Nejste přihlášen/a.
Nerozumím...Lidka už zde není?
doplněno 14.10.14 11:14:Je mi to opravdu velice líto ! Budiž jí Země lehká
Je mi to líto,odpovídala mi na mé dotazy.Nejsem registrovaná,i když jsem na poradně a pod různýma jménama se ptám nebo když vím,poradím nebo odpovím.Odkud Lidka byla a kolik jí bylo roků?Všem pozdrav a přeji zdraví.Jitka
Jizerky, zrovna jejím městem jsem asi před 14 dny projížděl a měl cukání jí navštivit... už by bylo stejně pozdě.
Občas jsme si napsaly i soukromě. Byla původem od Kolína v pěkné rovině a neskutečně milovala třešně. A protože tam u ní v horách se jim nedařilo, každým rokem jsem jí jich pro radost krabici poslala.
Naposledy letos v červnu. To mi poděkovala, odepsala, že se necítí dobře a omluvila se, že mi nebude nějakou dobu psát, unavuje ji to a nemůže sedět u PC.
Tak už nepošlu... Je jí škoda, jako je škoda každého dobrého člověka. A myslím si, že se i tam nahoře určitě dostane k tomu, aby se podívala, jak si my dole na Poradně vedeme.
Jaga.
Ne, skvělá a obdivuhodná paní na vozíčku, je Liduš. poradte.cz/... Třeba tady. Měla avatár: stará paní v modrývh šatech, bílé vlasy, brýličky.. Nerozumím tomu, proč syslové toho avatára Lidce zrušili. Přimlouvám se, vraťe ho k jejímu jménu. Je její.
ruší se automaticky všem bez rozdílu, pokud se nějakou dobu nepřihlásí. Jedinou vyjímkou jsou vlastní avatary (ne ty z poradny), které se ruší až při zrušení registrace.
Já se přidávám k názoru Babči. Ten avatar, co měla Lidka je v nás všech, kteří jsme ji znali, natolik spojen s její osobou, že by ho snad nikdo jiný neměl dostat. Jakmile jsem viděla ten její obrázek, věděla jsem, že to bude odpoveď plná moudrosti a obrovského porozumění. Byla to báječná ženská...
Milí kolegové, delší dobu jsem tady nebyla, jenom vždycky na skok nahlédla (mám maminku už 6 týdnů v jiném městě v nemocnici a téměř denně za ní z práce jezdím, večer jsem už nepoužitelná) a teď s lítostí čtu tuhle diskuzi. Lidka byla skvělá, škoda, že zrovna takový člověk musel odejít. Je mi to líto.
Ježkovy voči... Já před pár týdny napsala paní Lidce e-mail. A protože se mi nevrátil, tak jsem usoudila, že je asi jen unavená či nemůže vysedávat u počítače - jinak mi totiž vždy odpověděla, jak tady, tak soukromě. Protože jsem měla svých trablů dost, jala jsem se důvod jejího mlčení zkoumat až teď - a samozřejmě moje první kroky vedly sem, na poradnu, kde jsem ji "potkala".
A dočtu se tohle. Hodně mě to zasáhlo, a tak se alespoň vnitřně loučím, i když mnohem později než vy všichni ostatní. Je mi to moc líto. Lidka uměla pomoct, poradit, pozvednout náladu... Jednoduše mi bude chybět. Nemyslím virtuálně, prostě v mém životě. Nikdy jsme se nesetkaly, ale byla jeho součástí.
Achjo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.