2x



Co znamená hodnocení otázky?

Od: Datum: 27.05.14 21:12 odpovědí: 6 změna: 28.05.14 17:28
avatar

Zdravíčko, koukám na otázku https://www.poradte.cz/spolec…i-byvalou-zpet-jak-na-to.html , a vpravo vidím Hodnocení otázky a hvězdičky, buď jsem slepá a blbá, nebo je to novinka... čím vyšší hodnocení, tím "lepší" otázka? A proč někde hodnocení otázky není, jako třeba zde https://www.poradte.cz/spolec…t/31001-film-beethoween.html?

Děkuji:).


Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Od: ben®
Datum: 27.05.14 21:21
avatar

Dobrý den, fakt nevím, ale v obou odkazech jsem neviděl nic zvláštního. Tím nechci hodnotit Váš zrak či rozum. Asi to bylo něco dočasně nekalého. Já jsem se zase dnes nemohl doplnit v jedné otázce a u jiných to bylo v pohodě. Zkuste se tam podívat znovu a udělejte obrázek, ať to vidíme. Zdravím!

doplněno 27.05.14 21:26:

Tak vše je jinak - už jsem to také našel. A prý měsíc? Zvláštní. Naprosto jsem to přehlédl.

Datum: 27.05.14 21:21
avatar
Už je to tu asi měsíc, možná o kousek déle.
Datum: 27.05.14 22:13

Zdravíčko,a na co jsou takové hodnocení?Asi na dvě věci...

Datum: 27.05.14 23:15

Mě by spíš zajímalo, kdo může ty otázky hodnotit. Zkoušela jsem klikat na hvězdičky a nic :(

Datum: 28.05.14 17:04
avatar

Já to moc nechápu...tedy význam. Je jasné, že otázka Můj syn je gay bude zajímavější, než Pravé koleno, levé koleno. Jenže je to subjektivní, rady o těch kolenách mohou tazateli pomoci stejně, jako tazatelce v případě syna gaye.

Jenomže to evidetně není tak zajímavé čtení.

doplněno 28.05.14 17:05:

*evidentně*

Od: axus®
Datum: 28.05.14 17:28
avatar

Jo, to uz tam nejakou dobu je.

Ale co sem vykoukal, tak to neni, ze by nekdo hodnotil otazku, ale nejakym zpusobem to ukazuje pocet ohodnocenych odpovedi v dane otazkce. Mozna pomerem hodnoceni k poctu vsech odpovedi nebo nejak jinak. To nevim.

Ale jde to vyzkouset. Najdete si otazku, kde jeste nikdo nehodnotil (v hodnocenych rubrikach) a ohodnotte neco. Po refreshi stranky se tam tohle hodnoceni otazky objevi s hodnocenim 1.

K cemu je to ale dobre nemam tuseni.

 

 

 

Nejnavštěvovanější otázky v rubrice

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.