Nejste přihlášen/a.
Zdravíčko, koukám na otázku poradte.cz/... , a vpravo vidím Hodnocení otázky a hvězdičky, buď jsem slepá a blbá, nebo je to novinka... čím vyšší hodnocení, tím "lepší"otázka? A proč někde hodnocení otázky není, jako třeba zde poradte.cz/...
Děkuji.
Dobrý den, fakt nevím, ale v obou odkazech jsem neviděl nic zvláštního. Tím nechci hodnotit Váš zrak či rozum. Asi to bylo něco dočasně nekalého. Já jsem se zase dnes nemohl doplnit v jedné otázce a u jiných to bylo v pohodě. Zkuste se tam podívat znovu a udělejte obrázek, ať to vidíme. Zdravím!
doplněno 27.05.14 21:26:Tak vše je jinak - už jsem to také našel. A prý měsíc? Zvláštní. Naprosto jsem to přehlédl.
Já to moc nechápu...tedy význam. Je jasné, že otázka Můj syn je gay bude zajímavější, než Pravé koleno, levé koleno. Jenže je to subjektivní, rady o těch kolenách mohou tazateli pomoci stejně, jako tazatelce v případě syna gaye.
Jenomže to evidetně není tak zajímavé čtení.
doplněno 28.05.14 17:05:*evidentně*
Jo, to uz tam nejakou dobu je.
Ale co sem vykoukal, tak to neni, ze by nekdo hodnotil otazku, ale nejakym zpusobem to ukazuje pocet ohodnocenych odpovedi v dane otazkce. Mozna pomerem hodnoceni k poctu vsech odpovedi nebo nejak jinak. To nevim.
Ale jde to vyzkouset. Najdete si otazku, kde jeste nikdo nehodnotil (v hodnocenych rubrikach) a ohodnotte neco. Po refreshi stranky se tam tohle hodnoceni otazky objevi s hodnocenim 1.
K cemu je to ale dobre nemam tuseni.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.