Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč tak černě

Od: pacourek* odpovědí: 27 změna:

Prosím to vypadly barvy na monitoru jen mě nebo všem

27 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

luke237
hodnocení

0x
"Vypadly"vsem - viz tady.
Já barvy mám...-:)
doplněno 21.12.12 04:59: .
Proč tak černě
luke237
Ja mam reklamy a odkaz na Fejsbuk taky barevne :) Navic kdyz kliknes na "Zobrazit zkratky smajliku", tak ty jsou taky barevne :)
luke237
21.12.12 05:13
Reklama1:
Proč tak černě #2
luke237
21.12.12 05:15
Reklama2:
Proč tak černě #3

ani123*
hodnocení

0x

Já to mám taky černé. Myslím, že admini změnili desing;) Všechny internetové stránky jsou jinak barevné, tak nevím...*nevi*

doplněno 21.12.12 05:05:

Jo, už vím proč to je takové černé...*hej* Kvůli konci světa, který dnes nebude a bude až za miliardu let!*zed*

hodnocení

0x

Taky to mám černé. Někde jsou smajlíci barevní, někde černí a někde jen popis. Vyděsila jsem se, že se mi Vincent zkazil. Ale při psaní odpovědi v liště na rámečku, jsou všechny symboly barevné. *cert*Konec světa! Už to začíná, poradte.cz, vypadly barvy!

doplněno 21.12.12 07:07:

poradte.cz/...

luke237
Ten odkaz, ktery posilas, je zminen uz v prvnim prispevku v teto diskuzi :)

pavkazji*
hodnocení

0x

Už jsem se lekl ,že odešel někdo z top poradců,no fuj to byl hrkanec.*ee*

majsterjoe*
hodnocení

0x

Vyborne, mne se to libi, je to vtipne. Super. *smich**haha* Ale jen to nezakriknout.

doplněno 21.12.12 07:47:

Nejdriv jsem se lekl, pak si vsimnul ze dneskem to nekonci a uprimne jsem se zasmal.

hahanaj*
hodnocení

0x

no přeci budou 3 dny bez slunce,tak je tma no - zřejmě :D:D

raadek*
Vypadá to jako stránky pohřebního ústavu. Ve mě to vyvolává depresi.

hodnocení

0x

také se mě to nelíbí, ale Admin to asi vidí dnes černě *smich*

a asi dostanu od něj ČERNÝ PUNTÍK za moje názory

ale snad bude zítra lépe, takže to zase tak černě nevidím *frajer*

pacourek*
hodnocení

už jsem chtěl jít pro barvičky do papirnictví*smich*jinak děkuji všem

hodnocení

0x

Dovolím si jen malý postřeh: Tento vzhled nepřehlédne nikdo a neváhá okomentovat...Když admin změnil logo poradny na zimní - krásné bílé vločky, tak to nekomentoval nikdo.. *smich*...Inu, člověk se nezavděčí...Já oceňuji práci druhého...*palec*

krkovicka*
Jsem si toho všimla.Ale chválu na vločky-proč?Minulý rok jsem mu pochválila veřejně stromeček místo loga žárovky a admin ani píď nezareagoval.
doplněno 21.12.12 10:31: poradte.cz/...
iz*

Třeba nebylo co ocenit. Podle mne toho k žluto modro oranžovému ladění poradny bylo už moc. Ovšem, protože si vážím práce druhého, nekritizovala jsem...

doplněno 21.12.12 10:46:

Nejsem si jista, jestli místo žluté nepřevládá spíše růžová.

Dnešní design se mi líbí barevně a přijde mi navíc vtipný.

kdepak, růžovou mají jen syslové a ta v téhle ČB opravdu vinikne *smich*

ladaadal*
hodnocení

0x

Taky mi to přijde jako na hřbitově, ale na druhou stranu je fajn, že se i zdejší admin pokusil o žert ohledně dnešního datumu. Jen se těším, až to zase vrátí zpět, doufám, že to nechce nechat ty tři dny, co měly být ty magnetický nesmysly na slunci *smich*.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Mně se to líbí. Ještě by to chtělo nějakou rakvičku.

Proč tak černě #4
ladaadal*

Ládine, popros admina, třeba ti ji pošle místo trička nebo mikiny *smich*

lidus*
hodnocení

0x

Trochu mě ta černobílá vyděsila ale předpokládám, že je to žertík od admina a pokud Svět nezkončí vrátí se i barvičky.

ferda60*
hodnocení

0x

Copak poradna . . . Ale VENKU jaká je tma! *smich*

Zastánci budou říkat, že se to skoro povedlo - měření krátce po poledni ( meteo-jirkalina.com/...

Proč tak černě #5

pacourek*
hodnocení

Jen vas poopravím slunce by při změně v rudého obra (další vyvojový stupen)by vyzařovalo podstatně víc světla

doplněno 21.12.12 15:40:

standard je v letě asi 1200-2500w/m a po změně v 1000 Kw/m

ani123*
hodnocení

0x

Vypadá to, že jsem ještě naživu...:D

stribrnak*

je to jen trapárna od amina

hop®
hodnocení

0x

Jako vtip dobrý, na koukání nic moc. Doufám že se to o půlnoci vrátí zpět, že se k této barevné úpravě neváže motto "Dneškem to nekončí"...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]