Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Názor na pulsar

Od: nissan odpovědí: 3 změna:
Dobrý den, nemáte někdo zkušenost s Nissanem pulsarem 1.2 DIG-T 85kw, 115 koní? Nebo názor? Uvažuji o jeho koupi. Případně zkušenost s ND u nissanu, servisem, poruchovostí aj.,Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

luksov*
hodnocení

0x

Zdravím, vlastním Nissana, sice 19. let starého, před ním jsem měl také Nissana. Co se spolehlivosti týče, tak ta byla vždy na vysoké úrovni, prostě japonec.. Nicméně po r.2000 se Nissan spojil s Renaultem a ta spolehlivost šla dolů, každopádně pořád se dá Nissan považovat za nadprůměrně spolehlivé auto.. ND seženete bez problémů a ceny budou +- stejné jako u konkurence.. Já nemám problém s ND i když se můj Nissan již 19 let nevyrábí. Servisování bude také +- stejně finančně náročné jako u konkurence.. V dnešní době je to téměř jedno.. Pokud tedy nejde o premiové značky..

Co se Pulsarů týče, tak volba motorizace je rozumná, ale ta nová přeplňovaná 1.6, která atakuje hranici 200 koní je pro Pulsara úplně ideální motorizace.

fichtel
hodnocení

0x

Všeobecně by se dalo říct, že japonský auta jsou dobrý> ale německý jsou přece lepší, né?

luksov*

S tím se dá souhlasit jen z části... Německá produkce je velmi rozsáhlá... Od BMW, Mercedesu, Porsche atd... Ty já považuji za velice dobrá auta.. Potom následuje koncern VW, kde Audi je také super, ale u Škody nebo VW to už tak zdaleka nevidím... O Opelu ani nemluvě..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]