Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vychovávání rádců

Od: jmlc® odpovědí: 5 změna:

Dobrý den. Již několikrát tu byla stížnost na mazání příspěvků. Odpovědi na stížnosti jsou "mažou se na přání zadavatele dotazu, z důvodu vulgarit a porušení pravidel, ..."

Smazaný komentář ale nemá pro autora výchovný smysl, když se to autor nedoví. Tedy pokud neví, čeho se dopustil a nemůže se tedy snažit o nápravu nebo vyhnutí se v dalších komentářích a radách.

Včera jsem napsal svůj názor na vůz Nissan. Připsal jsem nějaké varování a přidal odkazy na recenze. Do hodiny můj komentář zmizel – netuším proč. Zůstalo tam jen "kup si německý koncern" a "němci jsou dobří i špatní, opel je k ničemu".

Nemyslím si, že bych svým příspěvkem někoho urazil nebo špatně radil. Nebo snad věta "nissana bych se nebál" znamenala špatnou radu?

Pokud je to jen trochu možné, může Admin, který toto maže, napsat registrovanému rádci informaci, co a z jakého důvodu to maže? Snad ho neubude...

Děkuji!

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Sice dotaz není mířen na mě, ale ...

Jestli myslíte tuto otázku, tak tam je jen vaše odpověď, celá jak ji popisujete, varování i odkazy tam jsou.

Ale možná myslíte jinou otázku, teď jsem našel jinou která odpovídá vašemu popisu.

hodnocení

No fuj! Se teď tak strašně stydím... Máte pravdu :(

Já se díval na poradte.cz/... a myslel si, že to je ta otázka, na kterou jsem odpovídal.

Omlouvám se, moc a moc !

Co se týče námětu, třeba to půjde systémově nastavit - sem tam se to opravdu stane ... Ale už nemám náboje pro konkrétní případ

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, také jsem Vám tady chtěl vložit ten odkaz z Volné diskuze, ale již ho zde máte.

Možná nastal problém v tom, že pod nickem "nissan" je také otázka v rubrice Auto-moto.

Tedy, stejný tazatel položil dvě stejné otázky. Zdravím!

Stane se...
Někdo se umí omluvit, tomu čest... Někdo zase poruší pravidlo a dá dvě stejné otázky a druhý se pak poplete.
Horší by bylo nezachovat slušnost...
Jsme lidé omylní. Všichni.

už jsem se objednával k doktorovi, že mám alzheimera... poslední smazaná odpověď @jmlc bylo něco o kuponu na sázky z 25/7, kde se ale smazala celá otázka neb to byla inzerce - darujte :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]