Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co to je?!

Od: hop® odpovědí: 34 změna:

doplněno 20.01.14 22:12:

poradte.cz/...

Co to je?!
zámek
administrátor uzavřel tuto otázku

34 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

0x

Přeškrtnutý text.

hop®
hodnocení

A proč i v reakcích, kde předtím přeškrtnutý nebyl?!

Tedy i v mých, já ho neškrtal?!

Já zkusím jen takovou věc.

doplněno 20.01.14 22:20:
doplněno 20.01.14 22:24:
doplněno 20.01.14 22:29:

,

doplněno 20.01.14 22:30:

Já to rozbil, já chci metál. *haha*

foo*
hodnocení

0x

Já si stěžoval u otázky a i mou stížnost to poškrtalo :/

hop®
hodnocení

Asi je Admin háklivej na češtinu... :-D

mata97*

Tak skusíme psát z chibama?! :D

doplněno 20.01.14 22:20:

doplněno 20.01.14 22:25:

doplněno 20.01.14 22:32:

foo*

Hm to se mi ale vúbec nelýbý.. neberte to vážne prosim :D

alileta*
hodnocení

0x

To by mě zajímalo, jak k tomu došlo. Jsou přeškrtané i texty, které běžný uživatel editovat nemůže: odpovědět, nahlásit, poslední otázky,...

mata97*

Asi bychom se už měli začít modlit! *andel*

hop®
hodnocení

Jo, přestává fungovat poradna, nastává konec světa... :-D

mata97*

facebook.com/... ...asi tak...:D *modla*

hop®
20.01.14 22:27
hodnocení

*haha*

alileta*

Tak, a máme to! *vezen*

mata97*

Měla jsem vás všechny mocráda, a nikdo z vás si ten konec světa nezaslouží, byli jsme tak mladí a stateční. Máte někdo 1 miliardu dolarů, ať alespoň 1 z nás může do Noemovy archy? Amen. Uvídíme se na druhé straně. S pánem bohem. *houpy* *sok* *plac* *mala*

Konec světa (resp. apokalypsa) má nastat 1. srpna 2014. Už dříve (cca od roku 2009) bylo poukázáno na to, že bude vyšší koncentrace démonů (Vatikán od začátku ledna začal rekrutovat víc a víc exorcistů) a velká zima (především v USA) - což se děje. Takže hromaďte toaleťák, až bude apokalypsa, bude mít cenu zlata!

foo*
hodnocení

0x

už je to i tady :/

luke237
hodnocení

0x

Tady je vysvetleni pro ty, ktere to zajima.

Ta puvodni otazka je tady.

Kdyz se podivate do HTML kodu stranky, tak si vsimnete, ze je tam znacka "s", ktera znamena "striken" (preskrtnuty text).

Uzivatel pravdepodobne chtel zadat "/z" (tedy ukonceni predchozi znacky "z" (coz samo o sobe je preklep, protoze takova znacka neexistuje).

S nejvetsi pravdepodobnosti chtel pouzit znacky "a" a "/a", ktere se pouzivaji pro vlozeni odkazu ("hypertext").

Chyba vznikla kvuli tomu, ze autor zadaval HTML znacky rucne primo do textu misto pouziti ikon nad editorem.

Poradte nekontroluje vkladany text, co se tyka spravnosit HTML znacek a proto kdyz se tam vyskytne treba prave to "s" pro preskrtnuty text, ktere neni ukoncene, tak se preskrtnute zobrazuje veskery text nejen do konce dane odpovedi, ale az uplne do konce stranky.

mata97*

Ouvej, moje chyba. :D Ale jedno písmenko dokáže vyvolat takovou diskuzi, to je úžasné. :)

Jen bych podotknul, že tag s se nepoužívá, mělo by se používat raději strike, pak by se to nestalo.

luke237
Co jsi tam puvodne chtel(a) zadat za pismenka (misto tech "z" a "s")? Jen tak pro zajimavost ...
hop®
hodnocení

@luke, myslíte, že je rozumné takto veřejně rozpitvávat zdroják poradny? Víme, že jste inteligentní, ale podle mne tohle není rozumná taktika... :(

luke237

Jednak to neni zdrojak poradny, ale spise tak uz vygenerovany zdrojovy kod te stranky a pak rozhodne neni tajny, kdyz se vam uz z principu musi nacist do prohlizece, aby ho tak mohl prohlizec zobrazit.

Kazdy si muze zdrojovy kod libovolne stranky na Internetu nechat zobrazit ve svem prohlizeci (viz nekde v menu Zobrazit → kod stranky). Nekde funguje i stisknuti pravym tlacitkem na stranku a zvolit "Zdroj stranky" nebo stisknout Ctrl-U.

hop®
hodnocení

Netvrdím že je tajný, a vím, že ho může získat každý. Právě proto asi není rozumné na to upozorňovat a provokovat šťouraly! A opět dáváte návod, zcela nesmyslně. Jestli jste mne nepochopil jak to myslím, tak je mi líto...

některé značky se hlídají, zda jsou ukončené. Že funguje samotné S by mě snad ani nenapadlo, ale než jsem se vyhajal, tak už vše bylo v pořádku aneb systém se sám hlídá a každé 4 hodiny se snaží opravit chyby... jako jsou odkazy atd, proto se občas opraví aniž by na ně někdo sáhnul. Kouknu na to :)

doplněno 21.01.14 08:15:

zapomněl jsem poděkovat @luke za jeho snahy o nápravu. Škoda, že nejsi registrovaný. Symbolické tričko bys už dávno měl. Popř se ozvi, měl bych ho pro tebe i bez registrace :)

Pro ostatní: pokud dnes nezapomenu vzít domů obálky, tak zítra pošlu.

luke237

Diky za uznani.

Pro me nez tricko je dulezitejsi to oznameni, ze svou napravou a vysvetlenim uvedene chyby jsem neposkytoval navod na "hacknuti" Poradny, jak jsem si tady mohl predtim precist od nekterych uzivatelu.

on to nikdo nemyslel zle a spousta lidí jak vidí zdrojový kód už má pocit, že se prolamují ochrany a napadá server. Jsem si jistý, že v tom byl dobrý úmysl všech vč syslů, kteří ten text z obav skryli. ;)

hop®
hodnocení

Byl to dobrý úmysl můj, já jsem to hlásil, myslím, že není třeba upozorňovat veřejně na to, kde jsou chyby a jak vznikají, a ještě dodávat detaily kódu.

Syslíci po mém vysvětlení skryli a jsem rád.

Luke se snažil opravit, ano, dobře. Ale Luke nemusel zveřejňovat podrobnosti. Aspoň podle mého názoru.

Navíc, myslím, že je rozumné zde shromažďovat registrované rozumné rádce. Luke je velmi chytrý a rozumný člověk, jen není registrovaný, netuším proč. Vážím si jeho rad, jsou téměř vždy přínosem tazateli a většinou i rádcům.

Ale, Admine, veřejnou nabídku trička sebehodnotnějšímu neregistrovanému rádci beru jako úlet, sorry. Není to proti Tobě, ani proti Lukemu, ale trošku proti principu vztahů a hodnocení na poradně. Už několikrát jsem mu chtěl psát vnitřní poštou, třeba technickou neveřejnou poznámku nebo podporu a nebylo kam...

Jasněěěě, změň pravidla, udělej výjimku, máš právo. Taky jen využívám svého práva k tomu říct to "svoje"...

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, toto téma jsem nějak nepostřehl a tak asi už nejsem "v obraze". Ale, jen jsem chtěl napsat, že pan @luke237 je dobrý rádce a je škoda, že zde není registrován. Zdravím!

doplněno 22.01.14 01:43:

hop - je pravda, že v jeho případě nejde použít vnitřní poštu. Jinak je snad postižitelný i tím, že když odpoví špatně, tak ho ostatní "roznesou" nebo nahlásí. Ale, tak to zde máme všichni.

Spíše je nebezpečí, že jeho nick použije někdo jiný k nějakým nepravostem nebo blábolům.

doplněno 22.01.14 01:53:

hop nebo hopp - pozor na barvičky (modrá a žlutá). Jinak dobré .

doplněno 22.01.14 01:59:

hopp - no, je pravda, že pelíšek už volá. Dobrou noc.

hop®
hodnocení

@ben: souhlasím. s tím, že @luke je dobrý rádce, s tím že nejste v obraze, i s tím že je škoda že není registrován. Ale to neznamená že okolojdoucí pan luke nemá chyby. Jen jako neregistrovaný není postižitelný z hlediska poradny a není jsko neregistrovaný ani nijak soukromě oslovitelný...

hopp
hodnocení

Ale to není špatný nápad :-D

hopp
hodnocení

Ne , to jsem už před časem vyčítal a vysvětloval (například) kolegovi @instalater, který už se po dlouhé době registroval, že jeho nick může být zneužit. Protože tento rádce má dobré rady a bylo by škoda, kdyby nějaký blb jeho neregistrovaného nicku zneužil...

hopp
hodnocení

Vím, znám barvičky, jsem to furt já, jen už jsem se odhlásil protože jsem byl na cestě do pelíšku, akorát mne zas něco "nadzvedlo"... :-D

hop®
hodnocení

Bene, i Vám dobrou, kvůli Vám jsem se zas lognul, abyste měl klid - tím chci vyjádřit díky, že tu naši poradnu taky trošku hlídáte, přeju krásné sny!

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]