Taky to mám černé. Někde jsou smajlíci barevní, někde černí a někde jen popis. Vyděsila jsem se, že se mi Vincent zkazil. Ale při psaní odpovědi v liště na rámečku, jsou všechny symboly barevné. Konec světa! Už to začíná, poradte.cz, vypadly barvy!
Dovolím si jen malý postřeh: Tento vzhled nepřehlédne nikdo a neváhá okomentovat...Když admin změnil logo poradny na zimní - krásné bílé vločky, tak to nekomentoval nikdo.. ...Inu, člověk se nezavděčí...Já oceňuji práci druhého...
krkovicka*
Jsem si toho všimla.Ale chválu na vločky-proč?Minulý rok jsem mu pochválila veřejně stromeček místo loga žárovky a admin ani píď nezareagoval. doplněno 21.12.12 10:31:poradte.cz/...
iz*
Třeba nebylo co ocenit. Podle mne toho k žluto modro oranžovému ladění poradny bylo už moc. Ovšem, protože si vážím práce druhého, nekritizovala jsem...
doplněno 21.12.12 10:46:
Nejsem si jista, jestli místo žluté nepřevládá spíše růžová.
Dnešní design se mi líbí barevně a přijde mi navíc vtipný.
Taky mi to přijde jako na hřbitově, ale na druhou stranu je fajn, že se i zdejší admin pokusil o žert ohledně dnešního datumu. Jen se těším, až to zase vrátí zpět, doufám, že to nechce nechat ty tři dny, co měly být ty magnetický nesmysly na slunci .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.