Nejste přihlášen/a.
Je mi smutno. Stále nejsem schopen napsat pomlčku, editor ji vždy změní na spojovník. Už nežádám admina o nápravu, jen jsem si povzdechl.
ALe ještě to zkusím.
Pomlčka: -
divis: -
otázka: k čemu je to dobrý a jak se to vůbec píše?
jinak: "No ale konec konců psací stroj to vůbec nerozlišuje, tak se s tím smířím i zde.
Zdroj: poradte.cz/..."
No spojovník se píše jinde než se píše pomlčka. Prostě "Brno-Město" je něco jiného než "byli tam všichni - Petr, Pavel i Honza."
No smířit se s tím smířím, taky píšu, že nežádám o nápravu, ale povzdechnout si mohu.
doplněno 02.07.14 11:59:Jinak jak se to píše - zkusím dát foto obrazovky.
Spojovník: -
pomlčka: -
(dlouhá pomlčka neboli m dash: — )
doplněno 02.07.14 12:02:pomlcka je alt+0150, dlouhá pomlcka alt+0151
Díky. Já to taky tak bral, jako kompromis, a byl jsem s tím smířen, ale nikoli plně spokojen. Prostě na povzdech.
Mockrát děkuji. A znovu se omlouvám, jak jsem napsal, psací stroj to neumí a tak nouzově to nutné není, a tak jsem nechtěl prudit a žádat o novou práci na problému. Ale počítač není psací stroj a přišlo mi líto, že prostě schází v editoru znak, který normálně do něj patří, je i v tabulce pod ikonou omega. Teď je editor schopen toho, čeho má být schopen, děkuji. A k čemu to je dobré? Krom toho, co napsala @Anzionka, taky například divis - není mínus –. Zase to lze nouzově nahradit a já se snažil, ale ono to bolí, i v textu, a tak jsem si alespoň povzdechl. Takže ještě jednou díky a sorry.
A ještě, znovu dík za tlačítko na opravu, zase jsem ho použil.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.