Nejste přihlášen/a.
@fatalwir si přál jediný dárek: horní a dolní index na poradně. Je tedy tady. Myslím, že tu opravdu chyběl a bude mít využití
Huráááááá
To musím hned vyzkoušet: Hurrrrrááá ... Sláva, zdá se, že to funguje!
doplněno 05.01.14 12:21: S tím si půjde pěkně hrát ...............
Zdá se, že jsem přehlédla možnost opakování znaků (také vyzkouším): Ahoooooooojjjjjj!
PS: Jsem hračička, ale zkouším si to jenom tady. Ale v odpovědích by se opakování některého znaku občas hodilo.
Skvělé. A navíc jsem rád, že nejsem úplný blbec; když jsem si tohoto vylepšení dnes všiml, tak jsem si nejdřív nebyl jis, zda to tam nebylo už dávno a já to jen neviděl. Ale nebylo, a tímto adminovi děkuji.
Áno, přesně tak jsem se s tím dělal zde: poradte.cz/... a hned potom jsem napsal adminovi ať to přidá i do editoru.
Jo, dobrý, snad to nebudou někteří rádci nebo tazatelé zneužívat ke zbytečnému zvýraznění textu, podobně jako třeba CapsLock...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.