Nejste přihlášen/a.
Na jednu stranu tvoje blbost, že dáš víc na kecy kamarádů, než na vlastní holku. Na druhou chápu, že absence sexu může chlapa rozhodit - řekla ti důvod, proč ji sex nezajímal? Zajímal ses o to, jak jí je, jestli ji to nebolí, jestli nemá nějaký intimní problém?
Uvědom si, že když to dáte znovu dohromady, tak se to vrátí do starých kolejí, které se ti opět nebudou líbit? Po rozchodu má člověk tendence vybavovat si jen to dobré, a pak po návratu k sobě přijde opět kruté vystřízlivění.
doplněno 27.05.14 19:47:Taky jste si možná nesedli, ne všem to holt v posteli klape. Je pak otázkou, zda obětujete skvělý sex za šťastný vztah a naopak.
doplněno 27.05.14 19:55:Potom jí zkus narovinu zavolat a prostě říct, že jsi udělal životní chybu a že ji miluješ. A že nechceš být s jikým jiným, než s ní. Pořád je šance, že se vrátí.
Na tuto otázku by Vám dokázala odpovědět jen Vaše bývalá přítelkyně. Jen ona ví, jestli je nějaká šance a způsob...Píšete, že uděláte vše. Co kdybyste se tedy zeptal přímo jí a komunikoval o tom s ní? Alespoň si nebudete muset vyčítat, že jste to nezkusil. A z chyb se snažte poučit do budoucna...
Na tohle Vám mohu uvést vlastní zkušenost. Měla jsem náročné a dost stresové období v práci, k tomu se přidali zdravotní problémy,a péče o nemocného rodiče. Jediné co jsem dokázala po návratu domů,bylo zapadnou do postele a spát.Tehdejší přítel všechno věděl a jednoho dne i přesto všechno se mě zeptal. " ty někoho máš?", když jsem udiveně odpověděla a zeptala se kde na to přišel, dostalo semi laické odpovědi...no už se mnou nespíš... Dnes už je to ex...
Neříkám,že to u Vás musí být stejné,ale v okamžiku kdy muž vyčte ženě že je odmítán, aniž by se snažil před tím pochopit proč, je to pro něj velké mínus...a jestli jste ještě dal své slečně najevo že jí nevěříte...je to konec. Zkuste se vžít do do její role, jak by se Vám líbilo,kdyby na Vás neustále útočila,že s ní už nespíte (ať z jakéhokoliv důvodu,ale nemyslím tím nevěru) a zakončila by váčitky s tím že ji podvádíte? Pokud jste ukončil vztah jen "kvůli nedostatku sexu" o něčem to u Vás svědčí.Minimálně o tom, že evidentně máte jinou potřebu než ona. Najděte si proto partnerku,která bude na " stejné vlně".
Já být ní vztah s Vámi nechci, protože pokaždé když Vám " nedá" ve vás to bude opět hlodat proč...a odrazí se to na vašem vztahu...Ne nadarmo se říká dvakrát do stejné řeky nevstoupíš...
Ono to je těžký. Pokud holce vyčteš sex a rozejdeš se sje to pro ní ponížení. Ona se urazila. Bud to zkusís slepit dohromady,ale to v některých případech nedopadne dobře. Nebo na ní zapomeneš. Když holka přestane spát můžeto mít několik důvodů. Buď je unavená z práce a nebo má někoho jiného. Lepší je zapomenout a dát tomu čas zapomenout. Pokud ona sama se nechce k tobě vrátit nezmůžeš nic.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.