Nejste přihlášen/a.
Ahoj. Zdravím tu všechny přispěvatele Poradny.cz. Všimnul jsem si takové zvláštnosti. Po mém nějakém příspěvku, se už se svou troškou do mlýna, nikdo další, někdy moc nepřidává. Přece si nikdo, nemůže myslet, že ta moje rada, nebo poznámka, je ta nejdokonalejší na celé Poradně. A že se tudíš nikdo další už nemusí přidávat? Lidi, že to tak není? Nebo, čím to může být?
Ahoj. Hele chlapi, vono ani tohle, neplatí až tak úplně. Vždyť, někdy si jen tak blábolim. Už i od začátku.
Zdá se, že opravdu blábolíš... U posledních 16 příspěvků je za tebou spolu ještě 24 odpovědí, jen u čtyř příspěvků z těch 16 už nikdo...a to takové příspěvky jako " máš pravdu" nebo "dobrá práce" asi ani nestojí za komentář...
další počítání by byla ztráta času...
pěkný den všem
Ahoj. No, Hejkale, dneska jsi si měl asi pospat déle. Neznamená, že jsi SYS, že jsi svým komentářem zrovna nějak zaperlil. Tím, že někoho, podle mého názoru, za solidní příspěvek pochválím, neznamená, že to je mimo mísu. Je možné, že to nemusí stát za komentář. Když chceš takhle nějak soudit, tak by jsi měl hrábnout více do minulosti. Při těch 16ti, jsi poněkud mimo. Tu mísu. Si myslím. Taky přeji hezký den.
Ahoj. Tak k tomu chválení obecně. Je známo, že se ve Volné diskuzi nedá nějak bodovat. A tak, když si myslím, že je podle mě vhodné, vyjádřit s nějakým příspěvkem souhlas, nebo nějaké uznání za projevenou snahu, tak jsem to napsal. V jiných rubrikách je možné kliknout zelený bodík, ale nějak se neví, od koho to vlastně je. Zřejmě to může být i od někoho, co je sice přihlášený, ale žádný konkrétní příspěvek k věci nepřidal. To se neřeší? Jinak, některé přečtené, je málem obtížné nějak chápat, když v něm chybí nějaká slova. Možná by to chtělo méně matematiky. Ahoj.
Přeji všem hezkou neděli. Pro si ji kazit?
Ahoj.Proč se tak nevhodně ptáš?Někdy je radši nic nepsat.Jinak ti tady odepíšou,jak jsi minulých X odpovědí po X dní psal "mimo mísu".Jako mě napsala zde jedna "chytrá" že píšu totální hovadiny. Mají nás hezky"spočítané"
Ahoj. Zwiki, toho jsem si normálně všimnul, když jsem si zalistoval do minulosti. A u některých jsem prostě poslední. Samotného by mě zajímalo, kdyby k věci ještě někdo něco přidal k dobru. Že se taky podívám, jestli se tazatel třeba nějak neozval na naše odpovědi. To se taky moc nestává. Taky jsem zaznamenal, že mnozí kolegové některé dotazy dost hned hrotí a tazatele rovnou sepsujou. Jasně, některé ,,divné,, dotazy k tomu dost svádí. Některé přímo vypadají jako provokace. Ale, tak už to na diskuzích a Poradách prostě je. Někomu může třeba vadit, že místo nějaké přímé jakékoliv rady, napíšu nějaký postřech ze života. Většinou jde o nějakou událost, která má nějakou přímou či nepřímou slovislost s dotazem. Trochu rozumný čtenář, si z toho to své, může vzít.
Hoďte odkaz, ať si počteme, když jste tak háklivý Sám taky ostatním "říkáte", že píšou nesmysly
. Někdy se fakt stane, že narazím na úplně, ale úplně špatnou a hloupou radu - když se pak člověk odváží napsat, že je to blbost, většinou se mu dostane odpovědi "nikdo se Vás neptal", případně "já si Vás nevšímám, tak si mě taky nevšímejte". No má to logiku?
úplně zbytečná starost a navíc nepravdivá. Jsi až na šestém místě - v počtu posledních odpovědí za otázku za rok 2014
ivzez
babkazov
buss
lmgify
ben
humbucker
Ahoj. Teda chlapi, jestli některé věci neberete nadstandartně moc vážně? Ale, pohotoví určitě jste. Ahoj, a už se tím, tou blbinou netrapte. Moje chyba, budu muset přidávat více ,,uvozovek,,. Všude, nejen tady. Hezkou sobotu i neděli.
doplněno 13.09.14 21:36:Nojo Zwiki, jenže, holky to berou tak nějak klidnějc, než ,, tie chlapy,,
zwiky Konečně někdo napsal správně slovo "chlapy" Protože chlap s měkkým není chlap
Pardon - zwyky
Ahoj humbuckeru, nejsi sám, po mě taky někdy ne. A taky mě to zarazilo.
doplněno 18.09.14 00:20:Pokud píšeš až jako poslední, tak nikdo neodpovídá.
Že by na tom něco bylo?
Když totiž rádce odpovídá na dotaz jako poslední dokonce dvakrát za sebou, možná to už je nějaké znamení, nebo ne?
Ahoj. HOPíku, zdá se, že to moc prožíváš. Já, to už mám prostě tak nastavený, že někomu, i jen třeba nějakým popisem něčeho, co o tom něco vím poradím, nebo nějak věc pomůžu osvětlit. A klidně to i několikrát nastavím, když si na něco dovzpomenu. Někteří lidé zase jen tak divně reagují a odpovídají jako ženské. Dalším dotazem. Na nikoho se za to nezlobím. Třeba to je jen jiná snaha s věcí nějak pomoct. Ahoj.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.