Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, také používám tmavý motiv a ještě včera jsem tento problém neměl - a dnes asi u třech otázek musím text zvýraznit myší, aby byl viditelný. Něco se pokazilo. Zdravím!
Zajímavé je, že když "neviditelný" text v dotazu zvýrazním myší a potom dotaz opustím, tak po návratu zpět je už text normálně bílý a viditelný.
to na to nemůže mít žádný vliv Pokud vás to někde zlobí dejte odkaz kde.
Ale hádám, že už je to vyřešeno.
admin - to bylo jen před chvilkou (před Vaším zásahem, resp. asi během něho) a jak zde uvádíte, tak už je to vyřešeno. Díky.
jj, to jsem prostě zapomněl, co je vše je tmavé verzi jinak oproti standartní a zapomněl nastavit mazání barvení písma
Zdravím, Bene. On byl hlavně problém, že jsem ten text vůbec neviděla - takže to vypadalo, že tam není nic napsáno. A to, co není, nemohu zvýraznit. Na počítači už pak vidím, že tam něco je, ale já jsem hlavně na mobilu, a to nevidím fakt nic. Už se mi to stalo i dřív, konkrétně v dotazu poradte.cz/...
M.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.