníků mě v životě poradilo, když už jsem nevěděl, jak dál...Vždyť my se vlastně všichni navzájem obdarováváme a obohacujeme o další vědomosti. Ta poradna je vlastně "NÁROD SOBĚ".

hodnocení

0x

I ke mně na Východní Slovensko dorazil balíček. Díky! Díky adminovi, díky Jabrakovi, díky všem kolegům, kteří se přičinili o úspěchy poradny a DÍKY kolegovi kjanikovi za příspěvek z 1.3. 2010, hlavně za ty dvě poslední věty.

doplněno 09.03.10 11:39:

k adminovi

měl jsem tu pár odpovědí ve slovenštině ...pokiaľ dotaz bol v slovenčině.

doplněno 26.04.10 23:07:

velikost sedí, já jsem byl konfekční typ... potom reklama na pneu a teď už zase pěkný chlapec... shodil jsem, když jsem si uvědomil, že jsem si objednal jen XL...

hodnocení

pravda byl jsem překvapený, že posílám na Slovensko a hodně jsem lovil v paměti jestli jsem tě někdy viděl i slovensky psát... ale asi ne, co? :-D

jinak neni zač a doufám, že velikost sedí :)

hodnocení

zítra dávám do pošty další velkou várku, většinou jsou to velké velikosti (černá barva) a resty triček, která došla v první vlně hned na začátku. Další budou následovat - do konce týdne bych chtěl mít odesláno všechno... :)

konečně jsem našel, kam patří obrázek a poděkování.

Trička jsou pro Vás připravena #4
hodnocení

to se povedlo *placni*

lidka*

Milane, můžeš dělat z fleku manekýna! *palec*

Liduško, děkuji, stačí že se mě bojí děti.

kytka*

*haha*a není to vlastně reklama*haha**palec*ale prímová*smich*

Milane, sluší Vám to. *palec*

inzinýrko, děkuji, a kdybyste viděla, když se obléknu do kvádra, to je něco.

O tom není pochyb. ;)*palec*

marenka*

*ua**ua*už se těším, až budu machrovat.. "před šéfem až do večera" *frajer* miluju dárečky *ua*

binka*

Dneska už tričko dorazilo, manžel ho hned zabavil a padne mu jak ulitý. Ale samolepku nedám, ta je MOJE!*stop*určitě bude mýmu golfíkövi slušet! Mám radost jak malé děcko *tanec* DĚKUJU!

mil®
hodnocení

0x

Tak dnes ke mně taky vše dorazilo. Moc dík admine. *ua*

slonbonjohn*
hodnocení

0x

Dnes jsem se konečně dokopal dojít na poštu a vyzvednout si zásilku s triky. Musím říct, že mám štěstí, že jsem prostorově výraznější a tudíž trika SLONXL v černé barvě jsou zkrátka bombastiko a nemít vybitý baterie u foťáku, tak Vás o tom okamžitě přesvědčím. Takže později. Stejně i fotem nálepky na mém zadku, tedy zadku mého vraku, až si ho umyju.( jako to auto) Tímto chci tedy adminovi poděkovat a ... tak nějak, však víte, nééé.*plac*

hodnocení

jestli sedla velikost - jsem nadšen! ;)

slonbonjohn*

Jak prdel na hrnec.*palec*

hodnocení

stalo se neuvěřitelné: z první várky triček byl zájem snad o jediné červené M a proto jsem další neobjednal. Zůstalo my jich asi 5. Teď mě jediné červené M chybí a to nejméně 4x. Neuvěřitelné! *sok* Takže mějte s červenými M strpení nebo to změňte na L *smich*

doplněno 04.05.10 09:23:

zbývá mi dobalit poslední 3 mikiny a budu mít všechno zabaleno (vyjma těch červených M) *uf*

marenka*

Žádný tloustnutí nebude :-P.

doplněno 03.05.10 21:44:

Leda že bych to změnila na černé :D

výtka
Upozornění od administrátora 03. 05. 2010 21:50:06
ono jich chybí celkem dost, počkám pár týdnů až jich bude chybět více a objednám... min. objednávka je 30ks, takže ve chvíli kdy mám jinak dalších asi 40ks triček se mi další úplně nechtějí objednávat. Černé je jedině 3XL-5XL *smich*
malvinka*

Maří, modelky z nás tedy jak uvádí admin nebudou*smich*, Já bych z L vypadla, leda, že bych si z přebytku materiálu spíchla pyjamo*zed*. Pak by , ale nesplnilo podmínky reklamy*haha*.

lidka*

Žádný problém malvinko - na pyjamko si objednáš samolepku. Občas vyběhneš před barák a nebo před chaloupku, uděláš pár cviků a zase hupky do postýlky! To by bylo, abys nepřilákala diváky. *vtip* A bude reklama jak hrom. *hej*

moxa*

Cože? *sok* Já koukám každý den do schránky a ono nebude červené snad ani do léta *sok* Já se chtěla s ním prsit na ulici *sok*

P.S. Nejsem z nejhubenějších, ale i tak bych se v L nemohla prsit, leda plošit *ee*

hodnocení

0x

Úplně jsem zazdil poděkovat za tričko. Dorazilo v pořádku a vypadá super. Mnohokrát děkuji...

raadek*
Tak mi dorazilo tricko. Bohuzel i pres velikost XXL je mi male pres ramena, ale je krasne. Chtelo by to jeste jednu velikost. Diky admine. R.

brebto, vždyť jsou i 3XL-5XL *smich*

raadek*
Tak to jsem zase neco zvoral. Myslel jsem, ze XXL je nejvetsi velikost. Znackove tricko z prodejny o teto velikosti je mi akorat, tak jsem nad tim nijak zvlast nepremyslel. Merim 180cm a velikost podle cisla mam 154. R.

hodnocení

0x

Dnes dorazil obrovský balík :)

Děkuji za všechny věci a i když jsem nějaký chcípnutý tak půjdu k autu testnout nálepku :D

hodnocení

není zač, mám u tebe 4,- za dražší balík oproti ostatním *smich*

Nálepku jsem tam soukal na poslední chvíli až po zabalení, tak jsem rád že vůbec přišla. :-D

Spočíjet celkovou sumu a vyříme až pojedu okolo :D Za moment vložim do dalšího tématu fotku nálepky. Já se fotit nebudu, ale všechny velikosti jsou supr

arakain77*

Já chci taky tričko.Co mám udělat,abych si ho mohl obědnat?

doplněno 06.05.10 19:01:

Cukrář už frajeří na fotkách a já ani nevím,jak si o ně říct.

Petře, to je na Vaší stránce napsáno, kdy co a jak.. Frajeřím a vytahuji se, páč parta lidiček zde (pokud netahají politiku a zlobu) je skvělá. (a ty ženský...)

ještě mikinu (i pro manželku) a pak procházka po Pardubicích

arakain77*

Asi jsem natvrdlej moravák z prahy.Nebo co.Kdo mi daruje tričko,dostane z mýho sklepa tu nejlepší flašku,co pije jen pan Sedlář a jemu blízcí.

marenka*

Nejsi natvrdlej, jenom máš málo ohodnocených odpovědí. Máš jich 23, musíš jich mít 40 ;)

arakain77*

Tak m i ho splaš za flašu toho nejlepšího pití z Moravy.

marenka*

Já ho taky nemám, jsem moc hubená :D

lidka*
hodnocení

0x

Díky, díky, díky!*ua*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]